Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
SWEDEN, знам дека сакаш анализа, ама ќе речеш дека нејќеш.
Уствари затоа што мислиш дека мислам дека сакаш анализа, а уствари нејќеш, ти сакаш да бидеш анализиран. Нели Швеѓо? Нели? Нели? Нели? :vozbud:

Смеам, или ќе бараш и оваа да биде избришана? :gordan:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Свиден.... фала многу. Ми се допадна :)

Интересно... некои работи сам научив за себе... но... интересно :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ќе може Sweden и за мене?Што сакаш пишувај,не се лутам.:)

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
SWEDEN, знам дека сакаш анализа, ама ќе речеш дека нејќеш.
Уствари затоа што мислиш дека мислам дека сакаш анализа, а уствари нејќеш, ти сакаш да бидеш анализиран. Нели Швеѓо? Нели? Нели? Нели? :vozbud:

Смеам, или ќе бараш и оваа да биде избришана? :gordan:

Ne e vreme za toa , ama obecavam deka koga ke posakam ti ke bides prviot koj ke sakam da mi ja dade oti mislam deka mislis deka nejkam ama ustvari ne mislis nisto okolu moeto nemislenje i seto toa ke bide besmisleno :baeh:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Ne e vreme za toa , ama obecavam deka koga ke posakam ti ke bides prviot koj ke sakam da mi ja dade oti mislam deka mislis deka nejkam ama ustvari ne mislis nisto okolu moeto nemislenje i seto toa ke bide besmisleno :baeh:
Sweden удри една за мене, глеам Форчн не пишела, а јас мислев дека претходно пишела.
Се колнам дека нема да употребам никаков збор, лош, од моја страна за Свиден. :icon_lol: :vozbud:

одвај чекам, закон си чоек

едит

пууууу за една минута Лејди ме претркала:icon_lol:

едит

лозинка:Sweden :icon_lol:

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Ne e vreme za toa , ama obecavam deka koga ke posakam ti ke bides prviot koj ke sakam da mi ja dade oti mislam deka mislis deka nejkam ama ustvari ne mislis nisto okolu moeto nemislenje i seto toa ke bide besmisleno
[Eдитирано]

п.с. Ејсид ај ако си расположен една за мене ... да видам дали те бива :)

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Raziel дај една наваму! :):)
Еве јас ќе ти дадам една мој омилен репресиран члену. :smir:
Тоа што следи е стриктно поради желбата на Појол за саркастична анализа (само он ги сака очигледно таквите, тоа треба да каже нешто за него, но не знам НЕ СУМ ЕБАН ПСИХОЛОГ!!!)

Дете кое живее во свој свет изграден од парите од нарко картел. Не, туку од изрушени соништа и желби. Така нешо.

Имаш многу контрадикторни став, понекогаш му се фрлаш на стереотипот па се опишуваш како Стандард Бед Ес Албо, а понекогаш го браниш своето потекло. Штета што Албанците не придонеле нишо посебно на светов, по некоја мизерија од црните бизнисите овде, продаденост на душата на ЦИА онде, али си постојат па не можеш да ги мразиш. Бркаат животец и они. А дел од нив шо живеат во планина и пукаат, имаат лоша дентална хигиена. :salut:

Но, да се вратиме на вистинскиот случај од интерес - ти. За да го задржам твоето внимание (пошо си спор нели) ќе го раскажам твојот живот според моите сознанија низ стих со дебилна рима и ритам...
*ја вади гитарата*

Ова е приказна
за дете
што тежнееше кон ремет,
приказна за човек
што не научи да уклучи шпорет.
(Затоа што е репресиран, не за другоооо...)

Роден беше Појол
и живееше во Ресен.
Но, градот(кашл) Ресен
му стана тесен.
Затоа во Тетово
ќе биде од есен.

Во Тетово
има Албанци многу
Еден од многу
еден од многу
Ќе биде
Еден од многу.

Нема веќе тероризам, содомија
сега само Америчка демократија,
ќе биде еднаков, ќе биде еднаков
на универзитетот Штулов.

Еден од многу
еден од многу
Ќе биде
Еден од многу!!

/me ја мава гитарата од под

Да бидеме малце сериозни. Појол е еден од ретките луѓе на форумов што покажува особини (страни за повеќето) на индивидуалност и забавен ексцентризам. Хуморот му е поинаков и треба малце тјунинг дур го сфатиш кога се шали - кога не, затоа што најверојатно го развил хуморот во или претерана досада или во претерана тензија па конвенционалниот пристап на 'ако ова е смешно на повеќето и мене треба да ми биде' не го прифаќа и си прави свој.

Дефинитвно е најинтересната личност што некогаш слушала емо, пошо не е вообичаено пиштливо момче со ведната глава, но сите си имаме слабости па Периодот на Емоизам ќе му го простам.

Би можел да му кажам да прави ова или она, као демек да биде ко другите или нешто, но зашо да го правиме тоа? Со него и емото е забавно. Срце е он, и едноставно требе некој ден да престанам да го зафркавам поради неговата националност иако е посилно од мене. Ипак луѓе сме - дрога диламе. Упс. :kesa:

Да резимираме

НЕМА АВАТАР
СЕ ПРЕПУКАВА СО ЕЦИД
ЕМ СЛУШАЛ ЕМО ЕМ Е У МАЛЦИНСТВО

Оцена: 3/10 ниво на ментална стабилност

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
дуде.....коа заврше со песничката се смеев 2-3 минути :) после продолжив да читам....е вакво нешто барав ман...фак јеа...до солзи ме пресмеа...тоа со емото е старо шо го спмнуваш толку???:):):)

едит:Разиел дуде дај сеа ти една сериозна(онли бада кан фак вит ми ин паблик:))

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Lady
Ќе бидам искрен :)

Лејди е првата личност, првиот член што го забележав како најасален на форумов. Едноставно, тоа беше така поради тоа што ги отвараше и сеуште ги отвара најинтересните теми на форумов.

најдоброто во врска со неа ми е тоа што никогаш не запаѓа во ‘‘тепачки‘‘ на форумов, значи никогаш никој не навредува, ако некој нешто и рекол едноставно би преќутела, би ги избегнувала. Или кратко и јасно ќе му напиши нешто, што ни самиот не ќе знае да и врати.

Лејди е стварно Unique кога доаѓа збор за сериозност и интелегенција на форумов. Иако не е админ, јас сепак ја гледам како таква. Би била совршена. Според нејзините години, и тоа колку е активна на форумот се гледа дека навистина сака дружење, без разлика на се.

Од аватарот се мислам сака да ни кажи дека од мали нозе таа ја сака Македонија, и ќе продолжи да го право тоа. :) Многу ја интересира тоа што тек доаѓа, значи сака да е прва, да е во тек со се. Верувам дека ги сака децата, и дека ќе биде одлична мајка во иднина (ако не и веќе е).

Негативни работи не мислам дека не треба да пишувам, ама стварно нема што за неа да пишувам. Honest from my heart.
Едноставно, beware, she is unique and perfect

И толку, незнам колку ме бива ама сепак пробав :)

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
dakle gego

ova e opusteno kul tipchence , ne se zamara ama ich ko sot gledam. So bliskite se trudi da bide zabaven ama sporo se otvara u javnost.

Avatarot mu e pokazue deka e pozitivna osoba koja saka da preripuva preku problemite i za nego e se igra ama malce e konfuzen , ne znae sto so sebe ama barem ne zamara drugi so toa da se prai pameten i tokmu toa go prai pameten .

Inaku kako licnost e dobar , i mislam deka bi pomognal na drugar goli da vlezat u zenska banja ako treba bi se zrtvuel i toa .

Dakle ne se zadlabocuva , si znae koj e kakov e otprilika i seuste se bara sebesi .

Ne e devica i razocaran e malce vo ljubovta ama toa vesto go krie . Ne e nekoj ljubovdjija ama ne e ni do tolku mutav ... baska znae da kaze kratka gachka koja dur i za mene e smesna ama malce dodusa.

Etet toa

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Lady
Ќе бидам искрен :)

Лејди е првата личност, првиот член што го забележав како најасален на форумов. Едноставно, тоа беше така поради тоа што ги отвараше и сеуште ги отвара најинтересните теми на форумов.

најдоброто во врска со неа ми е тоа што никогаш не запаѓа во ‘‘тепачки‘‘ на форумов, значи никогаш никој не навредува, ако некој нешто и рекол едноставно би преќутела, би ги избегнувала. Или кратко и јасно ќе му напиши нешто, што ни самиот не ќе знае да и врати.

Лејди е стварно Unique кога доаѓа збор за сериозност и интелегенција на форумов. Иако не е админ, јас сепак ја гледам како таква. Би била совршена. Според нејзините години, и тоа колку е активна на форумот се гледа дека навистина сака дружење, без разлика на се.

Од аватарот се мислам сака да ни кажи дека од мали нозе таа ја сака Македонија, и ќе продолжи да го право тоа. :) Многу ја интересира тоа што тек доаѓа, значи сака да е прва, да е во тек со се. Верувам дека ги сака децата, и дека ќе биде одлична мајка во иднина (ако не и веќе е).

Негативни работи не мислам дека не треба да пишувам, ама стварно нема што за неа да пишувам. Honest from my heart.
Едноставно, beware, she is unique and perfect

И толку, незнам колку ме бива ама сепак пробав :)
Fala Martin$,
Navistina sum pocestena:pipi:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
SWEDEN друже, дај навака анализа. Пиши си све што ќе ти падне на памет. No harsh feelings, I promise. Will ya?:pipi::smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom