Продавам - Купувам

Член од
21 мај 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Se prodavaat cane corso kucenca od extra krvna linija 4 zenski i 3 maski kucencata se crni i tigresti,okuceni se na 28.04.2013
Tatko Tritan Strajano-Kan (Iralgonuma & Lotar Custodi Nos (Multi Ch)

7xJCAC,6xPRM,9-18meseci odlicen BOB, 4xJBOB, JUNIOR R.BIS,BISPAPY 2MESTO,BESTJUNIOR,JCHMONTENEGRO, JCHMOLDAVIAN,JCHBULGARIA,JCHMACEDONI,NACIONALEN SAMPION NA MAKEDONIJA,star sampion na Makedonija

Majka Berta-Gaja (Aron & Arda)

Kutrinjata se spremni za rezervacija gi dobivate vakcinirani,procisteni od pazariti i so site potrebni dokumenti...Kontakt 078424045
IMG_0120.JPG
kan.jpg Photo-0021.jpg

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Имам 5 мачиња за подарување, стари се 5 недели и не можам да ги згрижам, па очајно барам некој што ќе се нафати да земе некое пошто греота ми се да ги оставам на улица. Засега се згрижени кај мене дома на убаво место, али тоа е само привремено додека се мали. Планирам да ги дадам накај први јуни кога ќе имаат 6 недели зашто тогаш веќе ќе им биде развиен имунитетниот систем. Еве ви слики, разгледајте ги, но ве уверувам дека се уште поубави кога ги гледате во живо отколку на слика :)

Ако ве интересира ве молам да ми пишете во приватна порака бидејќи би ми направиле услуга и на мене и на нив, а верувам дека ако одлучите да земете некое и на самите себе :)

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Барам машки џуџест пинч за парење.

Член од
1 јануари 2012
Мислења
9
Поени од реакции
8
Некој да продава ретривери? Можи и лабрадори.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Некој да продава ретривери? Можи и лабрадори.
Какви ретривери поточно.Имаш 6 вида дури:
1.Golden Retriever
2.Labrador Retriever
3.Nova Scotia Duck Toiling Retriever
4.Curly Coated Retriever.
5.Chesapeake Bay Retriever
6.Flat Coated Retriever
Па сега кој од овие 6 те интересира? :)

L

Lu

Гостин
Какви ретривери поточно.Имаш 6 вида дури:
Мило, мислам дека неморам да те потсетувам дека во Мекедонија:

1) Златрен Ретривер = Ретривер
2) Лабрадор Ретривер = Лабрадор

Знаеш во МК непостои Златен Ретривер и Лабрадор Ретривер, туку постои само Ретривер и само Лабрадор ... и Лабрадорот не спаѓа во Ретривери, тој си е посебна раса ;)

Другарка ни SaltNPepa најдобро може да ни потврди :D

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Мило, мислам дека неморам да те потсетувам дека во Мекедонија:

1) Златрен Ретривер = Ретривер
2) Лабрадор Ретривер = Лабрадор

Знаеш во МК непостои Златен Ретривер и Лабрадор Ретривер, туку постои само Ретривер и само Лабрадор ... и Лабрадорот не спаѓа во Ретривери, тој си е посебна раса ;)

Другарка ни SaltNPepa најдобро може да ни потврди :D
Е да,some fools dont ever get it.

^_^• Албина •^_^

Чекорам по пат во правец кој води... НИКАДЕ!!!
Член од
23 мај 2012
Мислења
21
Поени од реакции
7
Да Ве прашам нешто, дали овде во Македонија може да се купува мајмуни ? и кога би- колкава им е цената... Братучетка имам во Австралија и чува мајмун4е дома, чудно ми е...
Би сакала и јас :vozbud:

Koi

Член од
11 јуни 2013
Мислења
2
Поени од реакции
3
Продавам две прекрасни перфектно чувани сијамски мачиња. ПП за детални информации. Предност - луге од Струмица или Прилеп поради транспорт

Член од
7 октомври 2007
Мислења
43
Поени од реакции
19
Резервации во тек за една од најубавите раси на кучиња - Bullmastiff !!!

Не ја пропуштајте шансата да чувате куче кое е вистински пријател на семејството, кое обожава деца но и исто така е одличен чувар на домот.

Мајка: Mella - оценета со највисоката оценка 5 (целосно педигре на тука )

Татко: Teofil - 2 CAC MK,1 CACIB и 1R.CACIB, нормално истотака оценет со 5 ( целосно педигре на тука )

Кученцата се окучени на 01.05.2013 година и слобoдни се 7 женски и 2 машки. Нормално кученцата ги добивате со педигре, здравстевна книшка, прочистени и вакцинирани.

Повеќе информации околу кучињата и родителите на bellabullmastiff.webs.com
Контакт тел: 071/230-540

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
Продавам капачиња за нокти за мачки над 5 кила. Има 20 такви капачиња. Немам лепак исушен е, али може да се стави и лепак за вештачки нокти. И да голтне некое мачката, безбедни се, мојот мачор има голтнато 5-6 :D Се ставаат на исечени нокти и траат од 1 до 2 месеци. Цена 500 денари.

Член од
9 септември 2011
Мислења
81
Поени од реакции
6
Продавам кученца од расата Сибирски Самојед, стари три недели, со врвно педигре, прочистени, (вакцина по седма недела). Имам пет машки кученца, и едно женско. Цена 350 евра. (постои простор за договор)
Телефон за контакт: 070/377-092
puppies.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom