Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Ве молам ако може и на мене една анализа?
Немам зборови само, фалаа:helou::helou:Бада благодарам.
Батерфлај
Она што особено се потенцира кај тебе и што ми е невобичаено кај припадничките од понежниот пол е реализмот и приземјеноста што го поседуваш. Аватар со некоја јака теткица со наочари и мај стајл во превод млада сум си се сакам доволно сум женствена и сексипилна ама и самостална и цврста. Комбинација што е многу ретка за жена обично тие што се паметни и борци се фригидни и не знаат што значи да се биде женско. Ако го додадеме на ова и потписот успешна гарант си или правник или економист по професија само од таму излегуваат таков профил на женски. Љубовта и врските не ги сваќаш како поголемиот дел жени-патетично ангелчиња што летаат срце проподено со стрела мечиња што рипаат околу виножито дримленд од цртаните филмови. Во врски пристапуваш зрело, трезвено, реално. Не плачеш не сечеш вени ако раскинеш едноставно држиш став еден од моите фаворити јеби га живот идемо даље. Можеби ќе поплачеш малку ама нема да си ја трескаш главата во ѕид времето е кратко а ноќта е долга ќе ги фрлиме трските по нова риба. Не дозволуваш проблемите да завлечкаат надолу. Едноставно се бориш го прифаќаш светот со сите добрини и лошотилаци без разочарувања без некои високи надреални надежи. Малку имаш бурен и непредвидлив карактер нешто на коешто ќе треба да поработиш во иднина. Сигурно од лошо искуство знаеш и дрско да реагираш а особено према дечковците дури и кога не треба и на тоа припази. Сума сумарум знаеш паралелно да тераш повеќе работи успешно без тоа да вљијае лошо меѓусебно. На добар пат си кон зрелост.
Вака сега...може ли некој за мене???:cry:
Еј фала,да у право си не може некое опширно мислење да се отвори сеуште,да за тие работи си во право,фала:helou:Вака сега...
Искрено неможам да дадам некоја целосна анализа за тебе,бидејќи повеќето твои постови се во играчница,па затоа не ни можам да оформам некое мислење.
Ти си девојка која што се уште го запознава животот и допрва треба да се стекнува со искуство.Вљубеник си во модата,сакаш да изгледаш убаво и средено во секое време.Сакаш да одиш во шопинг,да излегуваш,се уште не си подготвена да се уозбилиш и да станеш сериозна,што е многу нормално,бидејќи сепак имаш 16 години.Имаш самодоверба,но сепак сметам дека си кршлива,само тоа го сокриваш и не сакаш баш твоите мани да излегуваат на површина.
Далеку од очи - далеку од срце?Хм..не си убедена баш многу многу во таа поговорка,сепак сметаш дека љубовта не познава граници.
За жал,толку е анализата,стварно не знам што друго да кажам.
Еве јас ќе те анализирам. Како да читам Нова Македонија и Вечер, само на англиски.
за секоја точка ке дадев и објаснување...ама поради ’’анализата’’ ТонИнтер веке не ми зборува...:nesum:не бе...сега ке ви дам јас една кратка анализа за ТонИнтер...мислам вистинскиот ТонИнтер.
1.албо си...
2.господ те казнил шо ти дал памет
3.господ те казнил шо не те направил со голем нос
4.гопод те казнил шо не ти дал голема вилица (а ла албо)
5.сакаш сите да те сакат
6.сакаш да се дружиш со некој со голема самодоверба
7.нејќеш да превземиш одговорност (и кога го правиш работите ги оставаш до пола).
8.плачеш ко бебе коа некој ке те мами
не сум дома коа ке се вратам ке продолжам.
Јас ќе те изанализирам,само малце покасно може? Сега мозокот ми е на стенд бај,многу ми се спие.Сакам една анализа од Лудо_во_љубов, или од било кој.
Премногу сум уморна денес,утре ќе ти направам една.Може така?Крејзи ин лав ако не те мрзи и ако ти е досадно анализирај ме мене. А ако нејќеш и не ти е досадно не ме анализирај
Може може.:wink:Премногу сум уморна денес,утре ќе ти направам една.Може така?