Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Скај_Дог...дечкото за кој бев у огромна заблуда.Али thank God мсн-от ми разјасни некои ствари:)
Таф гај, а позади таа "сите ќе ве убијам маска" има итекако сензитивна и чуствителна душа. Иако си прилично горделив и знаеш да биде незгоден кога некој ќе ти рчне у его, со оние кои ги почитуваш и кои те почитуваат си прилично толерантен и несебичен. Право Лавче:)
Детството не ти било баш бајковито, и големите разочарувања кои си ги доживеал тогаш направиле да собереш бајаги гнев и недоверба у луѓето. Наци-скинерската идеологија ти е еден вид на вентил преку кои ги празниш баш тие чувства на бес и фрустрација. И кога ќе се издуваш од бесен лав се претвораш во маче(која метафора:icon_lol:)
Прилично си енергичен и понекад мислиш дека ќе скренеш од толку насобрана енергија. Затоа брат теретана, џогинг или редовен секс( а може и сите заедно:smeshko:) пошо све тоа ослободуе од склет.
Имаш вкус за убави нешта(и тука не мислам само на девојки:)).Знаеш да препознаеш добра музика, добар текст, добра слика и сл., така да у тебе има и бајаги естетско.
Али кога се однесува на визуелно привлечни цури, тука си слаб. Едноставно не можеш да одолееш и да се воздржиш. И тука нема нишо лошо, само пази тоа у иднина да не ти сјебе некоја врска со потенцијал. Ипак, иако паѓаш на згодни цури(кој не паѓа:icon_lol:) у состојба си да се поврзеш и само со една и тоа прилично цврсто. Осеќам нема да пројде долго пред да изгубиш глава за некоја и да заборавиш на сите други.
Иначе не знам точно зашо, али сметам дека има некоја тага насобрано во тебе. И колку и да си орасположен и насмеан, никогаш не забораваш некои лични свои болки.Затоа ти е неопходна девојка и близок другар со кои ќе можеш да збориш и кои ќе ја разберат твојата ранливост. А дека си дечко кој сака забава и интересно друштво, си. У стање си да дадеш последен денар и да напраиш све шо можеш само за да си пројдеш добро.
Кога ќе се поврзаш со некого вистински(било другар, било девојка, било некој од фамилија) спремен си да направиш се за да ги одбраниш и заштитиш. За тие неколку луѓе не се штедиш себе.
Бесот и агресијата кои си ги осќал до пред извесно време полека се смируваат. Не дека си сеа некои мирно бубе, али почињаат и некои други нешта да ти се важни у животот. Пополека си средуваш приоритети.
И за крај:Баш си ми мило, да знеш:back:..А до скоро те мислев за некој страшен и незгоден:nesum:
Леле, ќе заборавев да кажам..Идеална партнерка би ти била бисексуалка:pos:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Скај_Дог...дечкото за кој бев у огромна заблуда.Али thank God мсн-от ми разјасни некои ствари:)
Таф гај, а позади таа "сите ќе ве убијам маска" има итекако сензитивна и чуствителна душа. Иако си прилично горделив и знаеш да биде незгоден кога некој ќе ти рчне у его, со оние кои ги почитуваш и кои те почитуваат си прилично толерантен и несебичен. Право Лавче:)
Детството не ти било баш бајковито, и големите разочарувања кои си ги доживеал тогаш направиле да собереш бајаги гнев и недоверба у луѓето. Наци-скинерската идеологија ти е еден вид на вентил преку кои ги празниш баш тие чувства на бес и фрустрација. И кога ќе се издуваш од бесен лав се претвораш во маче(која метафора:icon_lol:)
Прилично си енергичен и понекад мислиш дека ќе скренеш од толку насобрана енергија. Затоа брат теретана, џогинг или редовен секс( а може и сите заедно:smeshko:) пошо све тоа ослободуе од склет.
Имаш вкус за убави нешта(и тука не мислам само на девојки:)).Знаеш да препознаеш добра музика, добар текст, добра слика и сл., така да у тебе има и бајаги естетско.
Али кога се однесува на визуелно привлечни цури, тука си слаб. Едноставно не можеш да одолееш и да се воздржиш. И тука нема нишо лошо, само пази тоа у иднина да не ти сјебе некоја врска со потенцијал. Ипак, иако паѓаш на згодни цури(кој не паѓа:icon_lol:) у состојба си да се поврзеш и само со една и тоа прилично цврсто. Осеќам нема да пројде долго пред да изгубиш глава за некоја и да заборавиш на сите други.
Иначе не знам точно зашо, али сметам дека има некоја тага насобрано во тебе. И колку и да си орасположен и насмеан, никогаш не забораваш некои лични свои болки.Затоа ти е неопходна девојка и близок другар со кои ќе можеш да збориш и кои ќе ја разберат твојата ранливост. А дека си дечко кој сака забава и интересно друштво, си. У стање си да дадеш последен денар и да напраиш све шо можеш само за да си пројдеш добро.
Кога ќе се поврзаш со некого вистински(било другар, било девојка, било некој од фамилија) спремен си да направиш се за да ги одбраниш и заштитиш. За тие неколку луѓе не се штедиш себе.
Бесот и агресијата кои си ги осќал до пред извесно време полека се смируваат. Не дека си сеа некои мирно бубе, али почињаат и некои други нешта да ти се важни у животот. Пополека си средуваш приоритети.
И за крај:Баш си ми мило, да знеш:back:..А до скоро те мислев за некој страшен и незгоден:nesum:
Леле, ќе заборавев да казам..Идеална партнерка би ти била бисексуалка:pos:
За болдираното... срц има преголема вистина 100% си погодила:)

