Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
ЈАс имам направено анализа до сега. Ај некој и за мене! :majmunce:
Јас ќе се обидам, if you don't mind.

Аватарите секогаш ти се со прецизна порака како се чувствуваш и низ каков период минуваш. Секогаш си се изразуваш преку сликата. Титлот не можам да ти го дешифрирам, затоа нема ни да го коментирам. :) Мислам дека минуваш низ некој период каде што ти треба повеќе време посветено на себе и своите задоволства, за и ти да бидеш посреќна и пополна со ведрина. Дружељубива си и многу отворена. Сакаш да покажуваш како си на форум. Тоа ти е издувен вентил, на еден начин. Имаш прилично јасна слика како одат работите во животот, ама со времето самата треба да се издефинира, бидејќи секако годините и искуството си го прават своето. Вербата ти значи многу. Како што сите знаеме, обожаваш животни, а со тоа и имаш некој на кого можеш да се посветиш. Љубовта те исполнува, ама си имаш одредени граници и принципи до кои се држиш и те ценам за тоа. Мислам дека кога сакаш некого, го правиш тоа без да бараш ништо од него освен да биде искрен кон тебе. Модата ти значи многу и мислам дека ти е меѓу омилените хобија. Стереотипи немаш бидејќи знаеш дека не бива ништо од тоа. Ограниченото размислување води кон никаде.

За други детали на мсн. И кажи ми колку сум те погодил отприлика. Главата ми е тупан сеа и не можев поише да пишувам.

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Јас направив 2 анализи,па ако може мене некој да ме анализира...да видам како ме сфаќаат луѓето.:)
Иф иц оукеј вит ју...Ке пробам ја.
Додуша поише ми лежи психијатрија од психоанализа али ајт.
Вака, откога сум јас на форумов, отсекогаш си имала аватари и потписи поврзани со љубовта. Заљубена си и уживаш во љубовта. Чувствителна си ама не дозволуваш на било кој да види како вистински се чувствуваш, од страв да не бидеш уште повеќе повредена.
Имаш зрели сфаќања, и понекогаш премногу сериозно му пристапуваш на животот. Можеби се обидуваш да му покажеш на светот дека си биг грл, ама тој и онака ке го сфати тоа.:smir:
Имаш многу мислења во Љубовни Проблеми, и Мажите прашуваат Жените одговараат, што ќе рече :)pos2:) дека си емпат, знаеш да сочувствуваш со луѓето и сакаш да помагаш. Толку.

М?

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Иф иц оукеј вит ју...Ке пробам ја.
Додуша поише ми лежи психијатрија од психоанализа али ајт.
Вака, откога сум јас на форумов, отсекогаш си имала аватари и потписи поврзани со љубовта. Заљубена си и уживаш во љубовта. Чувствителна си ама не дозволуваш на било кој да види како вистински се чувствуваш, од страв да не бидеш уште повеќе повредена.
Имаш зрели сфаќања, и понекогаш премногу сериозно му пристапуваш на животот. Можеби се обидуваш да му покажеш на светот дека си биг грл, ама тој и онака ке го сфати тоа.:smir:
Имаш многу мислења во Љубовни Проблеми, и Мажите прашуваат Жените одговараат, што ќе рече :)pos2:) дека си емпат, знаеш да сочувствуваш со луѓето и сакаш да помагаш. Толку.

М?
За болдираното,ДА,така е.:)
А за тоа измеѓу нека кажат другите.
Благодарам за анализата,со оглед на тоа што ич не се знаеме добро ти оди.:smir:

С

Сатори

Гостин
Што да кажам за тебе, што не е веќе кажано?
А?

Дека се ова е маска со која сакаш да го залажеш Форумот или евентуално да бидеш некој секс-симбол...не знам, дали да ти кажам честито или да ти изразам соучество.
Во секој случај...меѓу тие сум кои мислат дека барем за некои работи си фејкер и тоа не ми се допаѓа.
Реалиста си?
Зарем?
Епа според мене не си баш, барем кога станува збор за сексот.Јасно ми е дека сакаш да уживаш во него, ама не е ок, да се правиш јако ебачиште, но ако тоа ти полни его, јебига терај.
Важно е тебе да ти биде ок.
Имаш шарм, аватарот ти е посебно мистичен и кул, не го менувај.
Сакаш да бидеш во центар на внимание, па се ќе направиш за тоа.Се забележуваш и така, не се секирај.

Инаку ... тоа е се во кратки црти и очекуваната реченица за тебе: Нимфоман или Опседнат со секс.
За да биде успешна анализата, не за др.

Добар лик си, терај ја драмата и уживај.:smir:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Ew,Сатори,пиши за кого е наменета,да не се збуниме случајно.:vozbud: :)
Инаку,покрај Швиѓен,би сакала една анализа од колегата Буш(ав):)

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Абе читам одредени анализи на темава и неможам а да не се поругам...еј, ова станало последното прибежиште на очајот и несигурноста! Идат другарчиња за раче и си прават анализи меѓу себе кажувајќи пастелни епитети до макс, се бараат анализи од некој за кој се знае дека ги поштува или ги шмека, или пак најнов тренд - побарувачка на анализи од најострите ножеви на форумов, за да се докаже дека имаме храброст, па белки тоа ќе ни донесе поени и ќе ја ублажи анализата! Зарем уживате кога некој толку очигледно, скромно или раскошно ви го полни егото, ви го гради ликот кој знаете дека всушност го немате, но баш изгледа кул а и нема потреба за грижа бидејќи не секој што ќе го прочита реално ве познава а?

Еби ветар.
Чест на исклучоците.

С

Сатори

Гостин
Абе читам одредени анализи на темава и неможам а да не се поругам...еј, ова станало последното прибежиште на очајот и несигурноста! Идат другарчиња за раче и си прават анализи меѓу себе кажувајќи пастелни епитети до макс, се бараат анализи од некој за кој се знае дека ги поштува или ги шмека, или пак најнов тренд - побарувачка на анализи од најострите ножеви на форумов, за да се докаже дека имаме храброст, па белки тоа ќе ни донесе поени и ќе ја ублажи анализата! Зарем уживате кога некој толку очигледно, скромно или раскошно ви го полни егото, ви го гради ликот кој знаете дека всушност го немате, но баш изгледа кул а и нема потреба за грижа бидејќи не секој што ќе го прочита реално ве познава а?

Еби ветар.
Чест на исклучоците.
Годес ма(овде се наведнувам, додека носам деколте), ајде за мене една брутална анализа од тебе...
Филм ми е нешо со анализиве сега. :back:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Ахам...
Процедурално процедурално
Buttlicking for saving the situation,um,the ass to be precise.Am i right?:)
Лејди,ако мислиш дека малата ќе падне на деколтето,се лажеш:)Немој и неа да ми ја измелезите во т.н.бисексуалец.:)
Ова де...па ако веќе сте почнале

С

Сатори

Гостин
Ахам...
Процедурално процедурално
Buttlicking for saving the situation,um,the ass to be precise.Am i right?:)
Лејди,ако мислиш дека малата ќе падне на деколтето,се лажеш:)Немој и неа да ми ја измелезите во т.н.бисексуалец.:)
Ова де...па ако веќе сте почнале
Не ми ја задевај Годес, да не се расправаме и доста мене ме обивнувате за сите дека ги направив БИ, не сум јас крива бе.
Јас само случајно се наведувам, пошо наводно ми паднало пенкалото.:pipi::pipi::pipi:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Јас ќе се обидам, if you don't mind.

Аватарите секогаш ти се со прецизна порака како се чувствуваш и низ каков период минуваш. Секогаш си се изразуваш преку сликата. Титлот не можам да ти го дешифрирам, затоа нема ни да го коментирам. :) Мислам дека минуваш низ некој период каде што ти треба повеќе време посветено на себе и своите задоволства, за и ти да бидеш посреќна и пополна со ведрина. Дружељубива си и многу отворена. Сакаш да покажуваш како си на форум. Тоа ти е издувен вентил, на еден начин. Имаш прилично јасна слика како одат работите во животот, ама со времето самата треба да се издефинира, бидејќи секако годините и искуството си го прават своето. Вербата ти значи многу. Како што сите знаеме, обожаваш животни, а со тоа и имаш некој на кого можеш да се посветиш. Љубовта те исполнува, ама си имаш одредени граници и принципи до кои се држиш и те ценам за тоа. Мислам дека кога сакаш некого, го правиш тоа без да бараш ништо од него освен да биде искрен кон тебе. Модата ти значи многу и мислам дека ти е меѓу омилените хобија. Стереотипи немаш бидејќи знаеш дека не бива ништо од тоа. Ограниченото размислување води кон никаде.

За други детали на мсн. И кажи ми колку сум те погодил отприлика. Главата ми е тупан сеа и не можев поише да пишувам.
Нема што да болдирам, бидејќи се е точно! Фала ти многу ...:kiss:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
TonInter

Ужасно тешко е да анализираш човек кој е модератор во темата на the social losers и кој 80% од мислењата ги остава во таа тема,во теми за фудбал или во играчница,а сериозноста и паметот ги чува во џеб за "недај боже" ситуации.

Тони е интересна појава(виртуелна,нормално)Иако ќе звучам малце шовинистички,сепак ќе кажам дека тој е еден од оние за кој наапаниот Македонец во 2002 викал дека "сепак има и добри меѓу нив".Арно ама јас ќе ги демантирам.Не сте во право бидејќи сите кога се раѓаат преферираат пушка наместо цицка.Тони нашол компромис.Тоа дека мора да држи пушка и да прска црпки го ублажил со тоа што ја усовршил Counter Strike и таму редовно прска црпки на 8 годишни деца(фигуративно кажано,оти кантерашите ги сметам за no brainers,јебига:)),попат станувајќи идол на тие чија глава ја послал на ѕидот.Значи тој е еднакво насилен како затнувачите на водовод и "шумарите",ама на еден фин начин кој никому не му штети.That makes him a good guy.

Сега контра на тоа иде фактот дека оние кои тренираат mouse micromenagment for a perfect headshot count не се баш умешни во надворешниот свет,а женскиот пол е она што лежи зад вратата која тие неможат никако да ја отворат.Затоа вежбаат редовно Counter и во WC.Исто така мора да е голем дудлач,што е сосема нормално за нежните годинки во кои се наоѓа,па тетките на форум или надвор со big boobies и ass-weight му ствараат препон-Армагедон.Сепак е малце поинаков од останатото јато лузери,па следствено на тоа можеби и балансира дечкото.

Гледа фудбал.И јас сум понекогаш виновен за тоа.Арно ама малиов е страсно фанатичен навивач на Интер,инаку при здрав памет не би го ставил Интер у ник и како MSN аватар(што патем,крајно ме нервира).Тоа фанатично навивање за мене е детска глупост.Не земаат пари за тебе,не добиваш ти ништо,ем се богати,имаат коли жени и вили кои ти никогаш нема да ги имаш.А имаат и прости сиромашни луѓе кои ги идолизираат.Зошто да бидеш дел од таа маса несреќници?Живеј за да победиш,не да чекаш тоа да го направат други.

Аватарот му е супер.Само јас никогаш не би ставил аватар на бебе,оти бебињата се лага.И Хитлер бил бебе,и Чарли Менсон бил бебе.Сите се слатки тогаш за штипкање.Финтава е дека некои од нив кога ќе пораснат знаат да штипкаат ташаци со клешта.:kesa: Тоа укажува дека Тони не ги суди работите суштински,туку само навидум и најверојатно поради ваквото однесување,некој ден ќе фати трипер или недај боже нешто полошо.

На крај,Тони сепак е обработлива површина и ако со време му се удрат неколку заушки и се тргне од глупостите во кои зацапал,неговиот потенцијал ќе дојде до израз.Малите работи во нежните години многу влијаат.Ако не испиеш доволно памет во овој период во кој си,колку и да имаш природен потенцијал,ќе се претвориш во дрвце.

Kajgana Shop

На врв Bottom