Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
А зошто се сретнале Сорос и Грујо ? колку знам он се има сретнато со Гадафи и со Мугабе и после диктатор стана :sick: абе толку површно ги гледаш работиве,јес да си женска,ама колку годинки имаш? заврши ли средно ?
Не, ти си имаш проблеми во развојот...Уште еднаш те прашувам, кои соросоиди се лидери на протестите?Тврдиш имало соросоиди, па после викаш не им пишувало на грбот дека се соросоиди.Епа од кај знаеш дека се соросоиди?Сабина од Амазон ти гледаше на карти?Бујрум покажи докази, престани да тролаш без врска.Покажувате слики и тие ви се единствен доказ за вашите теории на заговор дека сите се соросоиди, по таа логика ете и јас ќе покажам слика со Грујо и Сорос и таа ќе ми биде доказ дека ете Грујо е соросоид.Дали сега ти е малку појасно,лоботомиран полтрону, или треба уште попросто да ти објаснам?
И немој те молам да ме прашуваш колку години имам, со цел памет , мртов озбилен отвори тема како да ја "опнеш" комшиката и совети ти даваа деца од седмо одделение, кои очигледно се попаметни од тебе.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Не, ти си имаш проблеми во развојот...Уште еднаш те прашувам, кои соросоиди се лидери на протестите?Тврдиш имало соросоиди, па после викаш не им пишувало на грбот дека се соросоиди.Епа од кај знаеш дека се соросоиди?Сабина од Амазон ти гледаше на карти?Бујрум покажи докази, престани да тролаш без врска.Покажувате слики и тие ви се единствен доказ за вашите теории на заговор дека сите се соросоиди, по таа логика ете и јас ќе покажам слика со Грујо и Сорос и таа ќе ми биде доказ дека ете Грујо е соросоид.Дали сега ти е малку појасно,лоботомиран полтрону, или треба уште попросто да ти објаснам?
И немој те молам да ме прашуваш колку години имам, со цел памет , мртов озбилен отвори тема како да ја "опнеш" комшиката и совети ти даваа деца од седмо одделение, кои очигледно се попаметни од тебе.
Како се наметнаа тие како лидери на протестот??? Мене не ми изгледаат како жртви на полициска бруталност. Или можеби ги бива за лидери?

M

Moon Child

Гостин
Јас незнам што им објаснувате на овие вмровчињава овде. Гледате дека тоа им е работа, мислат дека така ќе влијаат за да дигне раце младината од протестот и да се разочара на некој начин. Остајте ги нека живуркаат, доволно ми е во реалниот живот што насекаде ги има, уште па и овде да ги читам ќе земам да се обесам. Приоритет во животот - да рикаат на митинг и да ракоплескаат, со такви ми е испод ниво да дебатирам.

F

Frankie Yale

Гостин
Како се наметнаа тие како лидери на протестот??? Мене не ми изгледаат како жртви на полициска бруталност. Или можеби ги бива за лидери?
A mora da si zrtva na policiska brutalnost za da prisustvuvas na tie protesti?

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
A mora da si zrtva na policiska brutalnost za da prisustvuvas na tie protesti?
Па сигурно нема некој неработник да биде лидер на протести за права на работниците и сл.. или некој директор лидер на стечајците..

M

Moon Child

Гостин
Карма другар, карма... Ако, соли си памет, утре ако се случи на некој твој близок сети се на овие мислења.;)

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Си чул за поимот СОЛИДАРНОСТ?Или според тебе треба да чекаме специјалците сите да не испратат на трауматологија па после на штаки и во завои да протестираме?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Паричка фрлавме.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
А знаеш што ми здоболе мене што си (зашто знам)и за твојата детска кладба.
ти си пациент кој само навредува без докази.. што и да пишеш не те резилам,зашто немаш муда и се правиш силен позади тастатура.. многу си јак браво браво ..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Очајни сте. Кој и да беше „лидер“ на протестов (а лидер нема зошто очигледно нели, да бевте на протестите ќе знаевте дека секој може да си каже што сака и ќе биде ислушан до крај, максимално со почит и ќе може да си земе мегафон и да каже што сака и кога се движиме и кога сме позади мајка Тереза) ќе викавте дека е ваков дека е таков. Бајдвеј, има луѓе што ги бидува за оратори, сакаат да си преземат одговорност и значи 100000 посто сум сигурна еве утре јас, Син, Редстарфан да земеме мегафон и да не видите ко „воџи“ на ТВ ќе не направите некои од тука соросоиди.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Очајни сте. Кој и да беше „лидер“ на протестов (а лидер нема зошто очигледно нели, да бевте на протестите ќе знаевте дека секој може да си каже што сака и ќе биде ислушан до крај, максимално со почит и ќе може да си земе мегафон и да каже што сака и кога се движиме и кога сме позади мајка Тереза) ќе викавте дека е ваков дека е таков. Бајдвеј, има луѓе што ги бидува за оратори, сакаат да си преземат одговорност и значи 100000 посто сум сигурна еве утре јас, Син, Редстарфан да земеме мегафон и да не видите ко „воџи“ на ТВ ќе не направите некои од тука соросоиди.
Нема да те направат соросоид, ама неможеш ни да го земеш мегафонот и да бидеш ,,воџа"

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
А како изгледа жртва на полициска бруталност ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom