Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:smeshko: Ме изнасмеја! Затоа ако имаш желба со задоволство ќе те анализирам утре, као repay за тоа што ме ораспложи.:smir:
Jas seuste placam za edna analiza :baeh:
Официјално ова нека ти биде последен пост на темава за барање анализа. На секоја страна те читам.Официјално и јас сакам една асална богата анализа![]()
БлагодарА од нај срце
Официјално и јас сакам една асална богата анализа![]()
БлагодарА од нај срце
јас на неколку наврати побарав анализа од : Ада,Рејзел,Форчн,Свиден и Викторгг и никој не беше доволно добар да ми учини...:cry:како не ви е срам!?:smir:
интересна анализа...меѓутоа тука не ме опишуваш мене,туку мојата реакција на моменталната ситуација со бившиот,иако донекаде си во право морам да признаамcrvenee заљублива да,патетична НЕ!...можеби требаше да отидеш малце повеќе од 7 страни и би ме опишал поубаво...во секој случај фала:smir:Al dobro i taka e dosadno pa ke se praam dobar
Mary jane ova ke boli ama ke pomogne
Ova e tipicen primer za zenska koja pati po nekoj koj ne ja ebe dva posto. A sto e najcudno ne ni zabelezala deka nikogas i ne ja ebel poveke od dva posto. ZNaci naivna e i sklona kon samozalazuvanje. Mnogu nestabilna od toj aspekt.
How low you can go girl ?
Dali uzivash vo patnjava ? Jas mislam deka si mazohistka iskreno receno. Ksenija . E moja mary jane zivotot e ubav stoi vo tvojot potpis ... sega kakov e ? ( retoricki se prasanjata jas znam odgovor i bez da zucnes )
Saka da veruva u bajki saka da veruva vo ljubov . Inace ovaka moderna cool komunikativna ama kako licnoost na ljubovno pole neizgradena i prava plachipichica. Patetika ziva. Smeni se odrasni.
Nema losha dusha pa koj mazohist na kraju kraeva ima neli ?
Ne preterano pametna , kako narkoman zelna da saka. Nea samo toa i e vazno. Toj aspekt i nisto poveke. Dakle da rezimiram nezrela emotivno.
Sto drugo ... ne e genijalec ama pa ne e zajadliva , ima ponekoi interesni komentari ama me mrzese da baram poveke od 7 strani a baska nov sum taka da za poveke ne mozam da kazam , osven deka sjebana si sestro sto pobrzo sfatis toa i najdes nekoj drug paklen javach na apokalipsata podobro za tebe. Nova ljubov nova patnja ama pa ako nema toa sto ke ti zivot neli ?
Leka noc
hehe, Фала ти Свиден. И знам нееешто малку Шведски. На пример научив: Jag älskar digOti si iskren i si przna deka si forumski dudlac i me nasmea eve :
Martin e mnogu kulturno dete toa kako prvo da se zabelezi. I za negovi godini e dosta pametno. Vesel e . Ama e dudlac ama toa go sfaka deka e interesno i se smeska sto go cini neodolivo dudlache.
Olabaven relaxiran i da Vi kazam ovoj ke ebe najmnogu od site tuka na forumot... jebiga Swedska e toa ne e zaebancija. Ama sea zasea ne se zamara uste i devica e .
Impresionira so levelot na pokazana kultura pak ke povtoram i nekako e mnogu umiljato dete. Ne vleguva vo raspravii i sekogas e nasmean. Za zal nema mnogu drustvo posto e cesto vo strana zemja i ne znae uste svedski.
Ime toa dolarot go stail ne da se kurci deka ima pari tatko mu nego za zaebancija.
Se na se dobro dete ama uporen u picku mater znaci ama toa go prai so sharm i toa ne e losho.
Sovet ostani takov ne se zadlabocuvaj mnogu oti takvite najubavo si pominuvaat vo zivotot ...
Ete i presatni da molis za analizi oti ja sto ke recam i pop sto ke zakopa toa ti e