А кој ќе победи и како магично само опозицијата има такви снимки а другиве прислушувале?па не би рекол, со техничка влада никој неможе да им прави притисок да им зависи егзистенцијата од изборите, плус опозицијата во рацете има снимки и ке ги пушта во кампањата, така да ке незнаат кампања да организираат, плус нема да ги имаат државните пари и државната управа за логистика, така да победата на оваа владеачка гарнитура е скоро невозможна, једино ВМРО како партија би победиле доколку ја преземат нови луѓе со неизвалкано име па да направат нешто, овака тешко...
Eve jas kladba stavam deka ke ima izbori i deka ovie pak ke pobedat. Na tie 500.000 so gi glasaat egzistencijata im e 100% direkno povrzana so toa dali se ovie na vlast ili ne se. Gabe i 10 tehnicki vladi da stavat, i uste 1000 bombi da pustat. Na toj so rabotnoto mesto (ili na nekoj clen od familijata,ili ceka na vrabotuvanje) i lebot mu zavisi od ovie ne go interesira nikakva bomba ubistvo ili bilosto. [DOUBLEPOST=1430915983][/DOUBLEPOST]па не би рекол, со техничка влада никој неможе да им прави притисок да им зависи егзистенцијата од изборите, плус опозицијата во рацете има снимки и ке ги пушта во кампањата, така да ке незнаат кампања да организираат, плус нема да ги имаат државните пари и државната управа за логистика, така да победата на оваа владеачка гарнитура е сведена е скоро невозможна, једино ВМРО како партија би победиле доколку ја преземат нови луѓе со неизвалкано име па да направат нешто, овака тешко...
Eve ti eden od tie 500.000А кој ќе победи и како магично само опозицијата има такви снимки а другиве прислушувале?
1. Приведен е два дена после инцидентот.1. Убиецот е осуден откако претходно ЦЕЛ државен врв апла се обиде да го заташка, а се уште стои дека типот не бил на должност, иако бил.
2. А кој го уби детето ако не Владата? Па Јанкуловска, министер за внатрешни сама признава дека Игор Спасов бил луд и прашање на време било кога ќе направи вакво нешто! Значи тие знаеле кого примаат на работа и знаеле дека можно е да се деси вакво нешто.
3/4. Се надевам дека утре ТИ ќе бидеш следниот Мартин Нешкоски и ќе ја добиеш „полициската“ правда.
овој е брат со исперен мозок, се надевам дека такви те се малку, веројатно има од чичко грујо и слика закачена дома како овие во С.Кореа, ако ми веруеш и тоа го имам видено на мои 25 години и тоа од човек 50 години, неми се веруваше.Eve jas kladba stavam deka ke ima izbori i deka ovie pak ke pobedat. Na tie 500.000 so gi glasaat egzistencijata im e 100% direkno povrzana so toa dali se ovie na vlast ili ne se. Gabe i 10 tehnicki vladi da stavat.[DOUBLEPOST=1430915983][/DOUBLEPOST]
Eve ti eden od tie 500.000
Ако владата е способна да обезбеди директна егзистенција за 500.000 луѓе тогаш тоа е најдобрата влада на светот.Eve jas kladba stavam deka ke ima izbori i deka ovie pak ke pobedat. Na tie 500.000 so gi glasaat egzistencijata im e 100% direkno povrzana so toa dali se ovie na vlast ili ne se. Gabe i 10 tehnicki vladi da stavat.[DOUBLEPOST=1430915983][/DOUBLEPOST]
Eve ti eden od tie 500.000
Може и ќе постават. пошто македонија е единствената земја во која албанските воени злосторници се амнестирани. Дури и на Косово ќе ги судат сега.па нека постават шошонско знаме ?
Ме заболе мене за фамилијата на Ѓеро, пошто беше и вчера. Беше и Борјан бемката, беше и Кежо ама ич кур не ме боли за нив. Тоа не го менува фактот дека во Ѓорче излегоа од најмладо до најстаро. не го менува фактот дека ЕБР кога почна да гази кај Тинекс-от во први редови имаше возрасни мажи и жени, ДЕЦА. Јас лично влечев додека БЕГАВ од полицијата возрасна жена, да не ја прегазат. Глупак неупатен. Ме заболе кур за Геро, Бемка, Соња Исмаил и останати „ратни профитери“, да им го набијам у уста.Абе гнасен еден,да не беше и фамилијата на Ѓеро таму,а ? и јас бев лингур еден и никој од овие што ги гледам што прават селфиња не беше на тој протест,ниту на таљат,ниту на кале,ниту за смилковско.Глупаку еден.
Вашата секта ја пренасочува дискусијата во политичка.Само да праша процедурално. Дали на форумот повторно е дозволена политика? Или сепак се дозволени само политички дискусии кои одговараат на политиката на ФОРУМОТ.
Pa najmalku 100.000 i vise novonacukani fikusi ima vo site sferi na javniot sektor i kaj paradrzavnite monopolisti za ovie 10tina godini otkoga se prerodbenicite na vlast. na toa dodaj gi i nivnite partneri-ki i familii ete ti uste +100.000 glasaci. A sto mislis, zasto tolku se kisne pred toa vasite stabovi? Od patriotizam ili ljubov kon partijata da ne e slucajno? Sekoja vtora recenica e.... ajde be so bidna koga ke me zaposlite,ili sinceto kerkata vo drzavno......Ако владата е способна да обезбеди директна егзистенција за 500.000 луѓе тогаш тоа е најдобрата влада на светот.
се прашувма како истово не им текна на претходните да го направат....oh wait.Pa najmalku 100.000 i vise novonacukani fikusi ima vo site sferi na javniot sektor i kaj paradrzavnite monopolisti za ovie 10tina godini otkoga se prerodbenicite na vlast. na toa dodaj gi i nivnite partenri i familii ete ti uste 100.000+ glasaci. A sto mislis, zasto tolku se kisne pred toa vasite stabovi? Od patriotizam da ne e slucajno? Sekoja vtora recenica e.... ajde be so bidna koga ke me zaposlite,ili sinceto kerkata vo drzavno......
Па и кога не беше дозволено политика ти во темата Инвестициски бум ставаше слики од Грујо.Само да праша процедурално. Дали на форумот повторно е дозволена политика? Или сепак се дозволени само политички дискусии кои одговараат на политиката на ФОРУМОТ.