Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Колку убаво го измонтирале видеото, ова мора да е мајсторот што ги склопувал бомбите. :rolleyes:

Никаде не се гледа шамарот. Да, и тоа е измонтирано, но со гледање на двете ќе ја добиеме целата слика.

Он псуе, они псујат, он попива шамар, никој од нив не попива шамар и на крај он е крив?!

Инаку, првпат го гледам човекот и не знам ништо за него, како ни за нив.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.996
Па и ова новинариве бе :facepalm: кој к го чекаат за изјава ова криминалецов. Сите слушнавме и во овој случај и во сите други како кумувал и тој ќе ми каже "невин бил". Невин у лакт остана само. Го користи моментот да биде и судија и обвинител и да си промовира "проекти". Нека го тинтраат уште малку оние го**а од шител и слични куртони, па кога ќе почне и латас и ивона опајдарана да се влечкаат по притвори, ќе нема ни таму кој да ги чуе.

И многу што ме курчи од анализата на ИРИ е тоа што сите го толкуваат резултатот погрешно. Најголем процент од граѓани 61% веруваат во СЈО, што ги обединува сите што се опозиција, вклучително и тие што не се за Заев, што на 28(или колку и да се)% на паторот се X2, така да само нека си продужи да си праи бајрам со паметот дека некој си "народ" стои позади него. Две третини од народот го гледа него позади решетки.

Се гледаме пред СЈО во 6

B

Bafra

Гостин
Абе со вас штабски лебарки стварно не се дискутира.Јас само искоментирав дека платите на СЈО се огромни ти овдека ми продаваш хуманизам и ренесанса.Како мојш да тврдиш дали мене ми е нешто битно или не?Која нискост ,некоја туѓа мака да се искористи во собирање политички поени,која бедотија си ,каде јас нешто тебе лично ти се обратив???
Па нели научи до сега, јас и ти што не вршиме законодавна и извршна функција, ниту земаме плата од буџет, сме виновни (неможе по магарето па удри по самарот)

Zedd
Судии,Обвинители,УЈП, разни Инспектори и остали кои се платени, НЕ си ја вршат работата и никому ништо цел живот во администрација без разлика дали работеле или згрешиле а јас ниту сум одлучувал ниту сум земал плата од буџет, виновен :confused:

Врска Тамара место да се блокираше Детска Клиника и да не се заминува додека не се казнат сите инволвирани (доктори,ревизори и министерот) тие раскрсница блокираа и пак докторите си се на работа, пак невини деца страдаат.
Влези во Клиника и сите потпишаните на клоци избркај ги од работа.
Влези во обвинителство и Зврле со 10тина обвинители на клоци.
Влези во Уставен суд а и други судови на клоци.
Влези во Град скопје на клоци сите што потпишале за врби од 250к еур

Сакаш чиста средина, мора да ги уништиш паразитите.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.996
Доказ плус, дека шарените се глупи како кур.
Ова е пи***н дим во споредба со тоа што дпмне направи за вмро. Само краткоглед коњ не може да го сконта тоа.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
А не, молим ти се. Еден ден сте вино, друг ден сте вода.
Дечкото си е патриот кој не може да ја истрпи тиранијата на црпнатиот и шарениве. Еден ден ти е урбана икона, друг ден не го сакаш. Земите си го и клајте го директор на некој барокен стиропор.
А дадов коментар некаде дали сум го ругал или фарбал?

Инкау не сум јас власт во државава или ДПМНЕ да поставувам некого на функција.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Вечер Коце пак ќе се пушти во акција со цревото. :pos:

Член од
1 февруари 2005
Мислења
1.326
Поени од реакции
1.872
Јаничари имало отсекогаш и кај секој народ, како процент варират во зависност од епохата, ако е поздрав моралот и вредностите на народот јаничарите се помалку, но отсекогаш имало такви луѓе.
Конкретно шарените се туѓа пета колона јаничари, прават тоа што ќе им каже господарот, за силни не се толку силни но кога имаат грб позади нив се пуваат, значи тие стотина соросоиди може да рушат споменици, да фарбаат но ако некој им каже лош збор многу силни мажи се , дваесет луѓе може да претепаат еден анти-соросоид, а иначе се мирољубиви, толерантни особено на тема хомосексусализам, содомија.
Проблемот на Македонија е фашизмот на западот, многу полош од тој на Хитлер, во моментов прават пучеви во дваесетина држави, Бразил, Аргентина, Венецуела, Колумбија, Казастан, за предавници ќе најдеш, главното е да ја спречиш власта да си врши работа, да апси суди или неофицијално да ликвидира фашисти.
ВМРО не се цвеќиња за мирисање, имаат некој грешки, но штом фашистите од запад сакаат да ги сменат, треба секој да се замисли зашто, дали е за наше добро, нека да погледнат што направија шарените од десен сектор во Украина или шарените од муслимански браќа во Либија, или шарените од ИСИС во Сирија.
Да земеме Сирија област Рака кој не е согласен со шарените од ИСИС една од казните е печење жив во метален кафез, да земеме случајот со Коце, ако каже нешто на шарените може да биде претепан, убиен, но шарените од ИСИС имаат право да блокираат сообраќај, вреѓат.
Ако после толку исти сценарија по светот, македонскиот народ се излаже и сам си ја запали куќата, значи не бил достоен да има држава и во секој случај ќе ја загуби државата.

Последно уредено:
Член од
30 јули 2014
Мислења
5.535
Поени од реакции
18.502
Јаничари имало отсекогаш и кај секој народ, како процент варират во зависност од епохата, ако е поздрав моралот и вредностите на народот јаничарите се помалку, но отсекогаш имало такви луѓе.
Конкретно шарените се туѓа пета колона јаничари, прават тоа што ќе им каже господарот, за силни не се толку силни но кога имаат грб позади нив се пуваат, значи тие стотина соросоиди може да рушат споменици, да фарбаат но ако некој им каже лош збор многу силни мажи се , дваесет луѓе може да претепаат еден анти-соросоид, а иначе се мирољубиви, толерантни особено на тема хомосексусализам, содомија.
Проблемот на Македонија е фашизмот на западот, многу полош од тој на Хитлер, во моментов прават пучеви во дваесетина држави, Бразил, Аргентина, Венецуела, Колумбија, Казастан, за предавници ќе најдеш, главното е да ја спречиш власта да си врши работа, да апси суди или неофицијално да ликвидира фашисти.
ВМРО не се цвеќиња за мирисање, имаат некој грешки, но штом фашистите од запад сакаат да ги сменат, треба секој да се замисли зашто, дали е за наше добро, нека да погледнат што направија шарените од десен сектор во Украина или шарените од муслимански браќа во Либија, или шарените од ИСИС во Сирија.
Западот е змијата, а ВМРО е магарето. Ти предлагаш дека е подобро магарето да ни го бапне?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom