Производи кои ги сакавте, а веќе ги нема никаде за да ги купите

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.585
Поени од реакции
35.397
Новите врска немаат, вкусот е како шеќерна табла, безличен. Оригиналот беше перфектно темно чоколадо, со вкус сличен на Херши чоколадите.

Ова е сегашниот (лош) приозвод:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Сафари од Витаминка во сите поозбилни маркети.

зошто повеќе го нема во продавниците ... од пред некој месец ... не овој на сликата, туку класичен ...

Stop Shop :D

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Баш таква пирамида мислам , но не е овој јогурт што е на сликата . Арно што спомна и за јогуртот во кеси ( најлон ) , и тој не беше лош . Гледам и ти си бил од “ старото кино “ ;) .

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Брат сегде има во мојава околина, кога ќе се видиме следен пат, потсетиме да ти донесам :icon_mrgr:

Кај рампа има едни овоштари кои ги држат брајчава, а во нив се продаваат секакви ситници и еден куп работи од нашето детство. Кај ги наоѓаат не знам, али да влезете таму ќе се изненадите што се ќе најдете :icon_mrgr:
У Кисела Вода ова? :D
Пред некој ден застанувам да купам нешто јаболка ау, и поглед доле, гледам у пакети наредни еден куп благи, милион видови. :eek:[DOUBLEPOST=1392674411][/DOUBLEPOST]Иначе:

Најдобро нешто, полут чипс немам пробано.
Ги имам најдено само неколку пати последниве години, и тоа на некои запуштени бензински, прекриени целите у прашина. :icon_lol:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Абе лудаци, повеќе од пола прозиводи што сте ги пишале, ги има уште. :)

У Кисела Вода ова? :D
Пред некој ден застанувам да купам нешто јаболка ау, и поглед доле, гледам у пакети наредни еден куп благи, милион видови. :eek:[DOUBLEPOST=1392674411][/DOUBLEPOST]Иначе:

Најдобро нешто, полут чипс немам пробано.
Ги имам најдено само неколку пати последниве години, и тоа на некои запуштени бензински, прекриени целите у прашина. :icon_lol:
Пробај ги тие „свитканите“ лути Патос, за мене се дури и подобри од овие. :)

Ама уште го има црниов бе. :) Сеа ако мислиш на вкусот, не знам, не сум купил одамна ама го глеам на рафтови. Прошлата недела во Тинекс на пример.

Оние колачињана чоколадни - Паста.
Има паста бе уште, ама е срање. Можда и тогаш беше срање до душа, немав јадено многу време до лани. Ги има по дисконтите, мајка ми редовно зема залихи од овие за Задушница. :D A баш овој петок е Задушница, така да ете ја приликата! :icon_mrgr:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Тие Икрам во тинекс може се некои што им останале во магацинот. :D

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Зора соковите у тетрапак :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Има паста бе уште, ама е срање. Можда и тогаш беше срање до душа, немав јадено многу време до лани. Ги има по дисконтите, мајка ми редовно зема залихи од овие за Задушница. :D A баш овој петок е Задушница, така да ете ја приликата! :icon_mrgr:
Професионално убивање на апетитот. Секоја чест.

Член од
19 декември 2013
Мислења
236
Поени од реакции
152
Прво што ми дојде на памет беа мастиките хуба буба.Оние огромните.И мала будала, цела мастика во уста и едвајј џвакав.Воздух неможев да земам.

Иии да, животинско царство ама од оние старите пакувања, албуми коа се береа.Аах ќе ме убие оваа носталгија.

Kajgana Shop

На врв Bottom