Од едно место може сигурно...Еј би сакал да прашам нешто како можело да се изведе во живо да се зборува на радио од две различни места? и дали може некако...
Разговарав со една другарка и се согласи на следново јас да пуштам музика и вооедно да се уклучувам во живо на моменти... а таа да ја води нешто како емисија со зборење да биде а сакам да направам некако да можеме двајцата да се уклучиме на пр. од различни места јас да пуштам музика а таа да може да зборува. Бидејќи навистина на радиово му фали нешто вакво и се обидувам да го направам тоа.Од едно место може сигурно...
Зошто од две?
А да дојде кај тебе на гости другарка ти?
Прашав зошто на пр од Метрополис радио насабајле во 09 часот почнува појадок за петар и пауза а ти е од сите различни локации се уклучуваат и едноставно си ја водат емисијата... така да постои начин само што јас не го знам
Значи не може на тој начин да се направи Тогаш нешто ќе мора да се импровизира нешто...Затоа што они не се преку Shoutcast
Тоа е нешто најлесно кафето ќе си биде на маса и ќе биде испиено работата е друга.Импровизирај "кафе" и викај ја
Mора да постои некој начин за тоа ,прогуглај може ќе најдеш.Прашав зошто на пр од Метрополис радио насабајле во 09 часот почнува појадок за петар и пауза а ти е од сите различни локации се уклучуваат и едноставно си ја водат емисијата... така да постои начин само што јас не го знам
Барав но некако безуспешно Затоа и прашав да не знае некој...Mора да постои некој начин за тоа ,прогуглај може ќе најдеш.
Aко не преку Скајп пробај некако дали ќе може да се слуша другарка ти на радиово .Барав но некако безуспешно Затоа и прашав да не знае некој...
Морам некако да разгледам да видам што како... се надевам ќе најдам некој начин. Ако некој знае би му бил благодарен да ми каже...Aко не преку Скајп пробај некако дали ќе може да се слуша другарка ти на радиово .