Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.424
so toa shto me citirash a nemam takvo neshto napishano ., ., ochigledno e deka namerite ne ti se chesni za tragichnata sluchka., ako mozhe vaka da gi lazhesh clenovite na forumov deka nesto sum napishal a toa ne postoi a ti go citirash., ...... nekoi zakluchoci sami po sebe se nametnuvaat., deka si teshka prevara i sakash da zloupotrebuvash., i deka ima tuka souchesnici:coffee:

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
so toa shto me citirash a nemam takvo neshto napishano ., ., ochigledno e deka namerite ne ti se chesni za tragichnata sluchka., ako mozhe vaka da gi lazhesh clenovite na forumov deka nesto sum napishal a toa ne postoi a ti go citirash., ...... nekoi zakluchoci sami po sebe se nametnuvaat., deka si teshka prevara i sakash da zloupotrebuvash., i deka ima tuka souchesnici:coffee:
Ај те замолувам доколку немаш (а немаш) ништо конструктивно да кажеш на темава, да не ја загадуваш. Давам информација за настан, а ти пак си истролал. Нека ти служи на чест!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.951
Поени од реакции
73.717
Видете во Англија што се случува поради убиство на 29 годишно момче од страна на полицијата. И да, таму никој не се обидел да го скрие убиството, портпаролот на полицијата не лажел дека нема момче врз кое не било пукано, али сепак луѓето имаат своја свест...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Видете во Англија што се случува поради убиство на 29 годишно момче од страна на полицијата. И да, таму никој не се обидел да го скрие убиството, портпаролот на полицијата не лажел дека нема момче врз кое не било пукано, али сепак луѓето имаат своја свест...
Полицијата тврдела дека се работело за вооружена пресметка со човекот, луѓето не веруваат и викаат дека не бил вооружен. Слично е, ако е вака како што прочитав вчера, многу малку време имам да следам што се случува.

П

Паспарту

Гостин
Барем веднаш нека го ослободат, нека не се мачат на ваков дебилен начин вината да ја префрлуваат на плочникот...

Во каква ли држава живееме, страшно!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.295
‎''Во 13 часот тие усмено биле известени дека момчето починало од крварење во мозокот, поради удари во главата.” - Алексеј Дума по извршенaта ОБДУКЦИЈА.

“Гледам само еден дечко каkо го брка и одеднаш падна дечкото,се сопна,помеѓу клупа тука кај форнети киоскот. Му мавна еден бокс, значи брутално буквално, бокс, нога во глава, го фати за глава и од клупата го лупна, и пак уште еден бокс и кога го виде дека не мрда го фати одеднаш го крена на клупата го стави, почна да се преправа божем дека вода бара.И зема го попрска, ги викна другите од обезбедувањето, значи дечкото не даваше знаци на живот...” - изјава на очевидец

Да .. да, плочникот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Има разлика од повреди нанесени од човечки удари и повреди нанесени од предмети (би го ставила плочникот тука). Не бе ова е сосила будалеење.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Така, е Игор да се пушти, плочникот е крив. :tapp:
Да најдеме сеа некој плочник што ќе му пресуди на говедово.....

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.295
Има разлика од повреди нанесени од човечки удари и повреди нанесени од предмети (би го ставила плочникот тука). Не бе ова е сосила будалеење.
Што изјавил шерифот на Алабама кога видел труп на Црнец со 15 прострелни рани ?
- Полош случај на самоубиство немам видено во животов !

Oва еден член на форумот вчера, што ми постираше на фејс.
Нешто слично се дешава и во Македонија, без разлика што тоа погоре е nigga joke, иако и они на времето слично постапувале кога во прашање било црнечкото население во Америка.

21 век ... good one.

p.s. Кога можеа самоубиство у кофа со вода да истуркаат ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom