Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
K

kalimer0

Гостин
Навивачките групи би требало да присуствуваат на протестот

Принцезичка

courage is contagious
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.556
Поени од реакции
348
ептен избрзано ова го направија ... барем една недела да почекаа...:/
Да се дознае...да се расчуе
--- надополнето: Jun 6, 2011 6:10 PM ---
Дец рајт!! :) да знаеш и дека така ќе биде...
Мислам дека нема да се осмелат. Народов ептен е нафиферен.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Жално,,,, нека почива во мир.

После нека не се чуди "македонштината" зашто се повеке и повеке млади ја напуштаат државата.

AleksandrovMK

Имигрантизам
Член од
9 мај 2011
Мислења
5
Поени од реакции
2
Мислам дека многу подобро ќе беше да се почекаше со протестот до утре , од причини да се дознае подобро ситуацијата и секако да се организираме во поголем број како би дошле и ние кои не сме од Скопјето !

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Мене ме чуди тоа што обдукцијата не покажала значи на насилство значи не велам дека човекот не е убиен ама помалку тука се претерува со шпекулации. Пак ќе кажам многу се лае а можеби ова има и политички мотиви и многу невистини. Ако на крајот се покаже дека е убиство јас сигурно би се потпишал во петицијата за распуштање на единицата Алфи.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
овие апашиве што се прават шерифир имаат комплекс на супериорност спрема останатиот граѓанин и секогаш те уценуваат, на некој дечко му ја исдопирале женската со која си седел во парк, страмотилаци се, дај боже да ги снајде истата судбина како и лавовите.
подршка за протестот ако има во прилеп ќе присуствувам гарант, сочуство за момчето

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
НЕ НЕ секој граѓанин во државава треба да присутвува !! ама граѓаните имаат побитна ствар,партиите нивни затоа нема да се соберат затоа сме посерена држава и секојпат ќе останаме таква..Грците биле педери гнаси незнам што,кога таму џандарите убијаа дете народот ја запали цела држава!! Кога навивачите бараа подршка од вас ради репрасија од цајканите спрема навивачите,вие тогаш ги направивте навивачите хулигани и криминалци,сега гледате какви гнаси се тие !! Се надевам дека сторителите ќе се казнат спрема законот и ќе се распушти единицата АЛФИ еднаш засекогаш !! нека почива во мир Даниел.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
По големи клошарана од Алфите нема, тоа се врвот на идиотизмот.

Лани со едно другарче не тресеа и замараа буквално цели 30/40 минути под Нова Железничка. Идевме од Центар накај Аеродром. На семафорите кај Собрание другаров кој седи на сувозачкото седиште случајно се врти на десно и се загледува у спротивната кола, Поло Класик со 3-ца Алфи во него. Од таму па се до Нова Железничка возат позади нас и точно под Железничка пуштаат сирена.

Се паркирам десно и седам у кола, доаѓаат, покажуваат значки и дрско викаат излезете од кола. Излагаме, зимаат не претресуваат, ни викаат тргнете се од колата по настра, зимаат цела кола ми ја тресат, уште малце фалеше и пластиките внатре да почнат да ми ги вадат, демек барале трава, сме им биле сумјиви зашто другаров ги погледнал на семафорите пред Собрание.

Кога видоа дека нема ништо почнаа со идиотски прашања, кај идеме, зашто сме ги гледале, па не проверуваа по лична карта, кај се движиме и сл. Другаров ги праша онака лабаво: зашто не држат толку време без потребно и кога планираар да не пуштат, и знаете што, доби онака баш вруќ шамар со изјава у стил: ќе ве држиме колку што сакаме.

Тоа е тоа, единица составена од тешки бараби и малоумници која редно време е да се распушти.

А на починатиот дечко нека му е лесна земја, жалосно за фамилијата.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Предупредување - колку и да сте гневни за случајов (а и јас сум премногу) не мешајте партиски работи. Продолжете понатаму со дискусијата и задржете ниво на дискусија како што треба.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Мене ме чуди тоа што обдукцијата не покажала значи на насилство значи не велам дека човекот не е убиен ама помалку тука се претерува со шпекулации. Пак ќе кажам многу се лае а можеби ова има и политички мотиви и многу невистини. Ако на крајот се покаже дека е убиство јас сигурно би се потпишал во петицијата за распуштање на единицата Алфи.
ништо чудно ако не прикриваат за да не се направат инциденти потоа

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.521
Поени од реакции
29.023
Не, не треба. Кога ние организиравме вакви протести многу луѓе не оцрнуваа пред телевизија и не нарекуваа Наркомани, Хулигани итн... Сега осетуваат и другите како стојат работите па одма нас не повикуваат али не, нека биде вака како поединец поддржувам али не и како навивач.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom