Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    746

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.550
Поени од реакции
35.335
Жириновски на времето ми личеше на кловн. Сега гледам дека... Дека многу работи што ги кажал, буквално така испаднаа.

Автоматски споено мислење:

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.581
Поени од реакции
5.305
najnebitna e eu. sekako propaga. plus ona sto im sitkaa seuste im prodavaat preku 3ti drzavi, eu funkcionira na ruski gas i nafta.
Е зошто толку ја понижуваш ЕУропска :place: знаеш ли колку заради неа станаа Северџгани?

Инаку ЕУропска ти е најдобриот војник, пардон сојузник на САД, сега да им речат трк на Источен фронт сите ќе си искршат нозете кој да биде прв.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.550
Поени од реакции
35.335

Акцентот е на „наводно“, но со оглед на постојаните гласини за судбините на многу деца од Донбас и знаејќи што се дешава таму на запад... :unsure:

Последно уредено:
Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.136
уште еден доказ дека владее режим, а не демократија во украина..... скоро деценија си ја гранатира својата држава и својот народ, очигледно нема уште долго да биде

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.550
Поени од реакции
35.335

Крај...

Последно уредено:
Член од
20 септември 2022
Мислења
1.886
Поени од реакции
7.174
Убиен е заменикот на Залужни. Изгледа Зеленски сака да му прати порака на Залужни да не јаде трици за вистинската состојба на фронтот.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.228
Поени од реакции
9.837
Не Америка, уште неколку како нејзе да се соберат не можат таа дупка наречена Украина да ја пополнат, воено и економски. Зима оди а украинците немаат да јадат сув леб а да не зборуваме за друго. И капак нa се е корупција, наркотици, трговија со органи и раселување.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.550
Поени од реакции
35.335
Зима оди а украинците немаат да јадат сув леб а да не зборуваме за друго. И капак нa се е корупција, наркотици, трговија со органи и раселување.
Леб се нема, ама благо има:

Kajgana Shop

На врв Bottom