Приклучете се на Кајгана радио - Е, неее...! [Сезона 2013/2014]

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Еј би сакал да прашам нешто како можело да се изведе во живо да се зборува на радио од две различни места? :) и дали може некако...

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Еј би сакал да прашам нешто како можело да се изведе во живо да се зборува на радио од две различни места? :) и дали може некако...
Од едно место може сигурно... :)
Зошто од две?

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Од едно место може сигурно... :)
Зошто од две?
Разговарав со една другарка и се согласи на следново јас да пуштам музика и вооедно да се уклучувам во живо на моменти... а таа да ја води нешто како емисија со зборење да биде а сакам да направам некако да можеме двајцата да се уклучиме на пр. од различни места јас да пуштам музика а таа да може да зборува. Бидејќи навистина на радиово му фали нешто вакво и се обидувам да го направам тоа. :)

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
не ми текнува на друго решение, освен се да биде од кај неа т.е музиката да е пуштена кај неа

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Прашав зошто на пр од Метрополис радио насабајле во 09 часот почнува појадок за петар и пауза а ти е од сите различни локации се уклучуваат и едноставно си ја водат емисијата... така да постои начин само што јас не го знам :D

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Прашав зошто на пр од Метрополис радио насабајле во 09 часот почнува појадок за петар и пауза а ти е од сите различни локации се уклучуваат и едноставно си ја водат емисијата... така да постои начин само што јас не го знам :D

Затоа што они не се преку Shoutcast

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.788
Поени од реакции
8.209
Mора да постои некој начин за тоа ,прогуглај може ќе најдеш.

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Aко не преку Скајп пробај некако дали ќе може да се слуша другарка ти на радиово .
Морам некако да разгледам да видам што како... се надевам ќе најдам некој начин. Ако некој знае би му бил благодарен да ми каже...

Kajgana Shop

На врв Bottom