Министер - Талат Џафери, Премиер - Никола Груевски, Држава - Швајцарија на Балканите.Ти бе дали најде да зборуваш за федерализација ? оди исчезни од темава , изгубисе !
Прегледај го приврзокот 146051 Прегледај го приврзокот 146052
Заборавивме дека Мирка е дебела и грда, Миленко е дебел и глуп ама Катето е плишано мече.Гoспoдинoт Миркa пaк не си ги испил aпчињaтa.
1.Судска разрешница немаше за ниту една криза во Македонија за овие 25 години каде се вклучени политички партии-нема да има ниту за оваа. Во моментот кога седнаа во Пржино судски работава е невозможно да заврши. Никој нема да оди во затвори ниту од едните ниту од другите тоа на сите овде да му биде јасно.1.Судска разрешница во врска со материјалите од т.н. "бомби", а за тоа мора да се гарантира непречена работа на СЈО без притисоци, уцени и закани за укинување, осудување на инволвираните во бомбите за кои чувме кои се и што правеле, 2.подоцна реформирање на ВМРО-ДПМНЕ и конечно да се организираат 3.фер и демократски избори каде народот ќе одлучи кому ќе му ја довери власта.
Не е ништо сложено и невозможно, но јас не гледам никаква издржана причина една личност да подржува политичари кои правеле криминал, иако јас морам да признаам дека мене лично повеќе ме тангира нивниот гомнарски профил на личност, од морално-етички аспект, како криење на убиство, ословување на деца како наркоманчиња, на луѓето како човечиња, боговскиот комплекс на Гордана, Мартин и Сашо.4.Секој вистински ВМРО-вец мора да се залага за тоа Груевски да си замине од партијата и да одлежи за криминалот заедно со фамилијата и пријателчињата. Мислам дека само глуп човек како тркало може да биде грујовист, по било која цена.
Тој козарот беше прв шо зборуваше дека катица јанева била свиња и еден куп други навреди , а ти и компанија како тебе дркавте на тие муабетиЗаборавивме дека Мирка е дебела и грда, Миленко е дебел и глуп ама Катето е плишано мече.
Кога сме кај Миленко еве нешто интересно. Сигурно има некој што ја прати темата и повеќе ги разбира овие работи па ке сака да образложи дали држи вода муабетот или онака си се собрале на по едно.
@Branchez
И од старт да се разбериме нити тврдам дека ова што го пиши е точно нити демантирам. Само дали држи вода муабетот.
Cek sea, ko demek ako lomotam protiv vlasta jas go poddrzuvam Zaev i SDSM? Znaci vaka, mojot komentar za ova sto pisa e problem na drzavata, ne moj, ja plakam pari za danoci, zdravstvo, socijalno za da ne se zamaram za vakvi raboti kako vo sekoja normalna zemja. Me zdobole Stojna dali imale pari za opozicija koja ne se pojavuvala ili ne, nivni problem e toa. Jas samo sakam vo drzavava da ima prioriteti, bez razlika koj e na vlast.Заборави да спомнеш дека државата имаше пари за плати и за пратениците на опозицијата кои воопшто и не доаѓаја во сообранието. Од морални причини платите ги подигаа , најверојатно за да ги спречат овие не ги потрошат на уште некој споменик. Во секој случај племенито од нивна страна.
Нешто коментар за ова или да одам до пред кооперација ?
Ако ти ова шарањево со боја на корумпираниве институции ги нарекуваш немирни протести излеа не знаеш т.е не си видел како изгледа немирен протест.Затоа пак вие оддамна го поминавте зборувањето, преминавте на дела. Или тоа вашето ке го сместиме во категорија на мирни протести?
Прво не паѓам на твое ниво нити на било кој од вас да навредувам некој за физички изглед. Слободно побарај макар и еден пост каде јас ја имам наречено Катица Јанева поинаку освен со нејзиното име и презиме, и не само неа. После пошто многу слабо меморијата те држи, Катица Јанева е од скоро, до некни никој не знаеше ни дека постои. Миленко и Мирка имаат колумни и емисии од многу многу поодамна така да малце ги имаш смешано брзините.. Тие тука спред вас од поодамна се дебели , грди и глупи.Тој козарот беше прв шо зборуваше дека катица јанева била свиња и еден куп други навреди , а ти и компанија како тебе дркавте на тие муабети
И со кој памет незнам во темава козарот го спомнуваш
Ке префрлаш пари или само јак на муабет си ?[DOUBLEPOST=1463086453][/DOUBLEPOST]Ти и муабетот два различни поима, па треба да те чека човек текстот од партија да ти го пратат па да можеш да водиш разговор, се надевам дека и за одење во тоалет не барате дозвола.
А извини незнаев. Тоа да ти биле насилни протести, ова деца се заиграле.Ако ти ова шарањево со боја на корумпираниве институции ги нарекуваш немирни протести излеа не знаеш т.е не си видел како изгледа немирен протест.
Немирен протест ти е она што се дешаваше кај јужниве или нешто што се деси прво на 9 март 91 и после на 5 октомври 2000 у Београд. Е тоа се немирни протести. А ова што се дешава овде е pussy smoke у однос на горенаведениве примери. Ама кој да го сфати тоа.
Па зарем во Идризово би правел муабет со пастирот ?Аааа и ова го заборавив. Па не се добројува неможеш сите да ги памтиш у пм.
Типчево си седнало со Црпконо и си правеле муабет за федерализација? Ееееејјј и нема демант од кај Комуњариве?! Е сега зошто праел муабет со Црпко а не со Грујо си поставувам прашање?
Тоа неможам да го разберам.
Па добро немора да доаѓа ама може и на Вибер да му пише. Или тоа беше нешто друго...хмм..помешав нешто нема везе.Па зарем во Идризово би правел муабет со пастирот ?
Верувала или не и јас се соочувам со истиот проблем.Cek sea, ko demek ako lomotam protiv vlasta jas go poddrzuvam Zaev i SDSM? Znaci vaka, mojot komentar za ova sto pisa e problem na drzavata, ne moj, ja plakam pari za danoci, zdravstvo, socijalno za da ne se zamaram za vakvi raboti kako vo sekoja normalna zemja. Me zdobole Stojna dali imale pari za opozicija koja ne se pojavuvala ili ne, nivni problem e toa. Jas samo sakam vo drzavava da ima prioriteti, bez razlika koj e na vlast.
Mnogu li e toa be Vlade? Ziti mene samo nemoj da pravis back pedalling sea.
Добро видовме колку си јак на зборот. Ајде да видиме уште со какви други карактерни црти располагаш.На рака консултирав неколку надрилекари, бајачи зш вака ако ти прати човек пак ке маваш нездрава храна ептен ке забегаш момче. А ви спомнат паричка одма и дупе давате само храбро јуначе, што би рекол еден мој драг пријател дошло му је из дупета у главу.