Пречекот на кошаркарите - впечатоци

Дали ќе присуствувате на пречекот на Македонските кошаркари?

• Вкупно гласачи
    246
  • Гласањето е завршено на .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
D_T браво за сликиве!

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
Инаку морам да повторам уште еднаш, секоја чест за кошаркарите и целиот стручен штаб! Го издигнаа овој народ од секојдневната беда, па овозможија овие 20 дена да ги оттргнат мислите од маките и проблемите со кои се соочуваат. Верував дека на плоштад ќе има голем број на луѓе, но искрено онаа бројка ги надмина и моите најоптимистички очекувања, браво за сите! Ете колку му треба на Македончето за да се израдува, кошаркариве треба да бидат пример за сите (читај фудбалерите), а верувам дека ракометарите знаат што ги чека во Србија, па ова ќе им биде дополнителен мотив за одличен пласман.

Фала момци што не направивте горди и среќни, да си дочекате се најубаво во кариерата, а верувам дека со ваква организираност ќе можеме и до Олимпијада наредната година, а за 2 години и медал во Словенија. Дефинитивно се покажаа точни зборовите на Марин: Не се менува онаков пречек за никаков медал, 2 пати денеска солзи ми потекоа од очите!
--- надополнето: Sep 19, 2011 6:31 PM ---

За жал ваквите ситуации нема никогаш да се средат, додека мислат со главата на партијата, а не со својата, вака ќе биде... Кај нас нема истражување, што каже Петко или Јанко тоа и ќе биде :)

Инаку што бараше министеркана Јанкуловска со кошаркарите, знае некој?
министерката Гордана Јанкуловска беше претставник од владата на РМ, затоа и беше на аеродром и со нив.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Космодиск кошарка! :pos:

имате на Сител сега снимка. Ја стегнаа „домаќине, добри гости...“ :pos:

А

Анноун

Гостин
Шител репортажа...искрено се прашувам како кошаркарите не ја фрлија од автобус.
јас уште поискрено се прашувам кога ќе престанеш да пишуваш постови во ваква света тема низ призмата на твојот исфрустиран политички нерв.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Катастрофа им е звуков на Сител, на клиповите од youtube многу поубаво се слуша како беше...

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Абе, гледам, гледам и не ми се верува.Макрадули дури и „Земјо Македонска“ ја пее.:pos:

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
јас уште поискрено се прашувам кога ќе престанеш да пишуваш постови во ваква света тема низ призмата на твојот исфрустиран политички нерв.
Абе сега реално организацијата беше ок, ама преносот на Сител:eek: стварно бре не ги бива ама ич.
И не мешам политика ниту пак мојот пост има некаква политичка заднина. Само сакам да кажам дека и мене на моменти ме нервираа овие од Сител, де ќе им се исклучеше камера, де ќе гледавме во црно бела боја, а толу се изнафалија со нивната нова технологија. Факт е дека Сител не се организирани и не се способни за вакви работи. Секоја чест што го пренесуваа првенството и се тоа, ама бре многу утки прават. Туку ај сега тоа и не е битно, битни се нашите херои, така да ќе им го простиме на Сител ова;)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Лелеее што направивме денес ! :vozbud:
Вакво нешто немало до сега кај нас но се надевам дека во најбрзо време ќе се повтори овој успех а зошто и да не се подобри.
Денес и плоштадот беше мал за да не собере сите. :cuc:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Дечки да не го има некој миксот од Земјо Македонска од плоштад? Многу беше закон изведбата секоја чест би сакал да ја симнам од некаде...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Заборавив вие сте навикнати на целодневно дробење како водителкава од аеродром до плоштад. Извини те навредив, прости ми.

Kajgana Shop

На врв Bottom