Приватни WoW сервери

T

Tetro

Гостин
ќе реинсталирам деновиве, ќе апдејтирам пачови и ќе се пуштам на молтен изгледа од почеток.
@TheGamer има македонски гилдови? како да те најдам?

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
ќе реинсталирам деновиве, ќе апдејтирам пачови и ќе се пуштам на молтен изгледа од почеток.
@TheGamer има македонски гилдови? како да те најдам?
македонски гилдови нема...ама мислам дека има околу 30 македонци што играат алијанса,од ресен сме 7-8 а може и други ке играат.а за хорда не знам...јас играм хјуман паладин засега сум левел 58 . /w Burrows

T

Tetro

Гостин
каква алијанса бре, ние македонците сме само за хорда, досега што имам играно на други сервери играм од страната на хордите, полесно ми е за левелирање до 70 левел.

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
каква алијанса бре, ние македонците сме само за хорда, досега што имам играно на други сервери играм од страната на хордите, полесно ми е за левелирање до 70 левел.
па планирав прво хорда ама сите другариве играат алијанса и затоа алијанса почнав...за хорда не знам ни еден квест..а дури левелирав само во ств ми беше тешко пошо имаше многу 80ки што ганкаа...а во бути беј беше све алијанса...хорда ретко можеше да најдеш

Член од
23 септември 2009
Мислења
154
Поени од реакции
46
so e rabotava be so magicwow serverov 1 den offline e da ne znae nekoj.... ???

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Има некој што игра на WoWmagic Хорда?Ако има нека пише,пошто имаме само Македонски гилд,ако сака invite само /w Vil.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Abe jas sum horda ama ne odam mnogu po Makedonski guildovi...se e nesalam tamu :) Inaku sum vo Recompense pve/pvp guild

Treygar mi e paladinot , Travian rogueto i Lorael warlockot na koj sakash baraj me.

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Абе не сме таков гилд :) Другари сме повеќето и си имавме направено гилд,инаку другите членови се исто од Велес,и неколку од други градови..се на се околу 20 и неколку луѓе сме,мал гилд сме,онака колку за муабет едно друго и чат-пат по некој раид.

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
абе... знае некој дали уште постои VCN?

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Почнувам на MoltenWoW, на Deathwing или Neltharion да почнам?

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
ја на Neltharion играм алијанса..ако почнеш /w Burrows

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Глупаво прашање.

EDIT: Lol, почнав на Molten Wow, чекам во queue...

Карактерот ми е Karlo, прати малку голд ако можеш.

Kajgana Shop

На врв Bottom