Просечен македонец

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
2.279
Поени од реакции
1.755
Просечниот Македонец не купува нови батерии на далинското кога се при крај. Стега на дугмињата со сета сила...

Просечниот Македонец не ги подмачкува пафтите на вратата кога чкрипи. Вика леле како ме нервират ова вратава што чкрипи маме му ебам...
 

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
2.279
Поени од реакции
1.755
Просечниот Македонец со работа од 30 дена како пекар/кувар станува поголем мајстор од тие со 30 годишно искуство...

Просечниот Македонец со една недела в теретана дели совети за исхрана и за правилно вежбање...
 

MARCELLO

Модератор
Член од
15 јули 2007
Мислења
10.644
Поени од реакции
4.843
На просечниот македонец дома далинското му е залепено со селотејп или изолир трака
Просечниот македонец увек чува дома или у подрум некаков предмет со надеж дека ќе се најде за нешто ама никад за ништо не се наоѓа.
 

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
2.279
Поени од реакции
1.755
Просечниот македонец којшто заминал триеспетка, години ништо не работи ја чека платата/пензијата од тато и мама и евентуално доколку има живи баба дедо ја чека нивната пензија и критикува други луѓе од типот овој наполнал пеес години ни работа ни сабота...

Просечниот македонец едно кафе на гости да му одиш не ти вари, а ти дискутира што ќе беше оваа скржавштина од луѓево, абе гревот не си го даваат...

Просечниот македонец којшто ти е дојден на гости ти вика денеска нешто не ми оди пиењево, ама после тоа ти вика оди земи ми уште едно пиво од литар и пол...
 

MARCELLO

Модератор
Член од
15 јули 2007
Мислења
10.644
Поени од реакции
4.843
Просечниот македонец кога оди на гости и кога ќе го понудат нешто да јаде вика не фала не носи ништо не можам само кафе и вода. дома доаѓа и се разјадува како цел ден да не јадел ништо.
 

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
2.279
Поени од реакции
1.755
Просечниот македонец што има норматив триста грама ракија и литар и пол вино дневно, дискутира за другите овој е хроник...
 

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
2.279
Поени од реакции
1.755
Просечниот македонец се прави јако дупачиште и ебачиште.

Ти вика јас брат едно пеесет женски во животов мој ги имам поминато... Јас брат женскиве ги вртам како шо сакам...

И после неколку минути ти вика: Дај бе брат најди некоја мести нешто како за мене“...
 

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
2.279
Поени од реакции
1.755
Просечен македонски старец не се качува директно на точкот одма со префрлање на десната нога преку шипката...

Прво ја става левата нога на левиот педал, и со десната нога прави три чекори наназад и потоа ја префрлува ногата...
 
На врв Bottom