Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Ако Ада решила да анализира,решив дека сакам Ада да ме анализира.Ада нема право на ескиважа.:vozbud:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Jas seuste placam za edna analiza :baeh:

Ај за мојата најдобра Конобарица Girll :smir:

Е па вака од кај да почнам :) Girll е една од првите девојки од форум со која така се фатив за муабет. Можеби дека сеуште не ја знам лично неможам да кажам премногу работи за неа :)
Прво да кажам дека има многу интересен така специфичен карактер. Пред се друштвена личност, расположена секогаш за нови познанства, сака да се дружи со секаков тип на луѓе. Ја обожава хип хоп музиката и рапот :) обожава раперчиња.

Можи да се речи дека е чувствителна личност во одередена мера, барем јас така знам :) Сега моментално мислам дека е заљубена. Потоа сака да говори за лјубовните проблеми и да им помага на другите со по некој совет. И сака да им одговори на машките на сите прашања во врска со девојките. :)

Омилени Теми последно време и се ,,Мажите прашуваат жените одговараат" и по некоја тема во играчница, љубов и се разбира по нешто за рапот :)

Од мене засега толку во друга прилика повеќе:helou:

С

Сатори

Гостин
Бурн 84

Да започнеме!

Ивица ти е галерија од слики и емоции, една од ретките личности кои ми оставиле добар впечаток од втор пат, обично сите на прв пат ги забележувам.
Тип кој ретко или никогаш нема да покаже што чувствува, но во суштина е многу емотивен и преполн со работи кои сака да ги подели, да биде разбран, слушнат и сакан.
Треба многу трепение за Ивица.
Се исплати.
Понекогаш му треба време за да одговори на некои работи, но тоа не значи дека не те регистрира или дека те игнорира напротив.
Сака уредност и складност...тоа може да му се забележи и по аватарот.Сака протокли, кои се разбира самиот тој ќе си ги постави.
Не поднесува некој да се вади пред него и да кажува дали може или не може нешто...ако знаеш направи, ако не...батали.
Невозможно е некој да го натера да се тргне од своите ставови.
Ја сака традицијата, ги сака пристојноста и љубовта.
Вљубеник во се што е поврзано со неа.
Секогаш е фер, се бори за тоа што го сака, иако знае да завлече, тешко попушта, освен ако не сака.
Полн е со самодоверба кога ќе го запознае човек, знае да се стави во центар на внимание иако понекогаш му е непријатно заради тоа.
Не сака лигавење...сака цврстина, став и луѓе кои знаат што сакаат.

Ивица...ајде за мене анализа...ама убаво така средена.:back:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Tina89

Почнуваме со аватар. Една слика која во преден план ја става девојката. Се во позадина е онака - замаглено. А напред е таа, со наведната глава, покорна убавина и тага. Една романтична душа која жртвовала многу за љубовта и добила - само тажен поглед. Замаглувањето во позадината и предниот план за девојката (Адриана Лима?) исто асоцира на уште една работа: Тина е личност која се обидува сама да помине покрај се. И кога и е тешко, тоа го чува во себе, и кога е среќна, не остава другите да допрат до нејзината среќа. Можеби не е тоа себичност, едноставно не верува на светот. Страв и е да искаже чувства, плашејќи се да не биде повредена, страв и е да ја искаже тагата, плашејќи се некој тоа да го искористи против неа, страв и е да ја покаже среќата - плашејќи се од сите злобни луѓе кои не можат да гледаат во останатите, оние кои се разбудуваат и си легнуваат со насмевка на лицето. Пред се аватарот искажува некоја совршена убавина, но проследена со тага...

Don't touch what you can't grab! - Многу провокаторска мисла, осносно дел од песна на Еминем :)
Провокаторска но од друга страна, и охрабрувачка. Тоа ја прави Тина девојка која сака личности кои имаат цврсто изградени ставови. Личности кои имаат свое јас. Оваа порака им ја испраќа на оние другите - оние кои не веруваат во себе. Нив им порачува дека доколку не можеш да успееш да го добиеш нејзиното пријателство, љубов... не се ни обидувај да допреш до неа.

И со потписот пак се враќа на она песимистичкото размислување од аватарот. When you're right, no one remembers. When you're wrong, no one forgets. Не бе Тина. Кога си во право луѓето паметат. Ги паметат добрите работи. Можеби сме во такво лошо време кога секоја туѓа грешка само не прави да размислуваме дали ние сме погрешиле. Остави го Марфи и неговите е*ени закони. Го мразам типот, го мразам неговиот песимизам, и неговата преголема доза на иронија. Пробај и кога грешиш тоа да го поправиш со добри дела. Не ставај во преден план - што другите велат. Луѓето зборуваат се и сешто. Срцето зборува она што е од тебе.
Моралот е оној баланс кој треба да ги одржува двете работи на хоризонтална линија од вагата. Не дозволувај онаа страната на останатите мислења да натежне. Тогаш твојата слабост ќе ја чувствуваат мршојадците. Само насмевни се, и верувај во себе....

Ни во постовите не се искажуваш многу. И тие ти се малку позатворена варијанта од она што си. Одвреме навреме ќе напишеш нешто лично за себе, па оставаш онака да помине еден период. Со текот на времето се менуваш. Иако лично не искажуваш што е причината, секогаш може да се забележи кога си среќна кога си тажна кога си рамнодушна. Најчесто во постовите (ги ислучувам оние во играчница) имаш скриена порака, упатена кон некој. Последно секој може да забележи дека имаш многу песимизам внесено. Додаваш некои мисли негативности за љубовта, иако сеуште веруваш во неа. Го сакаш тоа чувство (па кој и не го сака) да почувствуваш искрена љубов, да дојдеш до еден степен на заљубеност, и тоа чувство да ти биде возвратено.

Значи на крај еден совет: Верувај во љубовта, верувај во себе... тоа е најголемиот успех, најголемата среќа

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Официјално и јас сакам една асална богата анализа :)
БлагодарА од нај срце

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
БлагодарА од нај срце
Официјално ова нека ти биде последен пост на темава за барање анализа. На секоја страна те читам.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ај мене некој да ме анализира?

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
oti si iskren

БлагодарА од нај срце
Oti si iskren i si przna deka si forumski dudlac i me nasmea eve :

Martin e mnogu kulturno dete toa kako prvo da se zabelezi. I za negovi godini e dosta pametno. Vesel e . Ama e dudlac ama toa go sfaka deka e interesno i se smeska sto go cini neodolivo dudlache.

Olabaven relaxiran i da Vi kazam ovoj ke ebe najmnogu od site tuka na forumot... jebiga Swedska e toa ne e zaebancija. Ama sea zasea ne se zamara uste i devica e .

Impresionira so levelot na pokazana kultura pak ke povtoram i nekako e mnogu umiljato dete. Ne vleguva vo raspravii i sekogas e nasmean. Za zal nema mnogu drustvo posto e cesto vo strana zemja i ne znae uste svedski.

Ime toa dolarot go stail ne da se kurci deka ima pari tatko mu nego za zaebancija.

Se na se dobro dete ama uporen u picku mater znaci ama toa go prai so sharm i toa ne e losho.

Sovet ostani takov ne se zadlabocuvaj mnogu oti takvite najubavo si pominuvaat vo zivotot ...

Ete i presatni da molis za analizi oti ja sto ke recam i pop sto ke zakopa toa ti e

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Aj ќе ги замолам сите членови што сакаат анализа, да не досадват со постови јас сакам јас сакам многу често, особено ме нервираат членовите со по 100 постови, од кој неможиш да дознаеш ни кој се ни што се :) анализата не туку така ај се зачлени на форум и некој од нигде никаде неможи да те знај така да не досадвајте често со молби за анализи . :)
Мислам дека се разбравме :)

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
ne si kazala lozinka

јас на неколку наврати побарав анализа од : Ада,Рејзел,Форчн,Свиден и Викторгг и никој не беше доволно добар да ми учини...:cry:како не ви е срам!?:smir:

Al dobro i taka e dosadno pa ke se praam dobar

Mary jane ova ke boli ama ke pomogne

Ova e tipicen primer za zenska koja pati po nekoj koj ne ja ebe dva posto. A sto e najcudno ne ni zabelezala deka nikogas i ne ja ebel poveke od dva posto. ZNaci naivna e i sklona kon samozalazuvanje. Mnogu nestabilna od toj aspekt.

How low you can go girl ?

Dali uzivash vo patnjava ? Jas mislam deka si mazohistka iskreno receno. Ksenija . E moja mary jane zivotot e ubav stoi vo tvojot potpis ... sega kakov e ? ( retoricki se prasanjata jas znam odgovor i bez da zucnes )

Saka da veruva u bajki saka da veruva vo ljubov . Inace ovaka moderna cool komunikativna ama kako licnoost na ljubovno pole neizgradena i prava plachipichica. Patetika ziva. Smeni se odrasni.

Nema losha dusha pa koj mazohist na kraju kraeva ima neli ?

Ne preterano pametna , kako narkoman zelna da saka. Nea samo toa i e vazno. Toj aspekt i nisto poveke. Dakle da rezimiram nezrela emotivno.

Sto drugo ... ne e genijalec ama pa ne e zajadliva , ima ponekoi interesni komentari ama me mrzese da baram poveke od 7 strani a baska nov sum taka da za poveke ne mozam da kazam , osven deka sjebana si sestro sto pobrzo sfatis toa i najdes nekoj drug paklen javach na apokalipsata podobro za tebe. Nova ljubov nova patnja ama pa ako nema toa sto ke ti zivot neli ?

Leka noc

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
Al dobro i taka e dosadno pa ke se praam dobar

Mary jane ova ke boli ama ke pomogne

Ova e tipicen primer za zenska koja pati po nekoj koj ne ja ebe dva posto. A sto e najcudno ne ni zabelezala deka nikogas i ne ja ebel poveke od dva posto. ZNaci naivna e i sklona kon samozalazuvanje. Mnogu nestabilna od toj aspekt.

How low you can go girl ?

Dali uzivash vo patnjava ? Jas mislam deka si mazohistka iskreno receno. Ksenija . E moja mary jane zivotot e ubav stoi vo tvojot potpis ... sega kakov e ? ( retoricki se prasanjata jas znam odgovor i bez da zucnes )

Saka da veruva u bajki saka da veruva vo ljubov . Inace ovaka moderna cool komunikativna ama kako licnoost na ljubovno pole neizgradena i prava plachipichica. Patetika ziva. Smeni se odrasni.

Nema losha dusha pa koj mazohist na kraju kraeva ima neli ?

Ne preterano pametna , kako narkoman zelna da saka. Nea samo toa i e vazno. Toj aspekt i nisto poveke. Dakle da rezimiram nezrela emotivno.

Sto drugo ... ne e genijalec ama pa ne e zajadliva , ima ponekoi interesni komentari ama me mrzese da baram poveke od 7 strani a baska nov sum taka da za poveke ne mozam da kazam , osven deka sjebana si sestro sto pobrzo sfatis toa i najdes nekoj drug paklen javach na apokalipsata podobro za tebe. Nova ljubov nova patnja ama pa ako nema toa sto ke ti zivot neli ?

Leka noc
интересна анализа...меѓутоа тука не ме опишуваш мене,туку мојата реакција на моменталната ситуација со бившиот,иако донекаде си во право морам да признаамcrvenee заљублива да,патетична НЕ!...можеби требаше да отидеш малце повеќе од 7 страни и би ме опишал поубаво...во секој случај фала:smir:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Oti si iskren i si przna deka si forumski dudlac i me nasmea eve :

Martin e mnogu kulturno dete toa kako prvo da se zabelezi. I za negovi godini e dosta pametno. Vesel e . Ama e dudlac ama toa go sfaka deka e interesno i se smeska sto go cini neodolivo dudlache.

Olabaven relaxiran i da Vi kazam ovoj ke ebe najmnogu od site tuka na forumot... jebiga Swedska e toa ne e zaebancija. Ama sea zasea ne se zamara uste i devica e .

Impresionira so levelot na pokazana kultura pak ke povtoram i nekako e mnogu umiljato dete. Ne vleguva vo raspravii i sekogas e nasmean. Za zal nema mnogu drustvo posto e cesto vo strana zemja i ne znae uste svedski.

Ime toa dolarot go stail ne da se kurci deka ima pari tatko mu nego za zaebancija.

Se na se dobro dete ama uporen u picku mater znaci ama toa go prai so sharm i toa ne e losho.

Sovet ostani takov ne se zadlabocuvaj mnogu oti takvite najubavo si pominuvaat vo zivotot ...

Ete i presatni da molis za analizi oti ja sto ke recam i pop sto ke zakopa toa ti e
hehe, Фала ти Свиден. И знам нееешто малку Шведски. На пример научив: Jag älskar dig :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom