Hah...и јас имам играно на Deathstorm...многу добар сервер...Имаах Warrior ... Full Venge Armor / Weps ..Имав накај 360 Res...бичаах мапта... и оште ми стоо Char-о...Jas igram na Deathstorm NE rogue Shadowfury...Servero e kompot hakeri ima na kilo na GM bas im e gajle okolu toa!!!NE SE KUPUVA SE OD VENDORI,ke se pomacas malce ako sakas salam itemi za 70!!!Jas gi imam fistovite od alar(TK)4/5 vengefull gladiator i tolko:wink:!!!
ako nekoj stoi zad nas a dajboze da e taka ne planirame da se zaebavame tuku da iame minimum 3 raida nedelno(moze petok,sabota i nedela)(taka praat sk gaming i nihilum)ali kvalitetni so znaci minimum vajpanjeДелумно Македонски гилд постои на Тарен Мил. Не знам од кога играш, но доколку некогаш си играла на Скалкрашер во почетокот, гилдот Мацедониан Фаланкс би ти бил познат.
Истите луѓе (Vanloksan, Cernozemski, Pituguli, Nikolakarev, Rymz, Sandanski, Ljupka Tobacco, Gocedelcev) се "управниот одбор" на гуилдот. Нормално поради недостиг на квалитетни PvE македонски играчи (Пример Мајакаши кој собра опрема и почна да плаче дека е дете и наредбите му изгледаат ко тато да му вика и си искочи од гуилд) споени сме со дел од хрватската тајфа на играчи од стариот Most Wanted guild. (Zlorena, Ostaggar, Neppe).
Доколку некој е заинтересиран, нека ме контактира на форум или на Тарен Мил (Nick : Nemrtov или Orospija)
Igrav na nego ali MNOGUUUUUUUU BAGOOOVI vo questiojte da nemojs da prodolzis so blood elf 50 posto se bagosani sega baram drug serverJas sea igram na ovoj server burningwow