Lady
Ќе бидам искрен
Лејди е првата личност, првиот член што го забележав како најасален на форумов. Едноставно, тоа беше така поради тоа што ги отвараше и сеуште ги отвара најинтересните теми на форумов.
најдоброто во врска со неа ми е тоа што никогаш не запаѓа во ‘‘тепачки‘‘ на форумов, значи никогаш никој не навредува, ако некој нешто и рекол едноставно би преќутела, би ги избегнувала. Или кратко и јасно ќе му напиши нешто, што ни самиот не ќе знае да и врати.
Лејди е стварно Unique кога доаѓа збор за сериозност и интелегенција на форумов. Иако не е админ, јас сепак ја гледам како таква. Би била совршена. Според нејзините години, и тоа колку е активна на форумот се гледа дека навистина сака дружење, без разлика на се.
Од аватарот се мислам сака да ни кажи дека од мали нозе таа ја сака Македонија, и ќе продолжи да го право тоа.
Многу ја интересира тоа што тек доаѓа, значи сака да е прва, да е во тек со се. Верувам дека ги сака децата, и дека ќе биде одлична мајка во иднина (ако не и веќе е).
Негативни работи не мислам дека не треба да пишувам, ама стварно нема што за неа да пишувам. Honest from my heart.
Едноставно, beware, she is unique and perfect
И толку, незнам колку ме бива ама сепак пробав