по 100 пат...мене?
Може ли јас да пробам?
Епа вака ...
Првин никот. Mary_jane
Која читам Мери Џејн ме асоцира на девојка која зрачи секспилност. Исто ме потсеќа на име на марка од чевли али неврмајнд.
ИСто така да пообјаснам за тоа зашто мислам сексипил : бидејки имам гледано стрипови (девојката така се викаше) и така, ми звучи храбро, силно, и патем убаво.
Што со тоа мислам дека и ти самата си доста убава (гледаќи според сликите во галеријата) би требало колку од надвор толку и одвнатре.
Тајтлот. La Vitta E Bella..
Животот е убав. Со ова ни даваш до знаење дека му даваш големо значење на оваа реченица, дека се надеваш, дека после секој пад, лесно стануваш-со дигнат нос, го цениш животот, ги искористуваш секој момент за да го направиш уште поубав, и да уживаш во него.
Аватари.
Скоро секогаш имаше аватари од девојки кои свират на тапани, изгледа поради тоа што и ти самата свириш на тоа, па љубота кон нив ни ја пренесување преку аватарот. Искрено девојка која чука на тапани, ми зрачи силна позитивна енергија, и многу невообичаено, со што покажуваш дека гледаш за себе да ти биде убаво, а за другите ретко.(не обрнувањ многу, многу внимание на трачарањата ако ги има за тебе или околу тебе)
За сегашниот аватар, малку поинаков од другите, има усни од девојка со исплазен чуден јазик, малку даркерски ми е, не мој тип али ок. Ме асоцира на повредена девојка, која очајно бара бакнеж ....
Попис.
Сега немаш, али како што кажав погоре, скоро секогаш имање нешто во врска со тапаните, што како шо кажав ни ја искажување љубовте према нив, преку аватарот и потписот.
Постови.
Ти си една како да речам од поретките, изгледа од обавези ова-она, али кога си наппишала напишано е. Имаш еден сопствен став и не мрдаш од него. Стрикно го тврдиш она што го мислиш, и размислуваш правилно (барем според она што го имам прочитано до сега ми имаш оставено таков впечаток), имаш смисла за хумор кога се наоќаш во таква ситуација, и да, некогаш правиш и шеги на своја сметка со што ни кажувањ дека и во реалниот живот си таква по природа.
И уште нешто, секогаш те читам во постовите. Сите ми се убави.
И уште ова, имаш ретко убави очи.
Ух, се надевам дека е добра, бидејки ми е прва анализа во животов на форумов. Ако имаш замерки слободно кажи, или друг кој и да е, се разбиура ќе ги прифатам, бидејки сигурно има поискусни од мене, за да знам каде грешам и да можам да се поправам. :smir: