Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Дечки тоа неможе да се скрие. Тука се родителите адвокатите истрагата судска медицина. Ке се утврди како е што е. Доколку се работи за убиство или претепување сигурно некој ке биде ригорозно казнет.
Ова е најсигурниот дел во приказната.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Незнам за случајов.. Ама многу пати имам гледано како луѓето си играат курот со алфите.. Значи тие сами по себе скоро никогаш без причина не прават ништо,освен ако те знаат дека дилаш дрога и правиш такви работи..
Има случаеви каде ги зафркаваат,а кога ќе бидат тепани државата и единицата е крива .. епа не е така..
Други ги мразат пошто нонстоп ги бркале пошто дилаат дрога.. Чекај бе другите глупи се да рмбаат за 300 денари дневно??

Ама ако е лага ова мислам дека не треба да се игра со вакви работи..

Ако е вистина тогаш немам зборови.Било каква и да е причината до смрт не треба да се тепа.. Нека почива во мир момчето..

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
а сведокот што не повикал брза помош? Што не попбарал одма полиција?!
Искрено и ја не би знаел шо да праам коа ќе видам алфа као тепа чоек.
Али најверојатно најпрво би избегал од местото.

Ова е најсигурниот дел во приказната.
Па и не биди толку сигурен, ако се сака ќе се закашка многу лесно ова.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Дело на А1 , Сорос и сличните на нив намерно го прават ова значи на телото од момчето немалоп ТРАГИ од насилство како ли тогаш го ПРЕТЕПАЛЕ?!

Не е ЕКГ...она другото е...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.982
Поени од реакции
45.297
Дело на А1 , Сорос и сличните на нив намерно го прават ова значи на телото од момчето немалоп ТРАГИ од насилство како ли тогаш го ПРЕТЕПАЛЕ?!
Не се брукај, од една страна даваш линкови од Точка за која и полуретардиран знае за каков пародичен медиум станува збор, од друга мешаш политика на темава, нешто што и на форумов е забрането а и воопшто, темава е апсурдно да се злоупотребува за да ни ја посочиш етикетираноста ...

Тоа инфо што ти го даде од Точка е превзмено од Макфакс од 4 саат попладне, подоцна други информации излегоа и истите не беа првично пренесени од А1, ако ја разгледаш убаво темава ќе приметиш дека и Сител и А1 трпеа критики зашто сеуште не пренеле за ова а во меѓувреме се замараа со Љубе и избориве. Подоцна и А1 ја пренесе оваа информација, исто и сега Алфа, за Сител незнам, на сајтот ништо немаат, за вестите поим немам, како и да е, оваа вест не е приоритетна на ниту 1 медиум.
Пренесена е изјава од очевидец кој детално си раскажа што се случило, инаку обдуциските наоди сеуште не се излезеним бар јас ги немам начекано али факт е дека у 4 саат попладне денес инфо за нив немаше ( алудирам на веста од Точка што ти овде ја пренесе и на која се обидуваш да не просветлиш ).

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Трагикомично е ова со обдукцијата, и немањето траги на насилство. Ако е претепан до смрт, тогаш треба бумбар да е направен дечкото...Телото кога тогаш мора да се предаде на фамилијата, неможе да се скријат трагите од претепување до смрт. Незнам зашто би лажеле за ова од МВР, кога нема шанси да го скријат сето ова...
Од друга страна неможам ни да замислам дека некој би искористил смрт на млад човек за промовирање на партиски цели... Незнам шо да мислам, се надевам утре ке има поконкретни имформации и ке се дознае целосниот идентитетот на починатиот.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Незнам за случајов.. Ама многу пати имам гледано како луѓето си играат курот со алфите.. Значи тие сами по себе скоро никогаш без причина не прават ништо,освен ако те знаат дека дилаш дрога и правиш такви работи..
Има случаеви каде ги зафркаваат,а кога ќе бидат тепани државата и единицата е крива .. епа не е така..
Други ги мразат пошто нонстоп ги бркале пошто дилаат дрога.. Чекај бе другите глупи се да рмбаат за 300 денари дневно??

Ако е вистина тогаш немам зборови.Било каква и да е причината до смрт не треба да се тепа.. Нека почива во мир момчето..
А и ја сум видел као алфите си играат курот со луѓето кои единствен прекршок им бил шо биле живи.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
А ти не капираш дека можеби ИМА траги од насилство али ВЧЕРА тепаше вмро, кај смее да искочи ова на виделина ден после тоа?
Кај смее јавноста да дознае дека Алфите уствари убиваат а не бранат (иако се знае меѓу луѓе, различно е него да се знае јавно = јавна тајна)
Тоа е тоа нема потреба повеќе да се дискутира на темава :) :)

С

Спенсер

Гостин
А и ја сум видел као алфите си играат курот со луѓето кои единствен прекршок им бил шо биле живи.
А јас не сум видел поглуп и попрост народ од Македонскиов (не алудирам директно на тебе братко,само се надоврзувам на тоа - и ја сум видел) :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
А јас не сум видел поглуп и попрост народ од Македонскиов (не алудирам директно на тебе братко,само се надоврзувам на тоа - и ја сум видел) :)
Епа иаме глуп народ и глупи алфи - али само народов умира, алфиве глеам живи се.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Дали знаете дека ја претворивте темата во психијатриска клиника, си ги лечите фрустрациите, жалите за загубата од вчера, не дека ви е жал за момчето туку едноставно сакате да се испукате и ослободите од негативната енергија која е на критично ниво кај многумина од вас...
Можете едноставно да кажете: Лесна му земја на момчето, политиката која ја терате него нема да го врати ниту болката на неговата фамилија ќе биде ублажена, се надевам дека никој од неговата фамилија не ги чита глупостите што сте ги напишале...

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
ја ти кажав што сум видел.. Цртаат графити на полициска станица,шмркаат дрога,продаваат и сакаат да бидат на раат.. Чекај бе.. Има сиромашни што просат ама со дрога не почнуваат што тие глупи се?

Сега може имало и такви работи незнам..

V

Viktor g

Гостин
Не се брукај, од една страна даваш линкови од Точка за која и полуретардиран знае за каков пародичен медиум станува збор, од друга мешаш политика на темава, нешто што и на форумов е забрането а и воопшто, темава е апсурдно да се злоупотребува за да ни ја посочиш етикетираноста ...

Тоа инфо што ти го даде од Точка е превзмено од Макфакс од 4 саат попладне, подоцна други информации излегоа и истите не беа првично пренесени од А1, ако ја разгледаш убаво темава ќе приметиш дека и Сител и А1 трпеа критики зашто сеуште не пренеле за ова а во меѓувреме се замараа со Љубе и избориве. Подоцна и А1 ја пренесе оваа информација, исто и сега Алфа, за Сител незнам, на сајтот ништо немаат, за вестите поим немам, како и да е, оваа вест не е приоритетна на ниту 1 медиум.
Пренесена е изјава од очевидец кој детално си раскажа што се случило, инаку обдуциските наоди сеуште не се излезеним бар јас ги немам начекано али факт е дека у 4 саат попладне денес инфо за нив немаше ( алудирам на веста од Точка што ти овде ја пренесе и на која се обидуваш да не просветлиш ).
Жалам неможеш да ме убедиш јасно определба е дека се со опозицијата Алфа и А1 а страната од која е првичнава информација е поврзана со Шпиц и го има логото на сорос нема логика нели многу мириса на некоја местенка некој крие нешто а пред се “ сведокот“ кој место полиција изјавува пред камери и вечерта не презема ништо. Патем не сум партиски определен и не ми е гајле за тоа

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240

А има и случаи каде Алфите си играат курот со луѓето , затоа не сери
Ја лично имам попиено шамар пред моја зграда затоа што не сум им кажал кои наркомани ги знам

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.433
Поени од реакции
6.081
Овде нешто не е како што треба! Некој нешто крие!

Прво, да видиш дека полиција брка човек и почнува да мава, одма вадиш камера и снимаш. Барем сега е лесно, сите имаме мобилни со камери, може да се снајдеме.
Ти сигурно би го сторила тоа во таков момент ? Или ти живееш Либија и си навикната на такви ситуации .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom