Баш таква пирамида мислам , но не е овој јогурт што е на сликата . Арно што спомна и за јогуртот во кеси ( најлон ) , и тој не беше лош . Гледам и ти си бил од “ старото кино “.
ќе проверам ...Stop Shop![]()
У Кисела Вода ова?Брат сегде има во мојава околина, кога ќе се видиме следен пат, потсетиме да ти донесам
Кај рампа има едни овоштари кои ги држат брајчава, а во нив се продаваат секакви ситници и еден куп работи од нашето детство. Кај ги наоѓаат не знам, али да влезете таму ќе се изненадите што се ќе најдете![]()
ДаУ Кисела Вода ова?
Пред некој ден застанувам да купам нешто јаболка ау, и поглед доле, гледам у пакети наредни еден куп благи, милион видови.![]()
Пробај ги тие „свитканите“ лути Патос, за мене се дури и подобри од овие.У Кисела Вода ова?
Пред некој ден застанувам да купам нешто јаболка ау, и поглед доле, гледам у пакети наредни еден куп благи, милион видови.[DOUBLEPOST=1392674411][/DOUBLEPOST]Иначе:
![]()
Најдобро нешто, полут чипс немам пробано.
Ги имам најдено само неколку пати последниве години, и тоа на некои запуштени бензински, прекриени целите у прашина.![]()
Ама уште го има црниов бе.
Има паста бе уште, ама е срање. Можда и тогаш беше срање до душа, немав јадено многу време до лани. Ги има по дисконтите, мајка ми редовно зема залихи од овие за Задушница.Оние колачињана чоколадни - Паста.
Професионално убивање на апетитот. Секоја чест.Има паста бе уште, ама е срање. Можда и тогаш беше срање до душа, немав јадено многу време до лани. Ги има по дисконтите, мајка ми редовно зема залихи од овие за Задушница.A баш овој петок е Задушница, така да ете ја приликата!
![]()