За со црвеното.... од твоја уста у божји уши што би се рекло,дај нека биде така.....

А за последното..... ноу комент:)

А сега срц биди спремна за да бидеш згмечена од гушкања и бакнувања како едно големо Благодарам!

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
leandra

mnogu fina devojka sto go doznav od site nejzini postovi , mislam deka pisuva so leva raka. Sekogas nasmeana sto se gleda od avatarot pozitivna osoba , i site sme ubavi dobri i nikoj ne misli na sex cvekinjata rastat ptickite pejat toa e nejzinata filozofija .

BTW mnogu nefer sto mi e izbrisan postot i poradi ova se otkazuvam od ponatamosni davanja na visoko strucni analizi u dogledno vreme

fala na paznji se osecam dlaboko navredeno ...sto bi se reklo ja sam iznenadjen i uvredjen

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
BTW mnogu nefer sto mi e izbrisan postot i poradi ova se otkazuvam od ponatamosni davanja na visoko strucni analizi u dogledno vreme

fala na paznji se osecam dlaboko navredeno ...sto bi se reklo ja sam iznenadjen i uvredjen
Слушај, не изведувај многу, пошто подолго време си на граница на перманентен бан (ти простив и за отварање на втор јузер, што во пракса многу ретко се случува).

Кога ти правеа анализа тебе бараше да биде избришана бидејќи не ти се допадна, ти излеговме во пресрет.

Сега, даваш анализа во која изнатропа погрдни зборови кои не се толерираат на форумот и со кои отворено навредуваш членови.

И уште имаш образ да кажеш дека си навреден? Ти?

Со ум.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Abe drugar ne e bas taka

ko prvo ne sakav da ja navredam jas leandra kaj be vidovte navreda ? Jas mnogu ja cenam nea ... zimi sve !

ko vtoro neli pravilo bese deka neam da se bunat clenovite sto i da napisam jas ako sami mi baraat nema nikoj da se ljuti...
ko treto ne e ist primerot so moeto baranje za analiza posto jas ne barav od tie lica da mi praat analiza ...a ne barav da se brisat ANALIZI kon MENE poradi toa sto ne mi se dopadna ... ne e bas taka veruj ... eve sto ne barav od ada da se brise toas ? pa taa me napravi kompleksas neviden pa ne rekov ni zbor si barav si dobiv kraj price ...

ko cetvrvrto ako stvarno leandra se navredila od ova ... eve javno se izvinuvam posto navistina barem kon nea nemam nikakvi perfidni nameri da ja omalovazuvam ... so analizata u kratki crti kazav samo deka :

e super riba i deka mi go diga znaci COOL devojka e

a toa deka ja navreden se zaebavav toa e od filmot tesna koza : Shojich :)

Taka da pak ke kazam leandra e edna od najtop 5 devojki na forumot ... a zborot jebulja znaci u moj zargon ...devojka koja sekogas bi sakal da ja legnes odnosno eblesta

e taka fala na paznji i ne ripajte na mene ko da sum ratni zlocinac nato zlikovac posto ne e bas taka ko sto se cini na prva lopta...

KOga bi bil socuvan negde tekstot eve jas sum stvarno zelen da pojasnam sto sum sakal da kazam od zbor do zbor i deka nemalo tuka ama ich navreda kon leandra

pozdrav

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Краток извадок од една избришана анализа:

Ok ne vikam so bilo koj ama SEX i viri od sekoj pokret sto bi se reklo sexipilna e i vakvi devojki jas najiskreno najmnogu sakam da ebam ... znaci ovaa isto taka ne koristi peshkir i se ebe ko stuka... sto e kompliment ja koa ke go kazam .

-------------------------------------------------------------------

Линијава погоре е дефинитивна.
Зборот АНАЛИЗА на овој подфорум нема никаква врска со аналните и други канализациони отвори низ телото на еден хомо-сапиенс.

Како што кажа Мистичен - Со Ум.
Ноу фрдр коментЗ.

Бришачот.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Ok da pojasnam togash :

Ok ne vikam so bilo koj ama SEX i viri od sekoj pokret sto bi se reklo sexipilna e

( Ova mislam deka e jasno i politicki korektno )

i vakvi devojki jas najiskreno najmnogu sakam da ebam ...

( ok ne e politicki korektno ova e veke konstatacija koja se granici so zelba ama poznavajki se sebe sum sakal da kazam OVA E TOP DEVOJKA so koja sekoj normalen muzjak bi posakal da ima sex ... i sum zaboravil ne sum dodal ... zatoa sto od tekstovite citani od ena se gleda deka e iskusna stabilna i znae sto saka ok ???)

znaci ovaa isto taka ne koristi peshkir i se ebe ko stuka... ( sto znaci nema predrasudi ... a ova se ebe ko stuka znaci vistinska majstorka vo sexot ... sto ne e navredlivo neli ok ???)

sto e kompliment ja koa ke go kazam .

I taka nataka pak ke dodadam ne sum sakal da ja navredam ama ich posebno ne nea ...

Isto taka da dodadam deka i brishacot iznimno go cenam kako pisuvac i me chudi kako mu izbegala poentata ...ama nema vrska

pozdrav do site

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Бришачот има одговорност кон оној кој не го разбрал Фројд на шведски јазик.
Крајно, гледаш ли како може да бидеш фин?

Собирам материјали за анализа :)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Sakam analiza.. Od koj bilo.. Samo ne SWEDEN, ne mi se slusaat prikazni za ku*vi i psihopati.. STVARNO!

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Јас сеуште чекам анализи од Ада, Леандра и Синдикат.
Серпико, изглеа заборај дека егзистирам јас, те немат со анализа да се јавиш.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Види серпико извади фино нешто од sweden-глеате како тие што мислат дека се фраери се скротуваат со два збора.
Браво браво.
Ne drugar so tie sto se fraeri treba da zanesh kako da razgovarash normalno bez kurchenje i nema problem ... ama ako se kurchish a ne si kadaren togash samo stavash samoga sebe na penal ...

Drugo jas sum samo loso protolkuvan i ova objasnenie go pravev prevashodno poradi leandra koja planiram da ja zenam :baeh:

btw uste sakas analiza ?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Sweden ја од почеток ти се чудев али сеа више од која глеам како стојат работите на моменти дури и ти се восхитувам на храброста што ја имаш.
Да се уште ја сакам анализата само затоа што знам дека бруатлно ќе ме искритикуваш-а до сега двете анализи за мене беа премногу фини-сега треба некој да ме ишамара како шо би рекле постарите луѓе за деца шо растат.
Ај ако не те мрзи.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Abe drugar ne e bas taka

ko prvo ne sakav da ja navredam jas leandra kaj be vidovte navreda ? Jas mnogu ja cenam nea ... zimi sve !

ko vtoro neli pravilo bese deka neam da se bunat clenovite sto i da napisam jas ako sami mi baraat nema nikoj da se ljuti...
ko treto ne e ist primerot so moeto baranje za analiza posto jas ne barav od tie lica da mi praat analiza ...a ne barav da se brisat ANALIZI kon MENE poradi toa sto ne mi se dopadna ... ne e bas taka veruj ... eve sto ne barav od ada da se brise toas ? pa taa me napravi kompleksas neviden pa ne rekov ni zbor si barav si dobiv kraj price ...

ko cetvrvrto ako stvarno leandra se navredila od ova ... eve javno se izvinuvam posto navistina barem kon nea nemam nikakvi perfidni nameri da ja omalovazuvam ... so analizata u kratki crti kazav samo deka :

e super riba i deka mi go diga znaci COOL devojka e

a toa deka ja navreden se zaebavav toa e od filmot tesna koza : Shojich :)

Taka da pak ke kazam leandra e edna od najtop 5 devojki na forumot ... a zborot jebulja znaci u moj zargon ...devojka koja sekogas bi sakal da ja legnes odnosno eblesta

e taka fala na paznji i ne ripajte na mene ko da sum ratni zlocinac nato zlikovac posto ne e bas taka ko sto se cini na prva lopta...

KOga bi bil socuvan negde tekstot eve jas sum stvarno zelen da pojasnam sto sum sakal da kazam od zbor do zbor i deka nemalo tuka ama ich navreda kon leandra

pozdrav

Колку пати ..... додека го пишуваше постот:pos:
Шала на страна не успеав јавно да си ја прочитам (секси)анализата,но еве сега ја добив на пп.Лично не се навредив,баш напротив се изнасмеав и се уверив во точноста на мојата анализа Се гледаш преку сексот не е ни чудо така да си ме опишал :wink: само што тој стил на овој форум не одговара,во иднина пази како се изразуваш, читаат и мали деца.

Kajgana Shop

На врв Bottom