S
silmarillion
Гостин
Па неможе да си толку глуп да го сликаш ливчето во 21ви век. Од пештера да искочевте поцивилизирани ќе бевте.
Комплетно точно е оваОва не е “наводно“....
Барем на прошлите избори сите членови имаа инструкции да гласаат до некој период ( мислам дека беше 10 часот), потоа до 13 ( или 14 часот ) требаше да гласаат лицата што секој член ги напишал на список.
Потоа, од секое избирачко место, од евиденцијата кој гласал, се доставуваше информација до кол центарот што го имаше во секој штаб, во секоја населба, од каде се гледаше кој од списокот не е излезен и му се јавуваше на секој член да ги притиска “неговите“ сигурни гласачи. Дополнително се организираше и превоз, или со приватни возила на членови на кои им се плакаше гориво, или со бесплатно такси, само да се донесат лугето на гласање.
Фала Богу што не си ми битен во животов за ништо па да се притресувам за твоето мислење, секако дури и имајќи ги предвид твоите дипломи за оценување интелигенција.Те мислев за малце по-неглуп од иреал/фринге и други секташи, но сепак постот ми го промени мислењето.
За интелигенција не е потребна диплома, потребен е еден пост и да оценат читателите дали има капацитет твојата глава.Фала Богу што не си ми битен во животов за ништо па да се притресувам за твоето мислење, секако дури и имајќи ги предвид твоите дипломи за оценување интелигенција.
Гледај тоа што има голема излезност до 17h, првичните резултати ќе покажат против кого гласале или се должи на тоа што рано се стемнува, па повеќето побрзаа рано да гласат.pratenik od dijasporata nema.
nema dovolno glasovi za bar 1 pratenik od dijasporataГледај тоа што има голема излезност до 17h, првичните резултати ќе покажат против кого гласале или се должи на тоа што рано се стемнува, па повеќето побрзаа рано да гласат.
Ме мрзи да одам до штабот, они сигурно ги имаат првичните резултати.
Незнам како е гласано во Скопје, ама ваму ВМРО ќе земе над 60% од гласовите.nema dovolno glasovi za bar 1 pratenik od dijasporata
golema izlezenost vo istorijata na makedonija znacela kazna na momentalnata vlast
kade e toa 'vamu'?Незнам како е гласано во Скопје, ама ваму ВМРО ќе земе над 60% од гласовите.