- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.498
- Поени од реакции
- 84.992
Нема некое логично објаснување за тие ментално пореметени ставови. Освен пари.Sea honorarno rabotime, od ljubov kon rabotata. Ebate moronite.
Нема некое логично објаснување за тие ментално пореметени ставови. Освен пари.Sea honorarno rabotime, od ljubov kon rabotata. Ebate moronite.
Св. Петар е распнат наопачки. Може тоа го мислеле овиее воопшто нејезиви луѓе.Ronka, patot do pekolot e poplocen so dobri nameri. Zasega ok e ekipata na Trump, ama mene bas ne mi e uverlivo deka oni bas tolku se grizat za mir vo svetot. Najopasni sekogas ispagale tie sto se deklarirale kako golemi spasiteli. Izgleda ovie se samo oponent na drugite koi se prosirija nasekade, ama sigurno imaat svoi interesi i planovi koi ne veruvam deka se filantropski kako sto velat.
Dodatno, koj kur Bafomet i krst naopaku, a pred 6 meseci go kritikuvase otvaranjeto na OI vo Pariz, imenuvajki go kako navreda za Hristijanite. Pogolema e navredata da stais krst nadole, makar i za Halovin, ma da nema sporedba megu oficijalna sportska prezentacija i privatna zurka so maski.
ви реков, терајте го филмот како ви одговара. Денеска они се водачи на промените наназад. Пошто нанапред многу отидовме и се изгубивме. Додека работат у мој и сечив интерес ја немам против нив.Ronka, patot do pekolot e poplocen so dobri nameri. Zasega ok e ekipata na Trump, ama mene bas ne mi e uverlivo deka oni bas tolku se grizat za mir vo svetot. Najopasni sekogas ispagale tie sto se deklarirale kako golemi spasiteli. Izgleda ovie se samo oponent na drugite koi se prosirija nasekade, ama sigurno imaat svoi interesi i planovi koi ne veruvam deka se filantropski kako sto velat.
Dodatno, koj kur Bafomet i krst naopaku, a pred 6 meseci go kritikuvase otvaranjeto na OI vo Pariz, imenuvajki go kako navreda za Hristijanite. Pogolema e navredata da stais krst nadole, makar i za Halovin, ma da nema sporedba megu oficijalna sportska prezentacija i privatna zurka so maski.
Тоа ти е, на темава има малку Македонци повеќето се татари или србомани со пинк и декиберич пропаганда, како и торбеши чии што баби се тртеле на турците па затоа сега имаат симпатии кон татари и чеченциКои будалаштини се зборат овде ми личи како Македонците да навиваат за враќање во 19 век со право на воено освојување на територии.Мали рипки како нас кои и сега дефакто не постојат после неколку години и дејуре ќе исчезнат од мапа.
Со прост народ како нашиот тоа и го заслуживме![]()
Страмер ќе даел гаранција за Украинската безбедност!?Абе тој не може да гарантира безбедност за неговите Англичани,оркиве жените им ги силуваат кај стигнат,по Англија се веат Палестински и арапски знамиња,тој ќе давал гаранција!![]()
Да не беше глуп ко кур, ќе можеше врвците сам да си ги врзеш.Тоа ти е, на темава има малку Македонци повеќето се татари или србомани со пинк и декиберич пропаганда, како и торбеши чии што баби се тртеле на турците па затоа сега имаат симпатии кон татари и чеченци
Па уште викаат што давале отпор, се гледа дека се генетски отпушок кои не слушнале за "слобода или смрт" па пре би станале да бидат јаничари него да се борат, е тоа ти се поддржувачите на фино-угорската вукојебина русија. Патем кога сме кај историското ВМРО добро е да се спомне дека имаат исто знаме со УПА
Добро значи човек не знае како да ви погоди.Sea honorarno rabotime, od ljubov kon rabotata. Ebate moronite.
Е па што мислиш, зошто Америте мораа да напреават десетици USAID? (мора за такви некој да се грижи)Добро бе сите ли сте таму со посебни потреби?
Какви се ови изместени од реалноста предлози?
![]()
МАКРОН ПРЕДЛАГА ДЕЛУМНО ПРИМИРЈЕ ВО УКРАИНА ЗА ДА СЕ ВИДИ ДАЛИ ПУТИН НАВИСТИНА САКА МИР - Сакам Да Кажам
Франција и Велика Британија предлагаат делумно едномесечно примирје помеѓу Русија и Украина, што би се однесувало на воздушни и поморски […]sdk.mk
Америка има градови кај што полиција не може да припари, цел Сан Франциско е со бездомници, низ ЛА се пукаат и убиваат по улици секој ден. И они ќе глумеле некоја светска сила?!Страмер ќе даел гаранција за Украинската безбедност!?Абе тој не може да гарантира безбедност за неговите Англичани,оркиве жените им ги силуваат кај стигнат,по Англија се веат Палестински и арапски знамиња,тој ќе давал гаранција!![]()
Добро бе сите ли сте таму со посебни потреби?
![]()
МАКРОН ПРЕДЛАГА ДЕЛУМНО ПРИМИРЈЕ ВО УКРАИНА ЗА ДА СЕ ВИДИ ДАЛИ ПУТИН НАВИСТИНА САКА МИР - Сакам Да Кажам
Франција и Велика Британија предлагаат делумно едномесечно примирје помеѓу Русија и Украина, што би се однесувало на воздушни и поморски […]sdk.mk
Јас имам предлог месец дена да се тепаат само Украинките и Русинките, дамо борење со голи раце во кал, разголени...Добро бе сите ли сте таму со посебни потреби?
![]()