Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    752

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.029
Поени од реакции
51.286
Ronka, patot do pekolot e poplocen so dobri nameri. Zasega ok e ekipata na Trump, ama mene bas ne mi e uverlivo deka oni bas tolku se grizat za mir vo svetot. Najopasni sekogas ispagale tie sto se deklarirale kako golemi spasiteli. Izgleda ovie se samo oponent na drugite koi se prosirija nasekade, ama sigurno imaat svoi interesi i planovi koi ne veruvam deka se filantropski kako sto velat.

Dodatno, koj kur Bafomet i krst naopaku, a pred 6 meseci go kritikuvase otvaranjeto na OI vo Pariz, imenuvajki go kako navreda za Hristijanite. Pogolema e navredata da stais krst nadole, makar i za Halovin, ma da nema sporedba megu oficijalna sportska prezentacija i privatna zurka so maski.
Св. Петар е распнат наопачки. Може тоа го мислеле овиее воопшто нејезиви луѓе.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.453
Поени од реакции
43.318
Ronka, patot do pekolot e poplocen so dobri nameri. Zasega ok e ekipata na Trump, ama mene bas ne mi e uverlivo deka oni bas tolku se grizat za mir vo svetot. Najopasni sekogas ispagale tie sto se deklarirale kako golemi spasiteli. Izgleda ovie se samo oponent na drugite koi se prosirija nasekade, ama sigurno imaat svoi interesi i planovi koi ne veruvam deka se filantropski kako sto velat.

Dodatno, koj kur Bafomet i krst naopaku, a pred 6 meseci go kritikuvase otvaranjeto na OI vo Pariz, imenuvajki go kako navreda za Hristijanite. Pogolema e navredata da stais krst nadole, makar i za Halovin, ma da nema sporedba megu oficijalna sportska prezentacija i privatna zurka so maski.
ви реков, терајте го филмот како ви одговара. Денеска они се водачи на промените наназад. Пошто нанапред многу отидовме и се изгубивме. Додека работат у мој и сечив интерес ја немам против нив.

Член од
15 февруари 2019
Мислења
1.073
Поени од реакции
4.122
Кои будалаштини се зборат овде ми личи како Македонците да навиваат за враќање во 19 век со право на воено освојување на територии.Мали рипки како нас кои и сега дефакто не постојат после неколку години и дејуре ќе исчезнат од мапа.
Со прост народ како нашиот тоа и го заслуживме :свиркам:
Тоа ти е, на темава има малку Македонци повеќето се татари или србомани со пинк и декиберич пропаганда, како и торбеши чии што баби се тртеле на турците па затоа сега имаат симпатии кон татари и чеченци

Па уште викаат што давале отпор, се гледа дека се генетски отпушок кои не слушнале за "слобода или смрт" па пре би станале да бидат јаничари него да се борат, е тоа ти се поддржувачите на фино-угорската вукојебина русија. Патем кога сме кај историското ВМРО добро е да се спомне дека имаат исто знаме со УПА

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.655
Поени од реакции
35.529
Страмер ќе даел гаранција за Украинската безбедност!?Абе тој не може да гарантира безбедност за неговите Англичани,оркиве жените им ги силуваат кај стигнат,по Англија се веат Палестински и арапски знамиња,тој ќе давал гаранција!:facepalm:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.498
Поени од реакции
84.992
Тоа ти е, на темава има малку Македонци повеќето се татари или србомани со пинк и декиберич пропаганда, како и торбеши чии што баби се тртеле на турците па затоа сега имаат симпатии кон татари и чеченци

Па уште викаат што давале отпор, се гледа дека се генетски отпушок кои не слушнале за "слобода или смрт" па пре би станале да бидат јаничари него да се борат, е тоа ти се поддржувачите на фино-угорската вукојебина русија. Патем кога сме кај историското ВМРО добро е да се спомне дека имаат исто знаме со УПА
Да не беше глуп ко кур, ќе можеше врвците сам да си ги врзеш.

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.607
Поени од реакции
5.322
Sea honorarno rabotime, od ljubov kon rabotata. Ebate moronite.
Добро значи човек не знае како да ви погоди.
твојот импозантен интелект го рамнам со оној на Трамп, ама пак не ти чини, на пр. со денови луѓето ги носеа каубојките... стетсониуми и кој веќе што имаше, а само со една цел да на некој начин се поистовети со Трамп.
И сега јас за да те воздигнам те споредив со него ама повторно сум го грешел, повторно “ебате“ и “морони“ е навистина е тешко со вас како мали деца сте.

Трамп укина фондови (или тоа СЗО која во '70-тите донесе “препорака“ дека федерите не се болни ами се само со поинаква секс ориентација -јас не познавам ниту еден федер за тврдам едно или друго, кои се твоите сознанија - освен дека педери има ама пари нема!) кои плаќале персонал со IQ-60 едностацвно сакал да го замени персоналот кој ќе има IQ како еден Ниче или Ајнштајн (не оној нашиот што редовно гостува по телевизии) и пак не ти се погодува :place:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.498
Поени од реакции
84.992
Добро бе сите ли сте таму со посебни потреби?
Какви се ови изместени од реалноста предлози?

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.607
Поени од реакции
5.322

Е па што мислиш, зошто Америте мораа да напреават десетици USAID? (мора за такви некој да се грижи)

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.914
Поени од реакции
36.994
Страмер ќе даел гаранција за Украинската безбедност!?Абе тој не може да гарантира безбедност за неговите Англичани,оркиве жените им ги силуваат кај стигнат,по Англија се веат Палестински и арапски знамиња,тој ќе давал гаранција!:facepalm:
Америка има градови кај што полиција не може да припари, цел Сан Франциско е со бездомници, низ ЛА се пукаат и убиваат по улици секој ден. И они ќе глумеле некоја светска сила?!

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.292
Поени од реакции
13.860

Се наредоја предлози. Еве гледам и Путин и Трамп а богами и Зелински се искршија кој попрво од просветлениве западни секташи да го прифатат.

Јас мислам тоа е и проблемот. Дали оној на Макрон или на Сјејмаиер поради тоа фатија вгушам Трамп и Зеленио :pos:

Портокаловиот највил биг бум утре вечер.

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.290
Еве и Путин се нуди да биде посредник во мировниот договор меѓу Трамп и Зеленски...

Мме на оној Орвел, кој визионер бил, упм...Еве ви ја 1984..

Член од
12 март 2009
Мислења
20.859
Поени од реакции
17.095
Автоматски споено мислење:

Јас имам предлог месец дена да се тепаат само Украинките и Русинките, дамо борење со голи раце во кал, разголени...

Kajgana Shop

На врв Bottom