Приватни WoW сервери

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Дај кажете како, шо, да се регистрирам на пиратски сервер, како да играм (да спуштам ја играта) итн. :) Пожелно е да имат македонци :)

ps. Нов сум:)
Побарај торент од марко414, он мислам имаше, наместено ти е се за на Magic-WoW. Прашај го, не сум сигурен.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
http://www.magic-wow.com/

Погоре имаш за регистрација,симни 3.2.0 пач смени реалм и шибај :smir:
Добро се регистрирав овде. Друго нешо сега шо требит? Дек неможам нигде да најдам... :nesum:
Пач? Од каде прво да ја симнам играта? Шо е тоа реалм???

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
Добро се регистрирав овде. Друго нешо сега шо требит? Дек неможам нигде да најдам... :nesum:
Пач? Од каде прво да ја симнам играта? Шо е тоа реалм???
Igrata simni ja od nekoj torent sajt(zamunda.net; mininova.com) so patch 3.2.0 i odi na sajtot na magic-wow i kopiraj go to kaj so pisuva realmlist. Posle odi kaj so ti e instalirana igrata i pobaraj folder data. Vo folderot mozno e da se pojavi edno enGB ili enUS. Vlezi vo edno od niv i pobaraj realmlist. Otvori go realmlist so notepad i vnesi go to so go pisuva na stranata. Ako ne ti e nesto jasno prasaj

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
Дечки најдобар тбц приватен сервер е Алфавов, просек има по 900 играчи онлајн,за пве е супер серверов, можам да кажам дека 95% се скриптирани босовите, а и пвп системот е закон исто како и играчиве.
ЕЕЕЕ ама има една лоша вест, скоро 6-7 месеца регистрациите се затворени и неможеш да направис акаунт :nerv:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Дечки најдобар тбц приватен сервер е Алфавов, просек има по 900 играчи онлајн,за пве е супер серверов, можам да кажам дека 95% се скриптирани босовите, а и пвп системот е закон исто како и играчиве.
ЕЕЕЕ ама има една лоша вест, скоро 6-7 месеца регистрациите се затворени и неможеш да направис акаунт :nerv:
На Меџик има по 3500 минимум онлајн :tv:

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
На Меџик има по 3500 минимум онлајн :tv:
браво, звучи супер али меџик што пач е? Иначе алфа е 2.4.3 што е најдобар пач за пве играчиве(барем ако ме прашаш мене) затоа што ретко гледам задоволни луѓе од вотлк. Ем и како што кажав кој е поеќе за пве тука му е мајката..... босовите се чудо, скриптирани 95%, морам да кажам фалат 2-3 боса у цела игра, али се на се ко ќе видиш за приватен сервер таман си е

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
браво, звучи супер али меџик што пач е? Иначе алфа е 2.4.3 што е најдобар пач за пве играчиве(барем ако ме прашаш мене) затоа што ретко гледам задоволни луѓе од вотлк. Ем и како што кажав кој е поеќе за пве тука му е мајката..... босовите се чудо, скриптирани 95%, морам да кажам фалат 2-3 боса у цела игра, али се на се ко ќе видиш за приватен сервер таман си е
Меџик е на 3.2.0 - woltk. Не е лошо не е :pos:

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
и како се скриптирани босовиве на меџик, или воопшто не се?

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
292
Босовите се целосно скриптирани во ретаил стил во сите инстанци,додека Улдуар и босовите за некој ден се готови заедно со инстанцата и таа заедно со ВоА и останати кои следуваат.Ама најпрво Улдуар и босовите.

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
Босовите се целосно скриптирани во ретаил стил во сите инстанци,додека Улдуар и босовите за некој ден се готови заедно со инстанцата и таа заедно со ВоА и останати кои следуваат.Ама најпрво Улдуар и босовите.
епа штом е така тогаш може да ве посетам таму :D, само да ја најдам 3.2.0 и се глеаме

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Само што креирав напрајв хорда б-елф мејџ Taliel сум пишан најдиме.Позз

Xорда сме барај не на Magic-Wow сервер

Treygar - paladin
Travian - undead rogue
Lorael - b-elf warlock na eden od niv sekako sum onlajn deneska.

Брат јас баш денес почнав иначе 18 левел сум ундеад рогуе ... vo Last of Chaos sum mislam taka bese

Game Nick : Painrogue add me i se gleame :D:D :baeh:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
292
Da be brat si mi pishal,aj kje te dodaam na drugite 3,inaku baraj me pod : Travian,Lorael ili Treygar.Pozz:helou:

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
LoL !!!

So e fintata so ova .. koga uklucam i se logiram i pritiskam enter world na characterot .. toa se ispolnuva do kraj i ne vleva vo igrata taka stoe !!! FFS , WTF !?!?!?!

Kajgana Shop

На врв Bottom