Hiperaktiv
Султан :P
- Член од
- 16 февруари 2012
- Мислења
- 1.590
- Поени од реакции
- 923
има бе на реклама5 по 100 евра а со педигре 160 евра....Ротвајлерчиња? Само без некој цени од 300 евра. ?
има бе на реклама5 по 100 евра а со педигре 160 евра....Ротвајлерчиња? Само без некој цени од 300 евра. ?
Тоа на огласот е Персиска мачка?http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=402805
Кој е заинтересиран, бујрум нека се јави на бројот.
Мачето се вика Флафи и му е дете на мојот Фигаро.
Да, малечко е 8 недели Чистокрвно персиско, и мајката и таткото се Персиски и не се мешани предходно. Мислам, немаат роднини обични мачки или мешанчиња.Тоа на огласот е Персиска мачка?
Во гората...sakam da kupam malo suvo zelce, da ne znae nekoj kade mozam da najdam?
Флафи е сеуште на продажба. Цената и е сега 4500 денари.http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=402805
Кој е заинтересиран, бујрум нека се јави на бројот.
Мачето се вика Флафи и му е дете на мојот Фигаро.
Кој факултет?Леле денес на факултет видов прекрасно малечко сијамско маче!Исто беше како ова на сликава:
Премило беше!Мислам дека некој намерно го имат остаено во дворон од факултетон за да го земит некое дете...Проверете ако сакате во дворон од факултетине и ако немат сопственик земете го, јас немам можност сега за уште едно маче.Срце беше ме мирисаше и мјаукаше
Пред ректоратон беше накај Правен ко ќе ојш.Кој факултет?
Куче е широк поим ... пиши конкретно која раса би сакал да ја чуваш ?Купувам куче до 3000 евра а може и повеќе ако е добро кучето. Кучето мора да е чистокрвно и да не е мешано со други раси. Ако има некој понуда нека пише :Р
Лу, имам голем двор и ќе го чувам во двор. Сакам да е големо а за влакното може и двете. Најмногу сакам Хаска, Самојед, Доберман (ама многу е скапо) , Лабрадор и други.Куче е широк поим ... пиши конкретно која раса би сакал да ја чуваш ?
Еве неколку прашања кои што би ти помогнале во изборот на расата:
1) Каде ќе го чуваш кучето, во двор или во стан ?
2) Колкава големина да биде кучето (мало, средно, големо) ?
3) Краткодлако или долгодлако ?
4) Каков темперамент да има ?