Преко рекаДечки ај препорачајте некој добар приватен сервер, само да не е Warmane
Никогаш нема ни да ги сменат ВОТЛК. Најдобра експанзија е и знаат дека овдека секогаш ќе имаат играчи. Додека новиве експанзии како Легион ќе имаат 3-4 месеци луѓе па послем пак сите ќе се вратат на старите експанзии.Некако warmane не делуваат агилно на апдејти пуштање истанци бг и други работи, заглавени се на WOTLK додека други сервери и Legion ќе пуштат.
Еве луѓе од мојот гилд веќе идат на Firestorm серверот каде месецов треба да пуштат PTR за Legion.
Луѓето идат таму пошто овие не отвараат рејдови, данџони итн, додека на ЛК се им работи. Зошто некој би седел на Моп на пример ако овие не можат SoO да го скриптираат 2 години.Никогаш нема ни да ги сменат ВОТЛК. Најдобра експанзија е и знаат дека овдека секогаш ќе имаат играчи. Додека новиве експанзии како Легион ќе имаат 3-4 месеци луѓе па послем пак сите ќе се вратат на старите експанзии.
ova ne ti drzi voda ama bas IC spored mene momentalno najdobra ekspanzija e legion ako ne veruvas fani kupi ja ili ke ti dadam na moj acc da poigras 1 nedela pa ke vidime dali ke sakas da se vratis na WoltkНикогаш нема ни да ги сменат ВОТЛК. Најдобра експанзија е и знаат дека овдека секогаш ќе имаат играчи. Додека новиве експанзии како Легион ќе имаат 3-4 месеци луѓе па послем пак сите ќе се вратат на старите експанзии.
Ova beshe x1 ili x7 serverot? Gi mesham...Некој да не игра на Warmane-Lordaeron? Поздрав