Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
ништо чудно ако не прикриваат за да не се направат инциденти потоа
Точно да ама пак ќе кажам ова ти е шпекулација. Сега ќе се шпекулира до немај каде и ќе се шират многу невистини. А народот лесно се пали. Ама пак ќе повторам ако е навистина убиство тогаш ќе треба петицијата да се исполни.

K

kalimer0

Гостин
НЕ НЕ секој граѓанин во државава треба да присутвува !! ама граѓаните имаат побитна ствар,партиите нивни затоа нема да се соберат затоа сме посерена држава и секојпат ќе останаме таква..Грците биле педери гнаси незнам што,кога таму џандарите убијаа дете народот ја запали цела држава!! Кога навивачите бараа подршка од вас ради репрасија од цајканите спрема навивачите,вие тогаш ги направивте навивачите хулигани и криминалци,сега гледате какви гнаси се тие !! Се надевам дека сторителите ќе се казнат спрема законот и ќе се распушти единицата АЛФИ еднаш засекогаш !! нека почива во мир Даниел.
И јас сум навивач но од друг град и за жал неможам да присуствувам на протестот.
Добро е да биде масовен протестот, доколку тоа нешто смени:unsure:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
го утна малце али ваљда сакаше да кажеш нешто као "страв да ти е во град да излезеш"

се додека не си познат бељаџија, немаш гајле.не се до толку алфите да бркаат/тепаат мирни луѓе.
а сомнителни, само претресуваат и замараат со саати :D
Не бе пријателе,немам јас страв од никого,само од Господ.
Еднаш ме фатија Алфи после утакмица,сум им изгледал сумливо ко демек,па ми го дрвеа саат време со кретеноидиотски прашања.

Сега требало и навивачите да присуствуваат читам на темава ?!?!
Па нели навивачите се хулигани,тепачи,криминалци пијаници наркомани,т.е и подоле од гомна ?!?!?
Треба секој граѓанин да присуствува на овој протест,да биде како во Грција што беше пред две години да гори Скопје,ама ние сме глуп народ,на некој амеби побитна им е партијата !

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Три дена нема да поминат, вие ќе ја заборавите темава, момчето ќе биде погребано, работата ќе ја заташкаат за да не сере јавноста, протести нема да има а и овој моментално е ко да воопшто и да не бил и животот ќе продолжи да си тече, а тој што го претепал до смрт момчето сеуште ќе си оди на работа како ништо да не било. И он и сите алфи.

Мој личен совет: И да не сте криви, и да немате ништо нелегално во вас, избегнувајте алфи на секој можен начин. Во случај да ве претресуваат, бидете љубезни и учтиви без разлика колку ви ја пцујат мајката во фаца. Они тоа сакаат, да ве испровоцираат, истепаат и оправдаат дневница во станица.
Македонија е ова, не Холивуд и Америка па да барате правда преку адвокат на суд.

Лесна му земја на момчето, и да било криво не заслужило ваква казна. Сочуство до неговото семејство.

С

Спенсер

Гостин
Поремногу плитко размислува големиот дел од нашава глупа држава/

Затоа ќе си патиме,ке бидеме на дното...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.521
Поени од реакции
29.023
Три дена нема да поминат, вие ќе ја заборавите темава, момчето ќе биде погребано, работата ќе ја заташкаат за да не сере јавноста, протести нема да има а и овој моментално е ко да воопшто и да не бил и животот ќе продолжи да си тече, а тој што го претепал до смрт момчето сеуште ќе си оди на работа како ништо да не било. И он и сите алфи.

Мој личен совет: И да не сте криви, и да немате ништо нелегално во вас, избегнувајте алфи на секој можен начин. Во случај да ве претресуваат, бидете љубезни и учтиви без разлика колку ви ја пцујат мајката во фаца. Они тоа сакаат, да ве испровоцираат, истепаат и оправдаат дневница во станица.
Македонија е ова, не Холивуд и Америка па да барате правда преку адвокат на суд.

Лесна му земја на момчето, и да било криво не заслужило ваква казна. Сочуство до неговото семејство.
Според твоја логика цел живот треба да ќутиме и да си тераме ? Па каде е правдата тука? Ако нема правда, нема да има ни мир. Али штета не мислат вака сите...

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Секако дека сето ова ќе се заборави за максимум 1 недела.
Не се прави ова со 500 души.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Според твоја логика цел живот треба да ќутиме и да си тераме ? Па каде е правдата тука? Ако нема правда, нема да има ни мир. Али штета не мислат вака сите...
Ти зошто не си сега на протест?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Алфиве се уфилмале дека се којзнае што а уствари се обични уличари што се јаки 2vs1.
За овој што го тепал дечково само бесилка и ништо друго ... !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom