Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Кој сака - наоѓа начин, кој не сака - наоѓа изговор за недоаѓање на протест! Изминативе денови доаѓаа луѓе во инвалидски колички, фамилијарни луѓе со бебиња , луѓе над 70 години, луѓе од Охрид, Велес, Куманово...
Виртуелна поддршка не е исто што и вистинска поддршка. На фб 10 000 атендинг, а на улица 1000 и после некој ќе праша Па добро што е тоа важно? ..................... С'ким ја делим ваздух :mad:
Да ти објаснам - има луѓе што одат на протестите, има луѓе што од 8 до 8 шпараат низ градов и собираат потписи, има луѓе што дизајнираат по цели ноќи плакати, има луѓе што донираат пари, има луѓе што се правници и упатуваат барања, има луѓе што го лепат градов со плакати исто така од 8 до 8. Не можеш да кажеш дека тие што одат на протестите прават многу повеќе од тие што на +40 шетаат по потписи и сл.
Топло е времево, откај знаеш дека некој нема здравствени проблеми? Лично јас еве имам проблеми со низок притисок и препорачано ми е од доктор да избегавам седење на топло време, ама одам често на протестиве. Е сега некој не може да тера инат ко мене, има полошо стање и така.
Не им замерувајте толку на тие што не одат, замерувајте им на овие што веројатно се потомци на Нострадамус и мислат дека децата нивни се/ќе бидат безбедни од вакви ситуации во иднина и тераат инает цело време со некои глупи констатации и смешни прашања како „Зашо мајката не го побарала 2 дена кај е“ и слични глупости.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
А татко му се јави на канал 5 мислам и апелираше да престанат протестите.. и што праиме сега
Колку те испрале еј... Татко му е болен од шизофренија.... Брат му е при здрава свест и разум и затоа е секој ден на протести. Шо праиме сеа ?
--- надополнето: Jun 27, 2011 9:11 PM ---
Ја нигде не спомнав да се прекинат протестите и не треси..него зошто се дозволи соросоиди со тапија да бидат лидери на протестите ..одговори ми го тоа, а не сител па сител,ме заборе к*ров мене за сител и латас
--- надополнето: Jun 27, 2011 1:01 PM ---

копирај ми неможам да најдам .. ако сакаш.. а и незнам на што целиш да прочитам
Еве ја те цитирав па моето прочитај го :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
И?Кој соросоид бил лидер на протестите??? Не ти е срам така безобразно да лажеш?
Слушај,прибери се малце,никој фактор не си ми ти па да се истураш на мене, ја можам што сакам да мислам и да пишам мое право,дома на твоите така понашај им се ..
И да е соросоид он сигурно нема на грб да стави налепница јас сум соросоид
--- надополнето: Jun 27, 2011 9:15 PM ---
Колку те испрале еј... Татко му е болен од шизофренија.... Брат му е при здрава свест и разум и затоа е секој ден на протести. Шо праиме сеа ?
--- надополнето: Jun 27, 2011 9:11 PM ---

Еве ја те цитирав па моето прочитај го :)
Незнам дали е болен,може у афект го кажал тоа човекот и го разбирам,болката му е огромна..ама кажа..и доста со брат му па брат му,ја зборувам за изјавата на татко му

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Слушај,прибери се малце,никој фактор не си ми ти па да се истураш на мене, ја можам што сакам да мислам и да пишам мое право,дома на твоите така понашај им се ..
Нема , ама ќе се најдеше некој доказ !!!! Ако е непшо вистина има цврсти аргументи, Исто како што јас на пример можам многу лесно да докажам дека си ти член на форумов !!!!!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
А и да е соросоид, хипотетички кажано, не смее да протестира ако нешто му пречи или? Се глеа дека кај нас нема членови на партии, робови има.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444

Незнам дали е болен,може у афект го кажал тоа човекот и го разбирам,болката му е огромна..ама кажа..и доста со брат му па брат му,ја зборувам за изјавата на татко му
Јасно...може и по форум да има ник CiTro ®...
Не знаеш кој е соросоид во овие матни времиња...може само лаеш тука а уствари си припадник на соросовските орди...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Нема , ама ќе се најдеше некој доказ !!!! Ако е непшо вистина има цврсти аргументи, Исто како што јас на пример можам многу лесно да докажам дека си ти член на форумов !!!!!
Имаше,слики од обука некоја си на фондација сорос у Белград мислам..е сега ако кажам на која телевизија , одма ќе се нафрлите како кучиња на мене

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754

Па еве ти објаснивме за татко му.... ваљда се вразуми
--- надополнето: Jun 27, 2011 9:20 PM ---
Имаше,слики од обука некоја си на фондација сорос у Белград мислам..е сега ако кажам на која телевизија , одма ќе се нафрлите како кучиња на мене
Знаев дека ќе кажеш за таа слика :) И те молам да дочиташ до крај, на истата слика се наоѓа и Коце Трајановски, сликата е од ФДУ на час по актерска игра :) Најди ја сликата и увери се :) Или можеби и Коце бил у Београд да учи како да руши власт;)

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543

И како знаеш тогаш дека е соросоид?Друже,си имаш ти психички проблеми насекаде соросоиди ти се причинуваат, земи упат и право на психијатрија.И не ми кажувај јас како да се понашам,сите на форумов знаат дека си обично партиско војниче,па уште лажеш дека си дошол во Скопје за протестите.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
А и да е соросоид, хипотетички кажано, не смее да протестира ако нешто му пречи или? Се глеа дека кај нас нема членови на партии, робови има.
смее да протестира АМА НЕ И ЛИДЕР ДА БИДЕ И ДА ДАВА ИЗЈАВИ.. веќе ако сакаме да се непартиски протести и конечно еднаш да успееме за битни работи да се оттргнеме од партии НЕСМЕЕ..а се знае сорос за кого обработува и што.. или тоа несакаш ти да го видиш..тогаш тоа е друга работа

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754

Па еве ти објаснивме за татко му.... ваљда се вразуми
--- надополнето: Jun 27, 2011 9:20 PM ---

Знаев дека ќе кажеш за таа слика :) И те молам да дочиташ до крај, на истата слика се наоѓа и Коце Трајановски, сликата е од ФДУ на час по актерска игра :) Најди ја сликата и увери се :) Или можеби и Коце бил у Београд да учи како да руши власт;)
Ете ти го до Милчин. Сега веруваш?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
смее да протестира АМА НЕ И ЛИДЕР ДА БИДЕ И ДА ДАВА ИЗЈАВИ.. веќе ако сакаме да се непартиски протести и конечно еднаш да успееме за битни работи да се оттргнеме од партии НЕСМЕЕ..а се знае сорос за кого обработува и што.. или тоа несакаш ти да го видиш..тогаш тоа е друга работа
Мрзам да мешам политика ама држи

http://twitpic.com/5hn51l

Заклучок од сликава? Кога веќе од слики носите заклучоци нели.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Те прашувам уште еднаш кој соросоид е лидер на протестите?А Сорос денеска се сретна со Груевски,за твоја информација.Кој е сега соросоид???

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Те молам да и посветиш внимание на сликата за која одговорно тврдиш дека докажува соросци како учат да протестираат :) Се подрудив да ти ја принесам, ако може да ми дадеш мислење
--- надополнето: Jun 27, 2011 9:27 PM ---
Мрзам да мешам политика ама држи

http://twitpic.com/5hn51l

Заклучок од сликава? Кога веќе од слики носите заклучоци нели.
Сега можеме комонтно ние да викаме дека Сорос и Груевски организирале контра-протести :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
И како знаеш тогаш дека е соросоид?Друже,си имаш ти психички проблеми насекаде соросоиди ти се причинуваат, земи упат и право на психијатрија.И не ми кажувај јас како да се понашам,сите на форумов знаат дека си обично партиско војниче,па уште лажеш дека си дошол во Скопје за протестите.
Сакаш да ти кажам пази сега земи диоптрите и читај:
- Гласав за ВМРО
-Не сум член на ВМРО
-симпатизер сум на ВМРО (за некои работи,за некои не )
-од дно на душа ги мрзам СДСМ и Б.Ц. и сорос и Милчин и сите околу нив
-бев на протести 2 дена во сред испити
-сум против полициско насилство,ама сум против сите да се ставаат во ист кош дека се убијци
-и СУМ ЗА НЕПАРТИСКИ протести, без никакви партиски членови ни од ВМРО ни од СДСМ,фондации ,невладини ѓубриња,грчки платеници и слично

сакаш веруј сакаш не,гајле ми е и не ме цитирај повеќе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom