Dark Angel Nora
Angel In Disguised
- Член од
- 30 септември 2008
- Мислења
- 223
- Поени од реакции
- 10
Јас сум трета година економска, и до сега бев одлична од кога знам за себе просек 5,00 секоја година (без врски да фанам со професори). Учебник последен пат имам видено кога бев 8 одд. Од тогаш се служам само со скрипти и матријали шо ни ги даваат професорите. И сега вака, јас ако полагам, од кој учебник да учам? Тие таму ги мрзи еден учебник да отпечатат, а не па годишни тестови да ми прават!
А вчера го слушнав последниот предлог за тоа колку предмети ке се полагале: еден до два ама не се знае точно кои предмети се до последен момент. Јас учам 12 предмети. И со должно извинение, јас ќе треба да повторувам дванаесет предмети шо сум ги учела во текот на цела година? Па кој и да е нема да помине.
И затоа вие постарите не можете да викате дека за џабе сме протестирале, не било така кога вие сте биле средно.
А вчера го слушнав последниот предлог за тоа колку предмети ке се полагале: еден до два ама не се знае точно кои предмети се до последен момент. Јас учам 12 предмети. И со должно извинение, јас ќе треба да повторувам дванаесет предмети шо сум ги учела во текот на цела година? Па кој и да е нема да помине.
И затоа вие постарите не можете да викате дека за џабе сме протестирале, не било така кога вие сте биле средно.