Приватни WoW сервери

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Emeraldwow

Сеуште е во фаза на оправње на багови, ама кој има време нека помине на амерички сервери е кренат нема многу луѓе, мислам нема доволно за рајдови ама од почеток помагаат гмс, нелагира никогаш, и мн е добро има многу евенти, кој сака нека помине, има и македонец гм па така да полесна е комуникацијата. се на се во фаза на развој е затоа не очекувајте многу. има костум маллс, инстанци нема за да се задржи оргиналноста, има телестон и така.. :smir:

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
Emeraldwow

Сеуште е во фаза на оправње на багови, ама кој има време нека помине на амерички сервери е кренат нема многу луѓе, мислам нема доволно за рајдови ама од почеток помагаат гмс, нелагира никогаш, и мн е добро има многу евенти, кој сака нека помине, има и македонец гм па така да полесна е комуникацијата. се на се во фаза на развој е затоа не очекувајте многу. има костум маллс, инстанци нема за да се задржи оргиналноста, има телестон и така.. :smir:
Abe dojdisi na magic-wow najdobar privaten server e.

PS:Piraterija SUX

Член од
8 јануари 2010
Мислења
52
Поени од реакции
1
Дечки ме мрзи да читам премногу постови има на оваа тема... Може некој да ми одговори дали во моментов има асален приватен сервер за WoW. Зборам за сервер кој наликува на оригиналот, значи не некој инсејн сервер со 250 левели, туку нормално левелирање и нормални инстанци... (горе-доле нормален, сите знаеме дека секој приватен сервер е фаличен)

Член од
8 јануари 2010
Мислења
52
Поени од реакции
1
А што е со овој сервер? www.magic-wow.com
Гледам неколку постови во кои го фалат. Ок е сеуште тој сервер?

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Дечки ме мрзи да читам премногу постови има на оваа тема... Може некој да ми одговори дали во моментов има асален приватен сервер за WoW. Зборам за сервер кој наликува на оригиналот, значи не некој инсејн сервер со 250 левели, туку нормално левелирање и нормални инстанци... (горе-доле нормален, сите знаеме дека секој приватен сервер е фаличен)

http://www.magic-wow.com/

Според мене овој ти е најдобар, има 2 реалмови, едниот е low rate, а другиот е High мислам некаде 12x.

Баш денеска ја пуштија Улдуар да се тестира, па изгледа деновиве целосно ќе ја пуштат.

Иначе има околу 4000+ играчи онлине. :smir:

Член од
8 јануари 2010
Мислења
52
Поени од реакции
1
http://www.magic-wow.com/

Според мене овој ти е најдобар, има 2 реалмови, едниот е low rate, а другиот е High мислам некаде 12x.

Баш денеска ја пуштија Улдуар да се тестира, па изгледа деновиве целосно ќе ја пуштат.

Иначе има околу 4000+ играчи онлине. :smir:
фала друже

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
292
Поарно да се тестира 1 година и да чини се во Улдуар одколку да се пушти одма па да се плачи зошто ова или она нечинело.

DaN-MaN

Warlock
Член од
1 февруари 2007
Мислења
491
Поени од реакции
3
А сте слушнале за ArenaAddicts? Сервер што до сега највеќе се има доближено до оргиналот на Близзард според багови. Порано кога почнав јас да играм имаше по 7-8 луѓе онлајн. Сега се повеќе, мнооогу повеќе. Серверот главно е за ПвП ама често знам да соберам раид за накс или кај било зошто инстанците се ретаил-лајк скриптани. Бевме накс пред некое време на plague quarter. Хаха смеење беше кај Хеиган (тие ретаил што играат го знаат 100%) кога им напраи errupt лол. Дигање у ваздух-mega wipe. :D
Пробајте го, јас сум активен таму...
хоум: http://arenaaddicts.com/

/whisper Dead/Brave

Ps: 3.2.2a patch e

Видеа:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
А сте слушнале за ArenaAddicts? Сервер што до сега највеќе се има доближено до оргиналот на Близзард според багови. Пораано...
Сум слушнал за серверов, но има малце играчи, едно 500-600 онлајн.
Меџик има 3500-4000, иако не работи се :(

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
292
Меџик има 3500-4000, иако не работи се :(
Ne raboti se ama se potroshi mnogu vreme na popravanje na karakterite na nivnite buggovi taka da ostanuvaat questovite i instancite i nekoi sitnici kako visual buggovi i slichni raboti.Kako i da e nema da najdesh poaren od magic momentalno.

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
www.molten-wow.com

2 сервера по 4к онлајн...нема багови,сите квестови работат...супер е серверот
ратес:12x

Kajgana Shop