Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Дали знаете дека ја претворивте темата во психијатриска клиника, си ги лечите фрустрациите, жалите за загубата од вчера, не дека ви е жал за момчето туку едноставно сакате да се испукате и ослободите од негативната енергија која е на критично ниво кај многумина од вас...
Можете едноставно да кажете: Лесна му земја на момчето, политиката која ја терате него нема да го врати ниту болката на неговата фамилија ќе биде ублажена, се надевам дека никој од неговата фамилија не ги чита глупостите што сте ги напишале...
Абе не ли виде, Грујо со пендрак се тепаше по ред. Секој си одговара за својата работа. Ако некој шивач ти остави дупка на сред газ на панталони, Грујо ли ќе е крив? Прв реков во темава, оние кои сакаат политички да профитираат од смртта на момчево се поболни и од алфите. А темава е полни со такви.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Абе не ли виде, Грујо со пендрак се тепаше по ред. Секој си одговара за својата работа. Ако некој шивач ти остави дупка на сред газ на пантални, Грујо ли ќе е крив?
Знаеш ли како викат кај нас во Струмиа: газот им е тесен на ку..т маана наоѓаат!

M

MrzaRules

Гостин
Овде нешто не е како што треба! Некој нешто крие!

Прво, да видиш дека полиција брка човек и почнува да мава, одма вадиш камера и снимаш. Барем сега е лесно, сите имаме мобилни со камери, може да се снајдеме.

Второ, да видиш дека некој некого тепа, ако ништо друго ќе се збере народ и ќе се смират страстите. Овде треба да се има во предвид дека имало премногу народ и дрскоста физички да се нападне некој е ужасна, сеедно дали се работи за полицаец или пак тепачка помеѓу цивили.

Трето, Алфите наши не се нормални, немаат грам памет! Никому не му посакувам да има контакт со нив додека тие се на служба.

Мислам дека не е приказната вака како што обидува некој да ја прикаже. Дали дечкото бил под некакви нелегални супстанции или пак алкохол, треба да се докаже. Не може некој да го брка низ плоштад онака и буквално да го убие од ќотек и да нема кој да му помогне. Нешто се случило, не знам што, ама нешто не е како што треба...

На крај, но најтешкиот дел:

Сочувство до фамилијата на починатиот. Искрено сочувствувам со загубата на мајката. Редот не е родителот да го погребува детето, туку обратно. Животот е многу заебан, премногу... Жалам што на тој начин згаснал млад живот. Овде не умира само еден живот, овде се затвора цела фамилија.

Нека почива во мир!
1 болд--кој е тој човек шо ќе се осмели при таков брутален напад во негова близина да извади телефон,камера и да го снима сето тоа..голема е можноста и него да го снајде истото доколку биде приметен
2 болд--кога станува збор за алфите не верувам дека некој ќе се осмели да им се спротивстави,оти се знае исходот на сето тоа....
3 болд--ТОЧНО!си одговори на погоре напишаното...
4 болд-- и да бил дечкото под некакви супстанци,незначи дека треба да биде претепан до смрт,постојат лисици,постои приведување и мирно решавање на сето тоа....

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.572
Ова го направија А1 никој друг на порталот на Точка стои следново

Четириесетина минути по полноќ на плоштадот Македонија, пред МЕПСО, од засега непознати причини починало непознато лице на возраст од 23 до 25 години, потврдија за Макфакс од СВР Скопје.

Момчето било донесено од страна на 4 до 5 лица од плоштадот, каде се одржувало Баскер фест, пред МЕПСО, бидејќи според укажувањата на сведоците, му се слошило, велат од СВР Скопје. Викната е Брза помош на лице место и констатирана е смрт.

СВР Скопје излегла на лице место и извршен е увид. По наредба на истражен судија телото е предадено на обдукција. „Работиме на утврдување на идентитетот на лицето“, изјавија од СВР Скопје за Макфакс.

Во исто време на плоштадот вчера се случуваше и спонтана прослава на одредени приврзаници на политичките партии по повод изборите, но од СВР Скопје засега немаат информации дали инцидентот е поврзан со прославата.

Според СВР Скопје првични траги на насилство нема, но обдукцијата треба да пресече за конечната причина за смртта на момчето.

Денеска на пресот на МВР, новинарка од еден медиум, кажала дека видела пред нејзини очи како Алфите вчера вечер тепале момче, и прашала дали досега има пријавено таков случај во полиција.

„Нема пријавено досега таков случај, ќе провериме и ќе испитаме“, одговорија од МВР и ја повикаа новинарката да даде изјава во полиција за нејзините тврдења. http://tocka.com.mk/index12.php?ID=43047
Дај бе банирајте го ова лигушов, да ти ебам партискиот војник !„!!!!

Иди спинувај на друго место !!!!

Ми се кења од тебе на сите теми на кои што те читам, академски граѓанин на економски факултет што дава 500 денари за некој што ќе набере негово грозје кое да го продадеш чини 200 денари. До кај стигнавме !!!!

Алоооо Бардовциии

И дај банирајте ме слободно, ми се кења од некои фаци на форумов!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.982
Поени од реакции
45.297
Жалам неможеш да ме убедиш јасно определба е дека се со опозицијата Алфа и А1 а страната од која е првичнава информација е поврзана со Шпиц и го има логото на сорос нема логика нели многу мириса на некоја местенка некој крие нешто а пред се “ сведокот“ кој место полиција изјавува пред камери и вечерта не презема ништо. Патем не сум партиски определен и не ми е гајле за тоа
Ја не убедувам тука, ти си тој кој се обидува да протне низа заговори и да го исполитизираш целиов овој настан а уз пут да не укапираш дека тие твои логики комотно можат да се искористат и во обратна насока, ко Ајсак што ти реплицираше поназад..
Сорос, морос, сеедно, ме заболе за нив, пишав поназад, смртта на малиов ( другар од Ѓорче ми потврди дека 100% умрело дете од таму ) е порелевантна од Се што деновиве се изнагледавме на телевизија, вклучително и со денешниов ден. А1 на вестите од 7, на својот сајт, ја користат максимално веста за Љубе, ова у втор план им е ставено иначе знаеме какви се они кога ќе се фатат ко слеп за стап за нешто.

Извадија само изјава на очевидец која беше пренесена и од други медиуми. Е сеа ако некој е доволно умоболен и иницира ваква вест која благе везе нема со реалноста тоа е веќе друг муабет, ја не сакам да верувам во тоа а и воопшто, не гледам како во денешно време некој би ги изманипулирал луѓето на ваков начин кој (пре)многу лесно може да биде откриен.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
А има и случаи каде Алфите си играат курот со луѓето , затоа не сери
Ја лично имам попиено шамар пред моја зграда затоа што не сум им кажал кои наркомани ги знам
бркаат наркомани тоа им е работа.. сега ти ако си ги криел нема он да те моли.. како бе мене без причина ништо не ми направиле.. претреси има стално ако седиш мирен само ќе ти речат тргни се на страна.. Од каде овие филмови..

Кога беше инцидентот во Шутка.. Бркале криминалец тој се криел во куќата.. Мајката негова не давала да го фатат и се противела и сакала пиштол да извади и што треба сега он да прави?Бог да чува.. Без причина не ти прават ништо и не ме убедувај за некои работи

V

Viktor g

Гостин
Дај бе банирајте го ова лигушов, да ти ебам партискиот војник !„!!!!

Иди спинувај на друго место !!!!

Ми се кења од тебе на сите теми на кои што те читам, академски граѓанин на економски факултет што дава 500 денари за некој што ќе набере негово грозје кое да го продадеш чини 200 денари. До кај стигнавме !!!!

Алоооо Бардовциии

И дај банирајте ме слободно, ми се кења од некои фаци на форумов!
Па кој те тера да ме читаш и не сум партиски определен , а сум експерт за економски факс па сеа види зашто ме има таму толку

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.895
Koлку корист од алфите бетер штета.. Има многу деформиран народ во таа единица..треба сериозно да се размисли за распуштање

T

Tetro

Гостин
Ова го направија А1 никој друг на порталот на Точка стои следново

.......................

Денеска на пресот на МВР, новинарка од еден медиум, кажала дека видела пред нејзини очи како Алфите вчера вечер тепале момче, и прашала дали досега има пријавено таков случај во полиција
Дело на А1 , Сорос и сличните на нив намерно го прават ова значи на телото од момчето немалоп ТРАГИ од насилство како ли тогаш го ПРЕТЕПАЛЕ?!
Тргај тоа фолијата додека е со време.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.572
Па кој те тера да ме читаш и не сум партиски определен , а сум експерт за економски факс па сеа види зашто ме има таму толку
Готово....
Ќе идам да се фрлам од тротоар на глава...
Прво поради тоа што не си партиски определен а види си го аватарот.
Второ, експерт за економски факс.

Не можам, утре овој ќе биде во влада, а ние ќе трчкараме наоколу...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Пред малце си дојдов од протестите, не можев веќе уморна сум, требаше да сме во поголем број, 90% бевме млади, од фосили што се возат бесплатно во бус по жичари мичари ни А ни Б, освен една две тетки, браво за нив.

Виктор г дај бе да му се сневиди не ги брани и не се фолирај.

V

Viktor g

Гостин
Готово....

ЕДНООКИ БРЕ КОЈА ПОЛИТИКА!!!

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Има ли некој од тука што лично се знаел со момчето или со некој од очевидците. Повеќе би верувал на некој од тука отколку на медиумиве...
Срамота е вакво нешто да помине неказнето! Грција за ова беше долго време во пламен! Ние како и секогаш си преќутуваме...

С

Спенсер

Гостин
Готово....

од тротоар на глава... хахахахахахахахах!! ЅВЕР! :LOL:

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Стварно не ми е јасно зошто за ова нема подетално на некој медиум. А1 до сеа сигурно ке имаше вонредна програма. Има ли некоја подетална проверена информација??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom