Пречекот на кошаркарите - впечатоци

Дали ќе присуствувате на пречекот на Македонските кошаркари?

• Вкупно гласачи
    246
  • Гласањето е завршено на .
П

Паспарту

Гостин
За ова и јас се прашував кога ја здогледав на аеродром, да беше некој од Агенција за млади и спорт или ако има соодветно министерство да разберам, нормално, очекувано и морално, али министерот за внатрешни работи на бина со кошаркари?
Министерот за култура иде на отварање музеи и споменици, библиотеки. Министерот за надворешни работи ги пречекува странските делегации, амбасадори, итн... Но ова?...
Нема везе. Ретко кој ја забележа :)
Мене ме нервира фактот што од секоја ситуација пробуваат да ќарат политички поени... Но ајде, да не ја серам сега темава со непотребни работи, убаво кажа, од многу убави работи таа лошата не може да се види (y)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.590
Поени од реакции
6.757
Заслужен пречек на Македонските кошаркари, но кулминацијата на плоштад беше кога Бо кажа : ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА! ,, Браво за сите

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
"Гоцева раса" е самопрогласена навивачка химна и постои веќе 25 години, а зад оваа песна стои навивачката група "Комити". Песната ја пеат безмалку сите македонски навивачки групи на секој натпревар на државните репрезентации во кошарка, фудбал, ракомет. Еве ја од нашите херои...

Izlezi momce pravo na terasa - MKD reprezentacija ft. A.Mitevski, DJ Babura, Davor Bojanov & Blezeri

Србите велат нивна била.

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
За ова и јас се прашував кога ја здогледав на аеродром, да беше некој од Агенција за млади и спорт или ако има соодветно министерство да разберам, нормално, очекувано и морално, али министерот за внатрешни работи на бина со кошаркари?
Министерот за култура иде на отварање музеи и споменици, библиотеки. Министерот за надворешни работи ги пречекува странските делегации, амбасадори, итн... Но ова?...
Нема везе. Ретко кој ја забележа :)
Ивона Талевска рече дека кошаркарите биле лично обезбедувани од министерката за внатрешни работи :pos: :tapp:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Инаку што бараше министеркана Јанкуловска со кошаркарите, знае некој?
Мислам дека беше пратена како претставник од владата, оти при пристигнувањето на Перо Антиќ му даде букет цвеќе као мала пажња од владата. Барем така рече она.

Инаку Шител се посра до гуша. Тупалеска тресеше зимзелени ко да е рана есен и се смееше небаре Купуз под маса ја чешка, а мислам дека и 2-3 пати сврши додека траеше преносот, од што ја превозбуди Купуз. Типката во бусот поставуваше прашања ко за во градинка „Па што мислите колку луѓе ве чекаат во Скопје!?“. Ама како и го спопика Докузовски алал да му е. „Утре ќе дојдете во утринската програма“, „Не.. нема да дојдам, не можам... имам обврски“. Цар. Сармата се одмота од што не можеше асален соговорник да најде на плоштад. Единствено таа другата на плоштад вредеше, не и знам име јбг.

Е сеа пречекот по тоа што видов на тв, беше супер, само не знам оти ги м`кнеа до Бисер, па до НБРМ, ама не е битно. Важно момците беа пречекани достоинствено.

Апел: Каљопатката никако да пее на вакви настани. Не ми е ни чудо што Васил се разведе од неа. Којзнае какви неартикулисани звуци испушта кога се во кревет. Тоа е се, освен пеење.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.997
Поени од реакции
16.467
А и кајакарот Лазе Поповски беше на аеродромот, заедно со министерката ги пречекаа кошаркарите, кажаа на тв за него, ама не разбрав што улога имаше тој.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Неможев да дојдам - СРАМ ДА МИ Е:( !!! Се надевам ќе ми простат кошаркариве:notworthy:.
Затоа пак, ВЕРНО гледав од почеток до крај на ТВ шо се дешава.... глас оставив, 1 000 000 солзи исплакав , еж не ми беше рамен во текот на целиот пренос..... и, СЕ ГОРДЕАМ СО СИТЕ ВАС КОИ БЕВТЕ КАДЕ ШТО ТРЕБАШЕ ДА БИДЕ СЕКОЈ МАКЕДОНЕЦ ДЕНЕС !!! Затоа што овие ХЕРОИ заслужија многу повеќе од пречек - заслужија на раце да бидат носени до плоштад !!!
:cuc::cuc: Цареви наши

Еве и слики
image1.jpg

image2.jpg

image3.jpg

image4.jpg

image5.jpg

image6.jpg

image7.jpg

image8.jpg

image9.jpg

image10.jpg

image11.jpg

image12.jpg

image13.jpg

image14.jpg

image15.jpg

image16.jpg

image17.jpg

image18.jpg

image19.jpg

image20.jpg

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

ко Астерикс и Обеликс се... :pos:
--- надополнето: Sep 19, 2011 7:12 PM ---
Ништо од снимката што ќе ја даваа на сител 3 :tapp:
ќе има на Сител после лисјата...

п.с.

Гетеборг, 19 септември 2011 (МИА) - Веднаш можеше јасно да се забележи дека и Русија и Македонија сакаа да ги понесат бронзените медали и дека немаа намера воопшто да попуштат во натпреварот, јави Шведската телевизија СВТ.

Македонија со брзиот Мекејлеб повторно покажа карактер и се држеше цело време во мечот.

Факт е дека ниедна репрезентација во текот на целото Европско првенство не можеше да се ослободи од силната волја на македонските кошаркари и нивниот борбен жар, а поради што нивната игра доби големи пофалби.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Бо кажа: Да живее МакИдонија хахах колку се смеев коа гослушав. ЦАР

С

сашенко

Гостин
Ептен беше јако, супер си поминав.Заслужија дечките таков пречек, беа пресреќни.За ништо на светов немаше да дозволам да го пропуштам овој настан.

Kajgana Shop

На врв Bottom