Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Мене ми е мило што полека и постари се приклучуваат, на првиот протест на кој бев само две госпоѓи видов, накај 40тина години.
Имаше една госпоѓа во средни години пред мене и на мојот кометар "Добро кај се родителите" ми одговори со : И јас се чудам кај се!

Член од
21 мај 2011
Мислења
165
Поени од реакции
77
Sekoja cest za dostoinstvenite i mirni protesti vo Sk,Bt,Sr!!!Zosto i vo PP nema protest???

Z

zmej gorjanin

Гостин
Браво за сите што излегоа на протест, солидна бројка бевме. Иако на почеток кога стигнав таму мислев дека протестов ќе биде фарса.

P.S. Ние не сме партија

Член од
21 мај 2011
Мислења
165
Поени од реакции
77
аман од шпекулации!
никој не може да знае за сигурно зошто таткото така рекол.
одма мора да му се заканува или ВМРО или СДСМ.
и така почнува партиско инволвирање во сите невладини протести.
бравос.
Ama ako taka rekol navistina toj zosto bratot izleze na protest i zosto na niedna druga televizija ne se javil tuku se javil bas ba Sitel?!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.417

отидов мајков в битола
да го барам чупево убаво
не барај ме мајко не се враќам
во тоа скопје трапаво
Онака, нека седи ... :)

p.s. she is not from Bitola, she is from the planet Grrrrrr

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Срамота, треба да се укине таа единица, мислам дека робовладетлството помина одамна, за да тепаат кај што стигнат.

Z

zmej gorjanin

Гостин
На протестов можам да кажам дека 80% - 90% беа млади дечки и девојки, мене не ми е јасно што им е на стариве, зошто не излагаат или излагаат само партија кога ќе ги викне?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.171
Поени од реакции
30.336
Ama ako taka rekol navistina toj zosto bratot izleze na protest i zosto na niedna druga televizija ne se javil tuku se javil bas ba Sitel?!
остај медиуми и остај партии. и онака само лажат и не раздвојуваат. протестот е за друго. протестот е против полициската бруталност.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom