Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    726
Член од
28 август 2013
Мислења
4.370
Поени од реакции
13.302
нормално е дека е војна со нато,во курск влезе нато пешадиска опрема,помагана од западни тенкови и транспортери,помагано од западни системи за комуникација,радари,сателити,интернет,последно со удари од западни ракети за кои се знае дека нема шанси да се управувани од украинската армија,а убиени и заробени се безброј платеници од запад меѓу кои и американци и британци
Целта им е беше да ја покажат русија како инферионрна, да ја потчинат. Нивната ароганција скапо ќе не кошта, ја разбудија мечката, исто како наопелон па хитлер. Повторно ќе го јаде европа... И он тоа го знае, ама ароганијата не му дозволува.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.408
Поени од реакции
24.572
Пак ќе речам, види побарај, вие ги следевте тие работи. Не знам јас тоа.
Се водело сметка колку Искандери се останати, колку Патриоти има, ете таму не знам што било со машините за перење.
Ете ја имаш цела тема, побарај.

Јас само знам дека овие сега што паѓаат врз Руска територија не идеше предвид пред 2 години ни да се спомнат, камоли да бидат доставени до Украина.
Сега видиш и со лешници и со оревчиња ги пречекуваат.

Оти бе така само еден? Нели ги штанцаа?
od kaj toa deka ne idelo da se spomne deka na ruska teritorija ke imalo bombi? dobro be tolku glupi i edno dimenzijonalni stvotrenja ste sto i toa ne go pretpostavivte? jas mislev loki ke e najblisku ama ti si na dobar pat da go stignes najglupiot clen na forumot.... bukvalno sekoj post e gluposti

Kajgana Shop

На врв Bottom