Не зезај бе, у Штип ги има у скоро сите поголеми маркети. Лично ги јадев пред некоја недела (не јадам луто, затоа толку одамна).Најдобро нешто, полут чипс немам пробано.
Ги имам најдено само неколку пати последниве години, и тоа на некои запуштени бензински, прекриени целите у прашина.![]()
Да не си ги смешал случајно со Hot Chilli, или како и да беше. Тие ги има секаде, ама овие многу ретко ги наоѓам јас.Не зезај бе, у Штип ги има у скоро сите поголеми маркети. Лично ги јадев пред некоја недела (не јадам луто, затоа толку одамна).
Иначе на темава ставате многу производи што уште ги има. Не знам во Скопје што ви лупаат по тоа маркетите, али тука кај мене има солиден број производи што сте ги ставиле тука
Od tie sokcinjata/sladoled gi ima u Vero mislimЧоколадно глувче, од Жито Лукс!
Чат пат гледам ги носат во Рамстор, ама не се истите....
Значи сладоледов! Воден беше, ама по 4-5 на ден ги кркав, ко ништо. Откако ќе го излижеш, останува сокче/водичка внатре.
И пошто имаше убава форма, водата иде право у уста, не се лигавиш.
Прегледај го приврзокот 92485
А овие не знам дали ги има уште.... сигурно ги има.
Na tv sto gi reklamiraa fineti izlea se vikaaЛеле и мене пред некој ден ми текна на тие стапчињата што се брцкаат во крем, да не видел некој нешто слично во последно време?![]()
Za taa reklama mislevДа бе, у ствари... онаа рекламана дипи дипи дип ен стик, ен ит. Дипи дипи дип ен стик, ен ит. Дип ен стик ен плеј плеј финети уафл сеј хеј. Дип ен стик ен плеј плеј финети уафл хеј.
Е супер, сеа ќе имам што да си пеам.
А баш ќе проверам у Веро, дали има од тие Лики кул...
сега има секаде ... се вратијаИма пак во Тинекс обичен![]()