Продавам - Купувам

Член од
7 октомври 2007
Мислења
43
Поени од реакции
19
Bullmastiff кученца на продажба !!!

Не ја пропуштајте шансата да чувате куче кое е вистински пријател на семејството, кое обожава деца но и кое претставува одличен чувар на домот.

Татко: Teofil - 2 CAC MK,1 CACIB и 1R.CACIB, оценет со 5 ( целосно педигре тука )

Мајка: Mella - оценета со највисоката оценка 5 (целосно педигре тука )

Кученцата се окучени на 01.05.2013 година и слобoдни се 7 женски и 2 машки. Нормално кученцата ги добивате со педигре, здравстевна книшка, прочистени и вакцинирани.

Повеќе информации околу кучињата и родителите на bellabullmastiff.webs.com
Контакт: 071/230-540 и albertopetrov@gmail.com

чкчк

Аргат
Член од
11 јануари 2012
Мислења
240
Поени од реакции
237
Ве читам сите вас што сакате на подарок да добиете чивава,маламут,хаски и многу сте ми смешни. Дај бе луѓе не пишувајте глупости ве молам! Кој нормален би ви дал на поклон таква раса освен ако не ви е близок роднина или пријател?
Пред неполна година си пуштив оглас барам маламут на подарок и ете ми се јавија изненадно луѓе кои си ја пареле кучката ради здравје и ми поклонија маламут со педигре,книшка,вакцини,чип на мене останува само да си го хранам и да му обрнувам внимание ,така да немој друг пат да кажуваш дека некој тресе глупости.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Пред неполна година си пуштив оглас барам маламут на подарок и ете ми се јавија изненадно луѓе кои си ја пареле кучката ради здравје и ми поклонија маламут со педигре,книшка,вакцини,чип на мене останува само да си го хранам и да му обрнувам внимание ,така да немој друг пат да кажуваш дека некој тресе глупости.
Toa e one in a milion ситуација. ;)

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Подарувам маченце, старо две месеци. Маченцето е црно со бело.
Само за вистински љубители.

Контакт во ПП

Член од
9 септември 2011
Мислења
81
Поени од реакции
6
Продавам кученца од расата Сибирски Самојед, стари пет недели, со врвно педигре, прочистени, (вакцина по седма недела). Имам пет машки кученца, и едно женско. Цена 280 евра. (постои простор за договор)
Телефон за контакт: 070/377-092
Прегледај го приврзокот 66766

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
Продавам фурминатор за кучиња (20 до 40 кг) и големина на влакно не поголемо од 5цм. Фурминаторот е оргинал, порачан онлајн али јас порачав за мачка а они за куче ми пратиле :eek: па затоа го продавам.
Заинтересирани контакт во инбокс.

DSC00001.JPG

DSC00002.JPG

Член од
7 октомври 2007
Мислења
43
Поени од реакции
19
Bullmastiff кученца на продажба !!!

Не ја пропуштајте шансата да чувате куче кое е вистински пријател на семејството, кое обожава деца но и кое претставува одличен чувар на домот.

Татко: Teofil - 2 CAC MK,1 CACIB и 1R.CACIB, оценет со 5 ( целосно педигре тука )

Мајка: Mella - оценета со највисоката оценка 5 (целосно педигре тука )

Кученцата се окучени на 01.05.2013 година и слобoдни се 7 женски и 2 машки. Нормално кученцата ги добивате со педигре, здравстевна книшка, прочистени и вакцинирани.

Цена: САМО 200 евра !

Повеќе информации околу кучињата и родителите на bellabullmastiff.webs.com
Контакт: 071/230-540 и albertopetrov@gmail.com

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

- Уште имам 2 мали мачиња, стари 2 и пол месеци и никако да најдам некој да ги земе. Заинтересирани ако има нека ми пишат :)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.784
Поени од реакции
17.705
Се продава целосен бизнис ( продавница за миленичиња) комплет сосе техничка опрема, животни, храна, роба и се останато. Сосе секаков вид на животни за контакт повеќе

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004354510649&fref=ts

Член од
9 септември 2011
Мислења
81
Поени од реакции
6
Продавам кученца од расата Сибирски Самојед, стари 7 недели, со врвно педигре, прочистени, вакцинирани. Имам 4 машки кученца, и едно женско. Цена 250 евра. (постои простор за договор)
Телефон за контакт: 070/377-092

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
Дечки, се подарува женка, Дого Аргентино, стара две години. Прекрасно воспитана, мили и мирна. Ја подаруваат поради финансиски проблеми, не е воопшто никаков проблем со кучето. Ако има некој заинтересиран, ПП.

Kajgana Shop

На врв Bottom