Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
heh

Ќе може Sweden и за мене?Што сакаш пишувај,не се лутам.:)
Ova e devojce na mesto.#

Pred se bi bila dobra drugarka pa tek posle ljubavnica i devojka. Ima sportski duh , ne se kurchi od dobra familija e . Se gleda pribrana e . Mestoto za dokazuvanje si znae kade e , na bazen taka da ona nema sto da se dokazuva tuka kako e najubava i najpametna.

Mi se dopagaat vakvi devojcinja i zatoa ke bidam neverojatno blag so nea.

Ima avatar dvoznacen demek mila kako macka ama ustvari ako ja cepnes ke te jade ajkula. Ama inace ne cepka nikogo i saka da se zeza.

Ako nekoj bara devojka na mesto ako ne e zafatena pod itno da ja pobara ako nisto drugo ke si ima drugarka so koja ke moze da se smee dur ja ceka od bazen cela hlorosana.

Jednom recju prirodno devojce

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
ada ако сакаш...да не те молам и тебе ко шо ко молев бада 3-4 недели...

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
SWEDEN друже, дај навака анализа. Пиши си све што ќе ти падне на памет. No harsh feelings, I promise. Will ya?:pipi::smir:

Sekako ako zapazis reciprocitet posto veke odamna samo od tebe i sakav analiza a posle neka me analizira mene koj saka eve acid neka pocne posto mu e merak ama samo posle tebe ...

Znaci ako se slagash da pocnam da kucam ? Bez vlakna na jazik obostrano i da ne vlijae moeto napisano vrz tvoeto ?

Posteno ?

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Sekako ako zapazis reciprocitet posto veke odamna samo od tebe i sakav analiza a posle neka me analizira mene koj saka eve acid neka pocne posto mu e merak ama samo posle tebe ...

Znaci ako se slagash da pocnam da kucam ? Bez vlakna na jazik obostrano i da ne vlijae moeto napisano vrz tvoeto ?

Posteno ?
Апсолутно..Еве потпишувам...Thus, go on:)

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
GeGo
Хех

Гего гего, најпрво за него е тоа што чоекот си е човек од збор. Ако случајно нешто ви ветил, ви кажал дека ќе го направи, гарантирам дека ЌЕ го направи по било која цена.

Значи, Драган изгледа го има најголемиот круг на пријатели, не само затоа што е лојален, туку поради тоа и што е искрен со сите. Гледа да ти кажи се што мисли за тебе или за некој но сепак и негово има граници.

паметен, вреден човек и доста музикален. Дали бил на работа, дали бил дома, музика мора (српска не изгледа). До последно време доста зависен од игри ама сега е малку стивнато. Се гледа дека одвај чека да дојди до Кајгана собиранка, токму затоа што сака да се дружи.

Не е живчан психички, ама живчан е физички. Колку толку, го има и хуморот во себе. Знае да те насмее, никогаш да те натажи. Со женски претпоставувам мака нема, тоа се гледа од горните параграфи, He is perfect for them.
Тољку биро од мене, појќе не можа/

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
GeGo
Хех

Гего гего, најпрво за него е тоа што чоекот си е човек од збор. Ако случајно нешто ви ветил, ви кажал дека ќе го направи, гарантирам дека ЌЕ го направи по било која цена.

Значи, Драган изгледа го има најголемиот круг на пријатели, не само затоа што е лојален, туку поради тоа и што е искрен со сите. Гледа да ти кажи се што мисли за тебе или за некој но сепак и негово има граници.

паметен, вреден човек и доста музикален. Дали бил на работа, дали бил дома, музика мора (српска не изгледа). До последно време доста зависен од игри ама сега е малку стивнато. Се гледа дека одвај чека да дојди до Кајгана собиранка, токму затоа што сака да се дружи.

Не е живчан психички, ама живчан е физички. Колку толку, го има и хуморот во себе. Знае да те насмее, никогаш да те натажи. Со женски претпоставувам мака нема, тоа се гледа од горните параграфи, He is perfect for them.
Тољку биро од мене, појќе не можа/
Па не си згрешил многу :) 2 месеци неам ни solitare пуштено хехехе

dakle gego

ova e opusteno kul tipchence , ne se zamara ama ich ko sot gledam. So bliskite se trudi da bide zabaven ama sporo se otvara u javnost.

Avatarot mu e pokazue deka e pozitivna osoba koja saka da preripuva preku problemite i za nego e se igra ama malce e konfuzen , ne znae sto so sebe ama barem ne zamara drugi so toa da se prai pameten i tokmu toa go prai pameten .

Inaku kako licnost e dobar , i mislam deka bi pomognal na drugar goli da vlezat u zenska banja ako treba bi se zrtvuel i toa .

Dakle ne se zadlabocuva , si znae koj e kakov e otprilika i seuste se bara sebesi .

Ne e devica i razocaran e malce vo ljubovta ama toa vesto go krie . Ne e nekoj ljubovdjija ama ne e ni do tolku mutav ... baska znae da kaze kratka gachka koja dur i za mene e smesna ama malce dodusa.

Etet toa
Па во основа се согласувам

Тнх и на 2-цата :smir:

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
ADA

Nekoi osobi se pamtat dve minuti nekoi cela vecnost . Ada e od tie drugite. Taa e devojka od sosedstvoto od ona neiskvareno dobro sosedstvo kade devojcinjata te pozdravuvaat koga ke se razmimoidete. No ima i druga strana ... mracna strana taa e fam fatal , devojka za koja se pisuvaat romani i se frla pod vozovi , se slika i se razmisluva poinaku. Sekako nikogo nema da go ostavi ramnodushen iako nema da se nametnuva.

( ama sum se razligavil u picku mater ne znam koji mi je kurac majke mi ...al koa veke takov vajb me fati da produzam dalje u ist stil )

Nacitana elokventna inspirativna. Vecen borec po malite pravdini kon maliot covek. Ne trpi nepravda... i ke ispise 20 strani ako treba da dokaze deka ima pravdina nekade zad bozilakot ako treba , znae zaludno e ama ke se potrudi.

Ada e vecno zedna. Sekogas saka da znae mnogu. Ziv kompjuter. Nekogash prenaivna neskoncentrirana i haoticna no zivee so nasmevka vo toj haos koj sama si go stvara.

Ima jebozoven smisol za humor i znae da udri precizno i jako. No seuste i e gajle dali toa go napravila dovolno precizno i pokazuva nesigurnost. Vo nea se krie dete vo telo na zena . Sklupceno i golo , sino i bledo crveno.

Preterano dobra osoba koja bi idela gola po trnje za osobite koi i znacat vistinski. No so tek na vremeto stanuva cinik osobeno vo momentite koga ne e srekna niti ispolneta. Taa praznina ja nadopolnuva so site tie informacii koi gi skladira vo svojot procesor a se e tolku ednostavno. No begajki od surovata realnost zaborava na ednostavnosta koja i znaci poveke od se. Da bide prifatena i da ljubi nekogo.

Ada znae da dava mnogu i sreken ke bide toj sto taa ke go zasaka so celoto svoe srce.

Avatar ada pa sto ? demek ne dava znacenie na sebesi , no jas bi rekol ne dava na sebe sto bi rekle srbite... i toa e dobro

Slikata ukazuva na senzualnost na neobicnost na strast koja nesomneno ja poseduva vo neograniceni kolichini. Mislam deka tuka taa ne se folira . Sto gledas toa dobivash , i toa dobivash so bebeshki osmev na liceto.

Majmunce koe se klacka :)

e bash taka majmunce koe se klacka kako potpis ... saka da e neobicna unikatna i mora da bide taka bidejki znae deka go zasluzuva toa. No od druga strana ne se folira niti se kurchi ... ke se poigra i ke bide slatka i mila i moras ednostavno da ja zasakas toa e porakata od nejzinata potsvest...

ada e devojka koja definitivno ako ne mozes da ja imas dos ebe kako ljubovnica ke posakas da ja imas kako sestra ili drugarka zatoa sto nema foliranje .

Mani : se plashi od zivotot seuste ... koga ne znae sto da kaze se povlekuva vo sebe i molchi... toa ne e umetnicki ada draga moja . Inspiracijata se naoga vo bolkata vo kopnezot no za nea toa e premnogu bolno sega za da go prifati i poradi toa od vreme na vreme se pijanchi i kur ne i cue sto drugi mislat za toa. Togas iskaca ada fraerceto i zivee , nazalost samo togash.

Imam uste mnogu ama ke mislite deka sum se zaljubil vo nea a ne sum majke mi

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ova e devojce na mesto.#

Pred se bi bila dobra drugarka pa tek posle ljubavnica i devojka. Ima sportski duh , ne se kurchi od dobra familija e . Se gleda pribrana e . Mestoto za dokazuvanje si znae kade e , na bazen taka da ona nema sto da se dokazuva tuka kako e najubava i najpametna.

Mi se dopagaat vakvi devojcinja i zatoa ke bidam neverojatno blag so nea.

Ima avatar dvoznacen demek mila kako macka ama ustvari ako ja cepnes ke te jade ajkula. Ama inace ne cepka nikogo i saka da se zeza.

Ako nekoj bara devojka na mesto ako ne e zafatena pod itno da ja pobara ako nisto drugo ke si ima drugarka so koja ke moze da se smee dur ja ceka od bazen cela hlorosana.

Jednom recju prirodno devojce
:zver::zver::zver:

YOU ROCK човече!:smir:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
sky_dog<no1> - Релативно нов член, скинер. :) Од постови не можам многу да анализирам, бидејќи околу 80% му се во играчница. Другите му се претежно во Музика и Општи муабети. За музика мислам дека доста се разбира и интересира, Доста пушува на добро позната тема во Љубов и Секс, од што е многу јасно дека е заљубен до уши.:)
Јузер: Искрено да си кажам, појма немам зошто стои скај дог, ама <no1> јасно дава до знаење дека сакаш во се да си прв - друштво работа... Оддава некаков знак дека имаш самодоверба и дека си амбициозен да стигнеш до самиот врв.
Аватар: Аватарот ќе го поврзам со неколку твои постови: Си усрал скоро некоја работа, љубовна ќе да е, и се каеш и тоа многу. Тоа кажува дека не си егоистичен и надуен, туку дека си емотивен, и се грижиш како им е на другите, а себеси се ставаш во втор план. Солзата на аватарот ја искажува тагата што ја чувствуваш за тоа што си усрал, и се трудиш да го исправиш тоа.
Тајтл: Guilty Of Love - Самиот се обвинуваш затоа што љубиш - веројатно инспирирано од невозвратена или несреќна љубов. Сакаш нејзе да и кажеш дека ти за ништо не си крив, освен за тоа што ја сакаш.
Потпис: Celi tri meseci nema doma da bidam. - Убаво да си поминеш во војска. :helou:
Секој напишан збор е точен! Секоја чест не очекував дека баш олку многу ќе ме процениш:)

Се што напиша е вистина.

Фала,и ќе глеам добро да ги поминам тие 3 месеци.

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
јас на неколку наврати побарав анализа од : Ада,Рејзел,Форчн,Свиден и Викторгг и никој не беше доволно добар да ми учини...:cry:како не ви е срам!?:smir:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
rymz напиша:
he does people? Then by all means, i demand her to do me too ;)
:pos::smeshko: Ме изнасмеја! Затоа ако имаш желба со задоволство ќе те анализирам утре, као repay за тоа што ме ораспложи.:smir:
Crazy POYOL напиша:
адО мори убаво,најубаво чупе...would you do meh???
mary_jane напиша:
јас на неколку наврати побарав анализа од : Ада,Рејзел,Форчн,Свиден и Викторгг и никој не беше доволно добар да ми учини...:cry:како не ви е срам!?:smir:
POYOL и mary_jane ветувам дека денес(поточно утре) околу 4-5 a.m ќе имате анализи.:pipi::back:

Kajgana Shop

На врв Bottom