- Член од
- 1 март 2008
- Мислења
- 1.396
- Поени од реакции
- 1.050
1. Жанр на музика кој сакам да го пуштам
2. Термин (ден и час) кога би сакал да пуштам музика на Кајгана радио
3. Претходно искуство во пуштање музика (не на Кајгана Радио)
4. Тип на емисија (само музика, музика и говорни содржини)
5. Дали знам да си направам џингл за мојата емисија на радио
6. ЗОШТО сакам да пуштам музика на Кајгана Радио?
1. Rap.Rap izdaden od 1989 do 1998. Plus acid jazz , melanholicen jazz, abstrakten jazz, mracen jazz.Nesto dosega ne cueno vo makedonija veruvajte mi
2. 12 do 1 po polnok. Eden ili Dva dena vo Nedelata.Koga ke kazete vie
samo da e po polnok i da e cas do cas ipol setot.
3. Iskustvo Da.No mnogu odamna.A i ne znam sto vestina se bara ?
4. Muzika, govorni sodrzini, nekoi ekstra zabavni elementi i razni drugi
sodrzini vo polza na muzikata i razlicieto na setot i atmosferata koja ja dvizi.
5. Da... bez problem mozam da napravam dzingl na mojata programa.
6. Sakam da pustam muzika jas, bidejki edinstveno jas od Makedonija sum moderator
na stranski underground forumi i blogovi na koi se sobirame luge od celiot svet i si
go spodeluvame rapot koj go smetame za kvaliteten.
Imam poveke od 1500 albumi i 2000 singlovi i seto toa izdadeno pomegu 1991 i 1998 godina.Kako sto kazav.Zboruvam za kvaliteten rap.Ne mracen.Tuku kvaliteten.Po kreativen, po star i sepak po vkusen.Jazz, Bluz Soul, R&B i Fank elementi seto spakuvano vo ritam i lirika od edni od naj kvalitetnite cueni i ne cueni raperi.Ako ste zainteresirani da cuete nesto po razlicno pisete mi.
Veke ednas se obidov minatata godina da pustam muzika no ne znam sto bide ne stana...
2. Термин (ден и час) кога би сакал да пуштам музика на Кајгана радио
3. Претходно искуство во пуштање музика (не на Кајгана Радио)
4. Тип на емисија (само музика, музика и говорни содржини)
5. Дали знам да си направам џингл за мојата емисија на радио
6. ЗОШТО сакам да пуштам музика на Кајгана Радио?
1. Rap.Rap izdaden od 1989 do 1998. Plus acid jazz , melanholicen jazz, abstrakten jazz, mracen jazz.Nesto dosega ne cueno vo makedonija veruvajte mi
2. 12 do 1 po polnok. Eden ili Dva dena vo Nedelata.Koga ke kazete vie
samo da e po polnok i da e cas do cas ipol setot.
3. Iskustvo Da.No mnogu odamna.A i ne znam sto vestina se bara ?
4. Muzika, govorni sodrzini, nekoi ekstra zabavni elementi i razni drugi
sodrzini vo polza na muzikata i razlicieto na setot i atmosferata koja ja dvizi.
5. Da... bez problem mozam da napravam dzingl na mojata programa.
6. Sakam da pustam muzika jas, bidejki edinstveno jas od Makedonija sum moderator
na stranski underground forumi i blogovi na koi se sobirame luge od celiot svet i si
go spodeluvame rapot koj go smetame za kvaliteten.
Imam poveke od 1500 albumi i 2000 singlovi i seto toa izdadeno pomegu 1991 i 1998 godina.Kako sto kazav.Zboruvam za kvaliteten rap.Ne mracen.Tuku kvaliteten.Po kreativen, po star i sepak po vkusen.Jazz, Bluz Soul, R&B i Fank elementi seto spakuvano vo ritam i lirika od edni od naj kvalitetnite cueni i ne cueni raperi.Ako ste zainteresirani da cuete nesto po razlicno pisete mi.
Veke ednas se obidov minatata godina da pustam muzika no ne znam sto bide ne stana...