Па, да.Kje bide vecer ova ili ?
Togas, nema spienje nocas. Cekam da mi pogodis muzikata, Morphine, Radiohead, UNKLE sve toa spremiПа, да.
Видов, ама тој не потврдил уште, а? Коа ќе потврди ме тргни, бива?За во сабота тој термин го има @G@rfielD доколку тој термин ти е само за денеска тогаш да не те пишувам... доколку го откаже тој термин G@rfield тогаш ќе го пишам твојот термин таму.
Океј ти го ставив тој термин но го ставив под ? бидејќи да се знае дека не е загарантиран тој термин. Подоцна ќе го прашам G@rfield да видам дали ќе го откаже или не.Видов, ама тој не потврдил уште, а? Коа ќе потврди ме тргни, бива?
Во ред штом го задржуваш терминот тогаш оставам како што и беше.Остајте ми ги мене петок и сабота после еден како што и се пријавив. @Andrew , ако некогаш нема да можам да стигнам, тебе прв ќе ти пишам да ме замениш.
Еве вечерва ако сакаш/можеш пуштај, па од 2 ќе те заменам.
Твојот термин ќе го тргнам па кога ќе бидеш сигурен кажи слободно...Oh guys...
Пишете ме после 12-1 четврток или било кога, на работа сум не знам и сам до кога, како на пример еве сеа се прибирам.
Крај краева, ќе пуштам кога можам...
Сега префрли го моето од петок во четвртокТвојот термин ќе го тргнам па кога ќе бидеш сигурен кажи слободно...
Значи петок да го ослободам? океј.Сега префрли го моето од петок во четврток