idi prijavi se taman cizburgeri ke te hranatОстанаа илјадници живи Украинци. Ете ги влегоа во Белгородската област.
Довлекуваат Русите резерви од секаде да се бранат. Уште една маскировка![]()

idi prijavi se taman cizburgeri ke te hranatОстанаа илјадници живи Украинци. Ете ги влегоа во Белгородската област.
Довлекуваат Русите резерви од секаде да се бранат. Уште една маскировка![]()
Кај кур им сака таму им ги кршат, сила се може се.Шо не му ги скршија забите на НАТО во Одеса, Запоролжје, Харков, Днипро или Киев? Мораше ли во села што до вчера повеќето Руси и Украинци не знаеја дека постојат.
Некој премногу се заиграл Counter-Strike и Call of Duty.Хаха... Се мислеа неколку секунди дали да му свирнат метак на лице место.
Снимка од заробувањето на кловнот пред некое време, од негова лична камера.
Не сум со возел, ама сум влегол во него. И во 28ум. И во К-52. Сепак нема ништо повеќе да ме воодушеви како моментот кога влегов во кабината на Су-34. Ова беше пред конфликтот, последниве два саеми во Москва се откажани. Очекував да го гледам су-57 ама ништо@Klinton си имал ли можност да се возиш со вртолјет Mi-24, повеќе пати сум се возел, знаеш ли дека има кабина обложена со титаниум?
Сега фатија добри парчиња во Курск, па ќе имаш шанса да посетеш скроз зачувани.Не сум со возел, ама сум влегол во него. И во 28ум. И во К-52. Сепак нема ништо повеќе да ме воодушеви како моментот кога влегов во кабината на Су-34. Ова беше пред конфликтот, последниве два саеми во Москва се откажани. Очекував да го гледам су-57 ама ништо. Од техника што сум видел до сега, германскиот Леопард. Ова е од минатата година кога ги довлечкаа во Москва. Абрахамсот беше толку пеплосан, што катран ми се направија рацете дур го допирав. Леопардот беше речиси оперативен. Мардерот беше оперативен. Дури и Панцерот да се види во музеј е интересно.
За жал не, само во ми8 од нашата армија. Не знаев за титаниумската кабина, фала на информацијата@Klinton си имал ли можност да се возиш со вртолјет Mi-24, повеќе пати сум се возел, знаеш ли дека има кабина обложена со титаниум?
Ништо не си пропуштил тие “возачите“ пилотираа како да се под оган, па мораше да имаш добар стомак.За жал не, само во ми8 од нашата армија. Не знаев за титаниумската кабина, фала на информацијата
Sluchajno naidov na odlichno objasneto video, kako site zemji stignale do nuklearni oruzhja i koi se potencijalni novi nuklearni sili.Па не мислам така, додуша вајд кард ако мислиш дека нуклеарките може да им експлодираат на земја пред да ги лансираат.
Али малку посериозно, ДНРК способни се до Сеул и евентуално Токио да фрлат, колкав дел би биле пресретнати тешко е да се каже но сепак поради близината на Сеул невозможно е да се одбрани градот и доколку дојде до тоа за Р. Кореја ќе читаме во книги по историја.
Вајд кард e Израел според мене но во секој случај само САД, РФ и НРК имаат способност и квантитет да погодат успешно било кој дел од планетата преку фунцкионална нуклеарна тријада.
Технички и Индија има тријада али имам големи резервации за таа земја.
Само две сили имаат полнокрвни нуклеарни тријади, сите останати не би ги ставил во глобални сили ами во регионални.Sluchajno naidov na odlichno objasneto video, kako site zemji stignale do nuklearni oruzhja i koi se potencijalni novi nuklearni sili.