Протести во Скопје - Идентификувани 12 радикали од петочните протести

Статус
Затворена за нови мислења.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Абе вие нормални ли сте, луѓе одат курбан и тоа за најбанални и најмали кривични дела, а пак за ваков тип на кривично дело(масакр) незнам зашто и воопшто треба да има судење и такви ствари, најдобро е на сите притворени по една кофа со вода таму у ќелија па малку да се замијат, а и да погњурат во нејзе !
Пет лица се убиени аллоооо, не станува збор овде за кривично дело кражба на цигари, сокче или мито 500 денари !

Член од
16 април 2012
Мислења
61
Поени од реакции
15
Господине. Не сме ние малоумни бе. Ако носи некој фантомка, не е невидлив.
Има висина, физички изглед, начин на одење и на движење, тетоважи, па после иде колата, боја на кола, па регистрација, па од кај дожле, па каде отишле, па колку биле точно итн итн итн. Има мал милион на работи по кои може да се идентификува чоек. Не само по лицето. Глеаш нашиот лопов во Германија по отпечаток од уво го фатиле. Да имаше доказ таков кај нас на глава ќе ни се качевте. :)

Наравоучение: АКО НОСИШ ФАНТОМКА НЕ СИ НЕИДЛИВ !
tetovazi sigurno nemale oti sepak neli bile islamski radikalisti. vie na toa veruvate neli? deka bile islamski radikalisti. taka?

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Министерот за правда Блерим Беџети , најавува казна над сите тие што примениле сила над приведените , но и над тие што не го пријавиле тоа. Баш да видиме.

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
tetovazi sigurno nemale oti sepak neli bile islamski radikalisti. vie na toa veruvate neli? deka bile islamski radikalisti. taka?
Прашај го Принц за ова, он има една добра фотогалерија, погледни ја (ако ти да ја даде да ја видиш), па види ти ние во што веруваме, а онака од едукативна природа, радикалци не се тетовираат? И од кај го знаеш тоа?

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Министерот за правда Блерим Беџети , најавува казна над сите тие што примениле сила над приведените , но и над тие што не го пријавиле тоа. Баш да видиме.
Секојдневно колку луге јадат кутек во станица за еден џоинт не па за убиство дали си нормален што збориш ?

Член од
16 април 2012
Мислења
61
Поени од реакции
15
Прашај го Принц за ова, он има една добра фотогалерија, погледни ја (ако ти да ја даде да ја видиш), па види ти ние во што веруваме, а онака од едукативна природа, радикалци не се тетовираат? И од кај го знаеш тоа?
islamot zabranuva tetoviranje.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.341
Поени од реакции
26.315
Баш ме интресира како може да казнат ѕид. Ај ќе видиме, може нема да го прекречуваат неколку години. :D

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Јас не знам зоштоо воопшто се полемизира со луѓе (веќе не сум сигурен дали се луѓе после се што изнапишаа тука) кои отворено се ставаат во одбрана на муслиманските убијци.

Оној дарданиа чиј ник ионака е провокаторски, се обидува со секој свој пост да испровоцира.

Се дрзна да зборува дека некои од "невините" биле малтретирани и тепани.

Па малку е бре тоа. Ако се сомневаат дека помогнале, има да ги сокапат од ќотек ако треба.
Невини, жими к...

Од една страна имаш 5 невини жртви, од друга страна имаш малтретирање на осомничени за тие жртви, од страна на МВР која си ја врши работата!!!!!!!

И некои идиоти протестираат за она второто!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Со кого ли ние живееме во оваа земја!!!!????

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Којзнае,можеби имале хард кор тетоважа од Мухамед со арапско писмо+I love my mom тетоважа.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Баш ме интресира како може да казнат ѕид. Ај ќе видиме, може нема да го прекречуваат неколку години. :D
И јас се чудам како можат да казнат групно самоубиство , ритуално.
Кого ќе казнат , ѓаволот ли.

Биди озбилен. Или сакаш црн шпекулативен хумор.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.341
Поени од реакции
26.315
И јас се чудам како можат да казнат групно самоубиство , ритуално.
Кого ќе казнат , ѓаволот ли.

Биди озбилен.
Најозбилен сум. Министерот може само ѕидот е битолскиот затвор да го казни, ништо повеќе. Џабе се сили. Може да пукне од толку дуење.

Член од
16 април 2012
Мислења
61
Поени од реакции
15
Којзнае,можеби имале хард кор тетоважа од Мухамед со арапско писмо+I love my mom тетоважа.
sto majka sega za Muhamed se fati? mislis deka sto go kaza e smesno? jas imam pocit i toa golema kon vasata vera, no gledam deka nekoi tuka si poigruvaat so covek koj nie go smetame za Prorok.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
ОК Исламот забранува тетоважи точно, а каква врска имате вие(Албанците) со Исламот ?! Реално гледано ......... никаква, вие(грото од вас) сте една гооооооооолема нула !

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
http://budshotspot.webs.com/radicalislam.htm
Само погледнете ги сликите надоле, не е кај нас, но убаво е да се види дека проблемов е на секаде...
Иначе сликите се од Лондон.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Не се работи за нормални муслимани, туку за радикални. Исламот исто така забранува ,,јадење бурек'' за Исус и општо секоја друга религија, ваљда забранува и убивање... но сепак овие што протестираат го практикуваат тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom