Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЈАс имам направено анализа до сега. Ај некој и за мене! :majmunce:
Јас направив 2 анализи,па ако може мене некој да ме анализира...да видам како ме сфаќаат луѓето.![]()
Иф иц оукеј вит ју...Ке пробам ја.
Додуша поише ми лежи психијатрија од психоанализа али ајт.
Вака, откога сум јас на форумов, отсекогаш си имала аватари и потписи поврзани со љубовта. Заљубена си и уживаш во љубовта. Чувствителна си ама не дозволуваш на било кој да види како вистински се чувствуваш, од страв да не бидеш уште повеќе повредена.
Имаш зрели сфаќања, и понекогаш премногу сериозно му пристапуваш на животот. Можеби се обидуваш да му покажеш на светот дека си биг грл, ама тој и онака ке го сфати тоа.:smir:
Имаш многу мислења во Љубовни Проблеми, и Мажите прашуваат Жените одговараат, што ќе речеpos2
дека си емпат, знаеш да сочувствуваш со луѓето и сакаш да помагаш. Толку.
М?
Може и мене?Ајде С(е)виден,и мене обработи ме![]()
Абе читам одредени анализи на темава и неможам а да не се поругам...еј, ова станало последното прибежиште на очајот и несигурноста! Идат другарчиња за раче и си прават анализи меѓу себе кажувајќи пастелни епитети до макс, се бараат анализи од некој за кој се знае дека ги поштува или ги шмека, или пак најнов тренд - побарувачка на анализи од најострите ножеви на форумов, за да се докаже дека имаме храброст, па белки тоа ќе ни донесе поени и ќе ја ублажи анализата! Зарем уживате кога некој толку очигледно, скромно или раскошно ви го полни егото, ви го гради ликот кој знаете дека всушност го немате, но баш изгледа кул а и нема потреба за грижа бидејќи не секој што ќе го прочита реално ве познава а?
Еби ветар.
Чест на исклучоците.
Ахам...
Процедурално процедурално
Buttlicking for saving the situation,um,the ass to be precise.Am i right?
Лејди,ако мислиш дека малата ќе падне на деколтето,се лажешНемој и неа да ми ја измелезите во т.н.бисексуалец.
Ова де...па ако веќе сте почнале
Нема што да болдирам, бидејќи се е точно! Фала ти многу ...:kiss:Јас ќе се обидам, if you don't mind.
Аватарите секогаш ти се со прецизна порака како се чувствуваш и низ каков период минуваш. Секогаш си се изразуваш преку сликата. Титлот не можам да ти го дешифрирам, затоа нема ни да го коментирам.Мислам дека минуваш низ некој период каде што ти треба повеќе време посветено на себе и своите задоволства, за и ти да бидеш посреќна и пополна со ведрина. Дружељубива си и многу отворена. Сакаш да покажуваш како си на форум. Тоа ти е издувен вентил, на еден начин. Имаш прилично јасна слика како одат работите во животот, ама со времето самата треба да се издефинира, бидејќи секако годините и искуството си го прават своето. Вербата ти значи многу. Како што сите знаеме, обожаваш животни, а со тоа и имаш некој на кого можеш да се посветиш. Љубовта те исполнува, ама си имаш одредени граници и принципи до кои се држиш и те ценам за тоа. Мислам дека кога сакаш некого, го правиш тоа без да бараш ништо од него освен да биде искрен кон тебе. Модата ти значи многу и мислам дека ти е меѓу омилените хобија. Стереотипи немаш бидејќи знаеш дека не бива ништо од тоа. Ограниченото размислување води кон никаде.
За други детали на мсн. И кажи ми колку сум те погодил отприлика. Главата ми е тупан сеа и не можев поише да пишувам.