creator_92
haker4e
- Член од
- 16 јануари 2009
- Мислења
- 188
- Поени од реакции
- 3
продавам ддр2 1гб рам мемории цена-450 денари парче чекам пп
Која марка, херцажа и ако знаеш, кои тајминзи?продавам ддр2 1гб рам мемории цена-450 денари парче чекам пп
hygge1a1662zhz-s/n:26ss ddr2 667(5) 1gbx16 m2ohy5g314170l1c5zКоја марка, херцажа и ако знаеш, кои тајминзи?
тестирани ли ти се, исправни ?продавам ддр2 1гб рам мемории цена-450 денари парче чекам пп
исправни се барем до пред 4 дена работеа...сега нз хехе се шалам работат да сигурно...тестирани ли ти се, исправни ?
kazi sto cena od prilika i kolku e star?шиткам ipod touch 8gb цена по договор....итно...!!!!
нема ни година дена.....цена околу 6000 така неш,нее кракуван....знаеш со значи тоа претпоставувам...kazi sto cena od prilika i kolku e star?
Ок цена, пробај нешто исценкај му се некое евро, за тоа qwertz ич да не му ја мислиш само извади ги буквите и премести ги ко ја што напраивај помош малку од вас. ми нудат тошиба сателит л 300 лаптопче со се торбива маус пуњач - претпоставувам дека е стар 1+година 2 гига ддр2 рам 320 хард процесор МИСЛАМ бепе кор 2 дуо на 1,86 и графичка не ми текнуе. ми го даваат за 200 евра. лап топот има една маана односно само левото звучниче не му работи и ме нервира шо е qwertZ тастатура. На изглед лап топот изгледа зачуван. вреди ли за цената - прво
второ - има ли некој тука шо продава лап топ. - дајте понуда?
искрено не ми се свиѓа шо е 1,86. да беше 2,0 или 2+ ке го земев а и се заинатив за звучникот со сила ме убедува дека е софтверски проблен. да бев некој од улица шо незнае нишо па а ме лажеше а вака знае дека информатика студирам и ме праи будала со сила... ме фаќа инат најискреноОк цена, пробај нешто исценкај му се некое евро, за тоа qwertz ич да не му ја мислиш само извади ги буквите и премести ги ко ја што напраив