Производи кои ги сакавте, а веќе ги нема никаде за да ги купите

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Овие ги имате видено некаде во скоро време, како мала се сеќавам дека ги јадев и ги бев скороз заборавила кога лани во Турција ме почастија со нив.

Член од
3 август 2012
Мислења
431
Поени од реакции
1.012

Oвие редовни ми беа наместо кусур кога купував леб, стално вакви ми даваа кога требаше денар-два да ми вратат.

Плазма, знам дека денес ги има, и обични, и во разно разни изданија - чоколадирани, мелени и какви уште не, ама ми фалат во вакво пакување, вака секогаш ќе ги памтам. За сестра ми ги купуваа најчесто, она беше бебе кога беа актуелни, ама си поткраднував. :vozbud:

Ти-ка. Првото газирано сокче што го вкусив кога бев мала, се осеќав многу возрасно, газиран сок ми дадоа да пијам. :pos:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Најдобро нешто, полут чипс немам пробано.
Ги имам најдено само неколку пати последниве години, и тоа на некои запуштени бензински, прекриени целите у прашина. :icon_lol:
Не зезај бе, у Штип ги има у скоро сите поголеми маркети. Лично ги јадев пред некоја недела (не јадам луто, затоа толку одамна).

Иначе на темава ставате многу производи што уште ги има. Не знам во Скопје што ви лупаат по тоа маркетите :D , али тука кај мене има солиден број производи што сте ги ставиле тука

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Не зезај бе, у Штип ги има у скоро сите поголеми маркети. Лично ги јадев пред некоја недела (не јадам луто, затоа толку одамна).

Иначе на темава ставате многу производи што уште ги има. Не знам во Скопје што ви лупаат по тоа маркетите :D , али тука кај мене има солиден број производи што сте ги ставиле тука
Да не си ги смешал случајно со Hot Chilli, или како и да беше. Тие ги има секаде, ама овие многу ретко ги наоѓам јас.

Еве баш пред една недела и јас јадев, на цела полица Доритос овие беа единствени такви, и тоа баш како што ги опишав, такви целите у прашина, гледам рок да побарам, од толку што се стари и рокот избришан, не се глеа. И викам на продавачката, добри ли се овие, да не се со поминат рок и ми вика ајде бе што ќе ти биде, од еден чипс :ROFLMAO:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Не бе, 100% се овие Хот Корн, и у Љубљана ги имаше истите пред некој месец.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.191
Поени од реакции
37.809
Го правеше Прилепска пиварница, под лиценца, а веќе десетина години го нема кај нас:

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Чоколадно глувче, од Жито Лукс!
Чат пат гледам ги носат во Рамстор, ама не се истите....

Значи сладоледов! Воден беше, ама по 4-5 на ден ги кркав, ко ништо. Откако ќе го излижеш, останува сокче/водичка внатре. :(
И пошто имаше убава форма, водата иде право у уста, не се лигавиш. :D
113.jpg
А овие не знам дали ги има уште.... сигурно ги има.

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.394
Поени од реакции
2.795
Чоколадно глувче, од Жито Лукс!
Чат пат гледам ги носат во Рамстор, ама не се истите....

Значи сладоледов! Воден беше, ама по 4-5 на ден ги кркав, ко ништо. Откако ќе го излижеш, останува сокче/водичка внатре. :(
И пошто имаше убава форма, водата иде право у уста, не се лигавиш. :D
Прегледај го приврзокот 92485
А овие не знам дали ги има уште.... сигурно ги има.
Od tie sokcinjata/sladoled gi ima u Vero mislim

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Леле и мене пред некој ден ми текна на тие стапчињата што се брцкаат во крем, да не видел некој нешто слично во последно време? :D

Dr. Wish

Член од
23 септември 2013
Мислења
2.394
Поени од реакции
2.795
Леле и мене пред некој ден ми текна на тие стапчињата што се брцкаат во крем, да не видел некој нешто слично во последно време? :D
Na tv sto gi reklamiraa fineti izlea se vikaa :)

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Да бе, у ствари... онаа рекламана дипи дипи дип ен стик, ен ит. Дипи дипи дип ен стик, ен ит. Дип ен стик ен плеј плеј финети уафл сеј хеј. Дип ен стик ен плеј плеј финети уафл хеј.
Е супер, сеа ќе имам што да си пеам. :D
А баш ќе проверам у Веро, дали има од тие Лики кул...

Dr. Wish

Член од
23 септември 2013
Мислења
2.394
Поени од реакции
2.795
Да бе, у ствари... онаа рекламана дипи дипи дип ен стик, ен ит. Дипи дипи дип ен стик, ен ит. Дип ен стик ен плеј плеј финети уафл сеј хеј. Дип ен стик ен плеј плеј финети уафл хеј.
Е супер, сеа ќе имам што да си пеам. :D
А баш ќе проверам у Веро, дали има од тие Лики кул...
Za taa reklama mislev :D Vidi kaj sokcinjata i kaj sladoledite

Dr. Wish

Член од
23 септември 2013
Мислења
2.394
Поени од реакции
2.795
Леее пред некој ден видов Минти мастики во продавница :) Се уште ги имало :D

Kajgana Shop