H
HITCH
Гостин
Бев! Лудило! 

Мене ме нервира фактот што од секоја ситуација пробуваат да ќарат политички поени... Но ајде, да не ја серам сега темава со непотребни работи, убаво кажа, од многу убави работи таа лошата не може да се видиЗа ова и јас се прашував кога ја здогледав на аеродром, да беше некој од Агенција за млади и спорт или ако има соодветно министерство да разберам, нормално, очекувано и морално, али министерот за внатрешни работи на бина со кошаркари?
Министерот за култура иде на отварање музеи и споменици, библиотеки. Министерот за надворешни работи ги пречекува странските делегации, амбасадори, итн... Но ова?...
Нема везе. Ретко кој ја забележа![]()
"Гоцева раса" е самопрогласена навивачка химна и постои веќе 25 години, а зад оваа песна стои навивачката група "Комити". Песната ја пеат безмалку сите македонски навивачки групи на секој натпревар на државните репрезентации во кошарка, фудбал, ракомет. Еве ја од нашите херои...
Izlezi momce pravo na terasa - MKD reprezentacija ft. A.Mitevski, DJ Babura, Davor Bojanov & Blezeri
Ивона Талевска рече дека кошаркарите биле лично обезбедувани од министерката за внатрешни работиЗа ова и јас се прашував кога ја здогледав на аеродром, да беше некој од Агенција за млади и спорт или ако има соодветно министерство да разберам, нормално, очекувано и морално, али министерот за внатрешни работи на бина со кошаркари?
Министерот за култура иде на отварање музеи и споменици, библиотеки. Министерот за надворешни работи ги пречекува странските делегации, амбасадори, итн... Но ова?...
Нема везе. Ретко кој ја забележа![]()
Не ме зезајИвона Талевска рече дека кошаркарите биле лично обезбедувани од министерката за внатрешни работи![]()
Мислам дека беше пратена како претставник од владата, оти при пристигнувањето на Перо Антиќ му даде букет цвеќе као мала пажња од владата. Барем така рече она.Инаку што бараше министеркана Јанкуловска со кошаркарите, знае некој?
ќе има на Сител после лисјата...Ништо од снимката што ќе ја даваа на сител 3![]()