Продавам - Купувам

Член од
23 април 2012
Мислења
16
Поени од реакции
21
Се подарува мало (старо 40тина дена) и многу мило маче,тоа е од сликата на профил што ми е. Полно е со љубов:love:, многу се мази, и многу е игриво :)
За повеќе инфо пишете во ПП

Член од
13 јуни 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
sakam da kupam malo suvo zelce, da ne znae nekoj kade mozam da najdam?

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
sakam da kupam malo suvo zelce, da ne znae nekoj kade mozam da najdam?
Во гората...
Јас летото коа одам за Берово,на куп ги има....
ама многу мирисаат,не ти препорачувам,пдообро водно си купи :D

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Леле денес на факултет видов прекрасно малечко сијамско маче!Исто беше како ова на сликава:

Премило беше!Мислам дека некој намерно го имат остаено во дворон од факултетон за да го земит некое дете...Проверете ако сакате во дворон од факултетине и ако немат сопственик земете го, јас немам можност сега за уште едно маче.Срце беше ме мирисаше и мјаукаше:love:

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Леле денес на факултет видов прекрасно малечко сијамско маче!Исто беше како ова на сликава:

Премило беше!Мислам дека некој намерно го имат остаено во дворон од факултетон за да го земит некое дете...Проверете ако сакате во дворон од факултетине и ако немат сопственик земете го, јас немам можност сега за уште едно маче.Срце беше ме мирисаше и мјаукаше:love:
Кој факултет?

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Купувам куче до 3000 евра а може и повеќе ако е добро кучето. Кучето мора да е чистокрвно и да не е мешано со други раси. Ако има некој понуда нека пише :Р

L

Lu

Гостин
Купувам куче до 3000 евра а може и повеќе ако е добро кучето. Кучето мора да е чистокрвно и да не е мешано со други раси. Ако има некој понуда нека пише :Р
Куче е широк поим ... пиши конкретно која раса би сакал да ја чуваш ?

Еве неколку прашања кои што би ти помогнале во изборот на расата:

1) Каде ќе го чуваш кучето, во двор или во стан ?
2) Колкава големина да биде кучето (мало, средно, големо) ?
3) Краткодлако или долгодлако ?
4) Каков темперамент да има ?

Член од
1 март 2007
Мислења
6
Поени од реакции
2
Se prodava kucence od rasata mops krem boja (zensko) rodeno na 13.05.2012. Roditeli so vrvno poteklo : Tatko - Fredy Aboneel-Odlicen i majka Gianna Aboneel - Odlicna ,RCAC. Slobodno za prezemanje najrano posle 20 juli. Za poveke informacii preku telefon 071/390-855, 078/594-409 ili e-mail.
daisy1.jpg
daisy2.jpg
fredo1.jpg
gia1.jpg

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Куче е широк поим ... пиши конкретно која раса би сакал да ја чуваш ?

Еве неколку прашања кои што би ти помогнале во изборот на расата:

1) Каде ќе го чуваш кучето, во двор или во стан ?
2) Колкава големина да биде кучето (мало, средно, големо) ?
3) Краткодлако или долгодлако ?
4) Каков темперамент да има ?
Лу, имам голем двор и ќе го чувам во двор. Сакам да е големо а за влакното може и двете. Најмногу сакам Хаска, Самојед, Доберман (ама многу е скапо) , Лабрадор и други.

Јас имам 14 години и не сум при средства за да издвојам повеќе од 4000 до 5000 денари ако е добро кучето, бидејќи доаѓа лето треба да одам на одмор со другари и така а многу голем мерак ми е да имам куче. Пред 1 година тато зема шарпланинец многу убав ама за 3-4 месеци го фати штенечак додека тато беше во бугарија на одмор и јас додека да викнам ветеринар додека да го осетам многу беше касно. Му стававме инфузија ама не преживеа... Иначе тогаш дадов 200 евра и затоа сеа не ми се дава повеќе од 70-80 евра за куче... Иначе тоа 3000 евра беше грешка, не е евра туку денари...

Kajgana Shop

На врв Bottom