Продавам - Купувам

Член од
21 април 2012
Мислења
11
Поени од реакции
4
^ Не е воопшто скапо кучето, само чипирањето и корпата за пренос чинат повеќе од 100 евра.
Точно така, скапо е чипирањето, 2те вакцини и корпа за пренос.
Во краен случај, битно ми е кучето да е среќно, не би го дал на некој што ми е сумњив па и 500 евра да ми дава.
Спремен сум и да спуштам цена на вистински љубители на кучињата.

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Точно така, скапо е чипирањето, 2те вакцини и корпа за пренос.
Во краен случај, битно ми е кучето да е среќно, не би го дал на некој што ми е сумњив па и 500 евра да ми дава.
Спремен сум и да спуштам цена на вистински љубители на кучињата.
Ама ја немаат онаа цена како што ја имаат на пример Доберманите, Ротвајлерите или Златните Ретривери.
По толку нив ги продаваат без педигре, а не Пинч.
Ама ако си го чипирал и ако го даваш со корпа за пренос плус двете вакцини во ред е ондак. Пак нешто ќе си во ќар :D

Член од
21 април 2012
Мислења
11
Поени од реакции
4
Ама ја немаат онаа цена како што ја имаат на пример Доберманите, Ротвајлерите или Златните Ретривери.
По толку нив ги продаваат без педигре, а не Пинч.
Ама ако си го чипирал и ако го даваш со корпа за пренос плус двете вакцини во ред е ондак. Пак нешто ќе си во ќар :D
Еххх, далеку од ќар. До сега имам дадено преку 300 евра за еден куп работи што ги имам купено за кучето, плус секој ден му давав додатоци за прехрана, витамини и разни гуми за чистење на заби.
Кучето го купив во Словенија, таму бев до пред 2 месеци, така да има словенечки пасош :)
Кој е заинтересиран, имам уште слики, ке ги пратам по е-меил.

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
Да не мислеше на љубителите на мачки???
Си чувал пинч??? Верувај, вреди повеќе од 10 шарпланинци на исто место да имаш, и во галама и во активност... ако е малечка раса, воопшто не го прави мачка.
Другар мој, пред месец и нешо беше на шиење од пинч... па сеа ти види колку тоа чудовиште со Наполеонов комплекс можеш да го споредиш со мачка :pos::vozbud:

П.С. најбоље другар на мојава ѕверетина е пинч и ја строи за сите пари ;), нешто што мачка не би го напраила и да сака...

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
L

Ligeia

Гостин
Имам другарче што продава 4 месечен Мопс, со врвно педигре, вакциниран комплетно, со пасош и чип.
Кој е заинтересиран нека ми пише во пп :)

Член од
7 март 2011
Мислења
35
Поени од реакции
25
Сакам да купам Германски кратковлакнест птичар.
Има ли некој што продава или што знае каде има легло од оваа раса?

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
Пред една недела Персиската мачка се породи и на свет донесе 4 прекрасни полуперсиски мачиња. Прогледаа сега и почнаа да се движат, па кој сака ќе му ги подарам, под услов да се грижи за нив. Подетални информации на ПП.

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Пред една недела Персиската мачка се породи и на свет донесе 4 прекрасни полуперсиски мачиња. Прогледаа сега и почнаа да се движат, па кој сака ќе му ги подарам, под услов да се грижи за нив. Подетални информации на ПП.
Јас барам мачорче или мачка сеедно, само да биде рунтава. Ако има мачиња кои ќе бидат рунтави би сакал едно да земам.
Не е битно дали е персиско, улично или какво било, само рунтаво нека биде.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
Јас барам мачорче или мачка сеедно, само да биде рунтава. Ако има мачиња кои ќе бидат рунтави би сакал едно да земам.
Не е битно дали е персиско, улично или какво било, само рунтаво нека биде.
Па персиските и полуперсиските се рунтави, едино пошто се мелези може да не биде рунтаво ако исппаднало на таткото кој е обичен црн мачор, кој се вика Блек пошто е црн, но има манири пошто од малечок го чувам во зграда. Роден е во 2006, ухранет е и вакциниран, го подарувам со здравствена книшка дека е вакциниран и прима редовно таблети против глисти, има многу убави очи. Но ако нејќете стар (читај зрел мачор) имам малечки мачиња, многу се убави.

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Имам 3 мали мачиња, пред 4-5 недели ми се породи мачката. Ги подарувам, многу се убави и мили па кој сака нека ми пише ПП, 2 се жолти а третото е сивкасто.

Член од
7 март 2011
Мислења
35
Поени од реакции
25
Купувам германски кратковлакнест птичар,машко старо до 2 месеци.

Член од
18 мај 2012
Мислења
59
Поени од реакции
17
има шанси во скопје да се најде јорк териер или слабо, низ ова огласиве уопште ги нема :mad:

Член од
10 декември 2011
Мислења
228
Поени од реакции
150
Ротвајлерчиња? Само без некој цени од 300 евра. ?

Kajgana Shop

На врв Bottom