Пред неполна година си пуштив оглас барам маламут на подарок и ете ми се јавија изненадно луѓе кои си ја пареле кучката ради здравје и ми поклонија маламут со педигре,книшка,вакцини,чип на мене останува само да си го хранам и да му обрнувам внимание ,така да немој друг пат да кажуваш дека некој тресе глупости.Ве читам сите вас што сакате на подарок да добиете чивава,маламут,хаски и многу сте ми смешни. Дај бе луѓе не пишувајте глупости ве молам! Кој нормален би ви дал на поклон таква раса освен ако не ви е близок роднина или пријател?
Toa e one in a milion ситуација.Пред неполна година си пуштив оглас барам маламут на подарок и ете ми се јавија изненадно луѓе кои си ја пареле кучката ради здравје и ми поклонија маламут со педигре,книшка,вакцини,чип на мене останува само да си го хранам и да му обрнувам внимание ,така да немој друг пат да кажуваш дека некој тресе глупости.
Сеедно,ништо не губиш напротив можеш само да добиеш.Toa e one in a milion ситуација.![]()
Прегледај го приврзокот 66766Продавам кученца од расата Сибирски Самојед, стари пет недели, со врвно педигре, прочистени, (вакцина по седма недела). Имам пет машки кученца, и едно женско. Цена 280 евра. (постои простор за договор)
Телефон за контакт: 070/377-092
Пиши ПП.Барам машки џуџест пинч за парење.