Неверојатен напредок за цела една година@Ne_sum_ja nisto strasno i taka cel grad e samo avtobuski stnici. @Klinton kako vaka, sto se zgresi rabotata?![]()
Руси стигли пред Купјанск (МАПА)
Руске трупе су веома близу дуж целе линије фронта - и са севера и са југа, и стално гранатирају град свим врстама наоружања, рекао је шеф Купјанске војне управе Андреј Беседин на украјинској телевизији.www.pravda.rs
Со волку споро напредување на Русите, Украинците нема што да преговараат.Неверојатен напредок за цела една година
20.02.2024
Прегледај го приврзокот 444029
И 19.02.2024
Прегледај го приврзокот 444031
Неверојатни 3,4 километри
Прегледај го приврзокот 444032
Уште три века и Берлин
Од типот да се омажам ја, па после ќе ја редиме работата?Подобро да се во ЕУ отколку надвор,како ке се опоравуваат после зависит од владата.
I ne e taka loso koga se lupas so cel NATO, a za ukrite kolku se spoobni poveli https://en.m.wikipedia.org/wiki/Battle_of_DebaltseveНеверојатен напредок за цела една година
20.02.2024
И 19.02.2024
Уште три века и Берлин
Знаеш кој командува таму? Есенва беа русите во промзоната на Купјанск! Ги фатија украинците на ротација целиот десен брег го освоија, индустрискиот дел. После кај Месокобинатот се р’гаа, ама немаа доволно сили и се повлекоа. Купјанск не е никаква цел, а и не е определен за рушење. Го држат на штрек колку чеченците да се фалат дека војуваат.Неверојатен напредок за цела една година
20.02.2024
И 19.02.2024
Уште три века и Берлин
Нацистите како што ги викаш, се малку и без подршка од Европа тешко дека ќе опстанат. Плус имаат проблем, на нив и Пољаците им се душмани, а на гарница им се!Ќе има поделба голема на народот таму наскоро, на нацистите и оние што сакаат ова да заврши конечно. И може да има нова војна на украинци против украинци. Не верувам дека нацистите ќе се предадат без борба и ќе потпишат она што Трамп и Путин налагаат.
Сосема неодржлива теза. нема ни за што, а Белорусија ја боли за Украина левото ....! Блус батко нема да се меша, а Русите ако сакаат да влегуваат, ете им правец Суџа, Суми, па ајт ако си маж!Zeljo ako ne odrzi izbori, 150k vojska kd mu vleze od belorusija direktno u Kiev..
Сигурен ли си?I ne e taka loso koga se lupas so cel NATO, a za ukrite kolku se spoobni poveli https://en.m.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Debaltseve
Џабе е све откако Трамп ви го сврте грбот. Пиши му на другарот од Азов дека војната е при крај.Сигурен ли си?
Сакаш способност да видиш?
Еве изволте
![]()
Абе и три дена требаше да трае, ама еве три години и кај и да е ќе капитулира Украина.Џабе е све откако Трамп ви го сврте грбот. Пиши му на другарот од Азов дека војната е при крај.
Па се собираат да освојат неколку села кај Брјанск.@Human уште се надева на украинска офанзива![]()
Ние победивме, ти изгубиАбе и три дена требаше да трае, ама еве три години и кај и да е ќе капитулира Украина.
Пуши кур Рони
Сигурен ли си?
Сакаш способност да видиш?
Еве изволте
![]()